Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güzel elifim.suyunu da içiyormusun kuzum?
benim kv denin komşusu evde fırında ekmek pişirmiş bize de yollamış.şimdi mutfakda duruyor kocaman...gözüme gözüme giriyor.ah bi 59olsam yenidrn.ne güzel koruyordum ya 60ı geçmiyordum.ne olduysa 1.5aydır 60ı inemiyorum.bakalım yarın kaç olacak...ben de menümü yazayımm

11.00salata,lor,2yumurta,yeşil çay

16.00 meyve salatası

18.00 sebze sote,(havuç,kırmızı biber,yeşil bibrr.kuru soğan,maydanoz,dereotu,sıvı yağ),ıspanak yemeyi(kuru soğan,ıspanak,zeytin yağı,salata,yoğurt,sonrada azcık komşudan gelen ekmekden tırtıkladım

3ĺtre su,4kupa yeşil çay
leslie 3mile
jillian da yapıcam

suyumu ihmal etmiyorum zaten aynurcum o yüzden onu yazmak aklıma gelmiyor, gece bile her emzirmeye kalkışımda 1 bardak su içmeden yatmam

Bence çok az canım keşke salata yoğurt falan da yeseydin öğlen yemeği yeme imkanın varsa öğlen de ye Kahvaltı da az geldi çeşitlendirme imkanın varsa öyle yap bence
Sen yeni Başladın demi belli bir diyet listesi uygulayacak mısın

Arkadaşla konuşamadık daha

Bugünkü menüm
Sabah
Klasik kahvaltı

Öğlen
Biraz fındık
Bir bardak ayran
Dışardaydım baktım baktım hep hamurişleri
Aklıma da fındık ve ayrandan başka bişey gelmedi
Önerilerinizii alabilirim

Akşam
2 parça haşlanmış tavuk
Yoğurt

2 lt su
Bol yürüyüş

tavuk şiş, ekmeksiz döner falan yiyebilirsin dışarda

akşam da tavuklu salata yapsaydın daha iyiymiş sanki

Herkese merhabalarrrrr bugun giremedim pek oglusum 5. Disini cikardacak galiba gecede hic uyumadi hemen listemi yazim =)
Kahvalti
1 yumurta
1 dilim peynir
yasillik domates salatalik

Bu arada ben hep 12 yada 1 kalkiyorum kahvaltiyi o zaman yapyorum =)

Ara
1 elma bide kahve ictim bugun

Aksam
salata
2 kasik nohut yemegi
4 kasik pilav yedim

2 lt su hala iciyom bide evde dans ettim yani oyum havasi filan =))

tavuk şiş, ekmeksiz döner falan yiyebilirsin dışarda

akşam da tavuklu salata yapsaydın daha iyiymiş sanki
Etle pek aram yok ya hiç aklımdan bile geçmedi doğru söylüyosun aslında ekmeksiz adana falan da yenebiliyo galiba
Eti çok seçerim sadece 2-3 çeşidini yerim

12-1de kalkmak nasıl bişeydi ya hele de bebekli bir anneden bunu duymak

akşam o pilavı kaldırıp kocaman bir tabak nohut yeseydin daha iyi olurdu

12-1de kalkmak nasıl bişeydi ya hele de bebekli bir anneden bunu duymak

akşam o pilavı kaldırıp kocaman bir tabak nohut yeseydin daha iyi olurdu
Canim ben eşim hep oglenci calisiyo yani gece 2 eve geliyo ona yemek falan filan derken saatt 3 4 oluyo o yuzden bende ona ayak uyduruyom benim oglan aksam 10 yatiyo sabahlari kalkio 8 de falan ama emiyo geri uyuyo gunduz o kadar uyumuyo o yuzden oda alisdi =) dayanamadim pilavi gorunce yaaa cok guzel kokuyodu =D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…