slmm naberr canım nasılsın. pek bi sessiz bugün burasıIste geldim burdayim
selamlarrre
slmm naberr canım nasılsın. pek bi sessiz bugün burası
iyiiymm bende işteyimm. pek yoğun değil. buraya takılayım dedim baktım burda da kimse yok. kitap okuom artık :)Iyiyim ccok şükür tatlim sen nasilsin
biraz sessizz evet sasrdimm bendee
iyiiymm bende işteyimm. pek yoğun değil. buraya takılayım dedim baktım burda da kimse yok. kitap okuom artık :)
Arzum Maraşlılar kömbe diyor o dediğine dimi? Antepliler kete diyor..Evet canim. Degisik yapiyorlar ama onlar. Tepside borek gibi yapiyor. Alta uste hamur, icind kiyma. Pisirirken uzerine 1 parmak zeytinyagi dokuyor
Keith Ablow un psikopatı,craig silveyin Tanrı'nın unutulan çocukları,george orwell 1984.,.ben bunları ne zaman bitireceğim...Ankara'ya gidincede alırım birsürü..hangi kitapları okuyosunuz kızlar?
günaydın güzeller
esma abine geçmiş olsun allah acil şifalar versin
sosyal, nazlı geçmiş olsun sizlere de
ezgi, gülru iyi yolculuklar kızlar
peri mutlu huzurlu senelere inşallah
zayıfolcam gözün aydın canım
hülya ablazayıflatmadıktan sonra neyleyim pro üyeliği di mi
lilyana oğlun babasıyla kaynaşmaya başlamış artık demek, annesi kadar babasına da ihtiyacı var iyi olmuş ona da ısınması
biz de oğluşlarla kahvaltı yaptık, mutfağı topladım, oyun oynadık, ege uyudu şimdi. bütün gece uyanık sıpa neden böyle yapıyor bilmem, mahvediyor beni bikaç gündür
Çoook teşekkür ederim
Bende çocukluğumdan beri okuduğum serinin son kitabını okuyorum şuan :) İpek Ongun - Bir Genç Kızın Gizli Defteri 11 :)
Dogum gunun kutlu olsun peri. Nice yillara, sevdiklerinle saglik ve mutlulukla insallah
Kombe&kete kurabiye Hulya abla. Oruk dedigim tepside borek gibi yapilan icli kofte.
Sağool canımmmmm :) Evde mis gibi poğaça kokuları var bende bakınıyorum ben ne yiyebilirim diyeIyiki dogdun perim iyiki dogdunn mutlu yillar sana
Bidaha kutluyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?