Supersin canım...ne güzel koşu bandın da varmış...ssporunu ve suyunu da eksik etme güzelim...işde uygun yemekler oluyor mu?evet biraz disipline ihtiyacım var ne güzel ben de böyle istiyordum zaten
kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta, domates, nane, maydanoz ve 4 zeytin yedim çayla birlikte
HmmmYok ya fırsat bulursam eşimin tel.inden girebilirim.başka yok net
O zaman onlarda yazın bıngıl bıngıl gezsinler beddua et böyle.Geliyorlarda kimse kurallara uymuyorki zeynebim.e kurallara uymayanın 7.takımda ne işi.dimi ama
Kıyamam ya...uykusuzluk çok kötü...bebeğinin yatağlnı kendininkine yakın koy...o zaman çok ayakta kalmazslngünaydın güzeller çoook uykum vargece 3te ancak yatırdım ege'yi yerine. neden böyle yapıyor anlamıyorum her saat ayaktayız emip kucağımda uyumak istiyor yatıramıyorum kendini kasıyor başlıyor ağlamaya. kaç gündür böyle ya dişten mi acab diyorum ama görünürde dişte yok. büyüdükçe düzene giriceğine düzen bozuluyor daha çok
teşekkür ederim :) evet yapmak istiyorum kurallarda 2.5 litre yazıyor ama ben 2 litre falan içiyorum sorun olur mu acaba ?Supersin canım...ne güzel koşu bandın da varmış...ssporunu ve suyunu da eksik etme güzelim...işde uygun yemekler oluyor mu?
Hah bak çok iyi bedua takım kurallarına uymayannlar için...O zaman onlarda yazın bıngıl bıngıl gezsinler beddua et böyle.
Oooh ne güzel...yok canım ne sorunu en az 2.5litre içsen güzel olur ama.tamam bizde yardımcı oluruz.listeyi söğlersen ne yemen konusunda tavsiyeler vere biliriz...teşekkür ederim :) evet yapmak istiyorum kurallarda 2.5 litre yazıyor ama ben 2 litre falan içiyorum sorun olur mu acaba ?
4 çeşit yemek çıkarıyorlar genelde oluyor zaten kontrol ediyorum bir gün öncesinden listeyi yoksa ona göre kendimce bir şeyler planlıyorum ya da dışarda yemeğe çıkıyoruz
Neden kuzum?ne oldu?kahvaltı etmedinmi?Günaydınlarr hepinizeee
migdem bulaniyorrrr nasil gecicek
tamam içmeye çalışırım yine de. bugünkü menü uygun sanırım benim için kereviz yemeği, tavuk sote, patlıcan kızartması, yoğurt var kereviz yemeğini seviyorum güzel yapıyorlar yoğurtla ondan almayı düşünüyorumOooh ne güzel...yok canım ne sorunu en az 2.5litre içsen güzel olur ama.tamam bizde yardımcı oluruz.listeyi söğlersen ne yemen konusunda tavsiyeler vere biliriz...
Tuzlu leblebi varsa yr.şekerli bisey sakin yeme daha çok bulanır.ekmek de yiyebilirsiniz bi parça faydası olabilirGünaydınlarr hepinizeee
migdem bulaniyorrrr nasil gecicek
Neden kuzum?ne oldu?kahvaltı etmedinmi?
Oh ne güzel.tavuk sote de yiye bilirsin,salata da mutlaka...tamam içmeye çalışırım yine de. bugünkü menü uygun sanırım benim için kereviz yemeği, tavuk sote, patlıcan kızartması, yoğurt var kereviz yemeğini seviyorum güzel yapıyorlar yoğurtla ondan almayı düşünüyorum
sebze yemeklerini daha çok seviyorum etle pek aramız yok
Tuzlu leblebi varsa yr.şekerli bisey sakin yeme daha çok bulanır.ekmek de yiyebilirsiniz bi parça faydası olabilir
Vallaha ben de sizin zayıflamanız için can atıyorum.çünki o günlerden geçtim ve bugünlere geldim...siz de çabucak bu zevke varın istiyorum...Geriye kalan 15 kilomu vermek için can atiyorumm
Zeynepim super motive eder kayinpederinin soyledikleri seni
Buketim noldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?