- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
hoşbuldum merhaba memnun oldum :)Yagmurcum hos geldin ben de ezgi :)
Nasilsinn
Kııız ne çok güldüm ama...baktım kırmızı yazıyı gördüm lilyana sandım ben de...kaptanım kızları karıştırmışsın paşası babasında olan lilişti :)
Cok gecmis olsun, takimimiza nazar mi degdihastayım canım salya sümük çalışmaca işim bitsin izin alıp gidicem eve ( daha doğrusu annemin evine )
Benim paşamin oldugu gunlero de goruruz hep birlikte insallahKııız ne çok güldüm ama...baktım kırmızı yazıyı gördüm lilyana sandım ben de...
Hoş geldin yağmurcumm.evlimisin?çalışıyomusun Canım?kabul ediyorum kuralları okudum formu da kopyaladım :)
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Yağmur
YAŞINIZ: 22
BOYUNUZ: 1.67
KİLONUZ:75.8
HEDEF KİLONUZ: 65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenmek, sürekli tatlı yemek ve hareketsiz bir yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Bedenime uygun güzel kıyafetler bulmak, oram buram çıkmış demeden istediğim kıyafetleri korkusuzca giymek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Müzik dinlemekten hoşlanırım, yürüyüş yapmaktan hoşlanırım ama yapmıyorum pek ( koşu bandı aldık evimize burayla birlikte başlarım inşallah)
İnşallah ezgimmm...Benim paşamin oldugu gunlero de goruruz hep birlikte insallah
hoşbuldum :) evet bende yazmayı unutmuşum bekarım ama evlilik arifesinde de sayılabilirim 3 yıllık bir ilişkim var bu sene sözleneceğiz kısmetse ve çalışıyorumHoş geldin yağmurcumm.evlimisin?çalışıyomusun Canım?
Bak ben sormuşum ama cevaplamışsın zaten.canım başladın mı sağlıklı beslenmeye?öönceden katıldın mı cuma yarışmalarına?Yazmayı unutmuşum bekarım ve bir şirkette çalışıyorum
İnşallah canım benim...daim olsun mutluluğun huzurun...hoşbuldum :) evet bende yazmayı unutmuşum bekarım ama evlilik arifesinde de sayılabilirim 3 yıllık bir ilişkim var bu sene sözleneceğiz kısmetse ve çalışıyorum
evet bir süredir başladım ama çok devamını getiremedim biraz disipline ihtiyacım vardıBak ben sormuşum ama cevaplamışsın zaten.canım başladın mı sağlıklı beslenmeye?öönceden katıldın mı cuma yarışmalarına?
Çok teşekkür ederimm hepimizin inşallahİnşallah canım benim...daim olsun mutluluğun huzurun...
Ooo demek disipline ihtiyacın var haaa?oh ne güzel.disiplin dersen burda,arkadaşlık dersen burda...söğle bakalım kahvaltıda ne yedin?evet bir süredir başladım ama çok devamını getiremedim biraz disipline ihtiyacım vardı
hayır daha önce katılmadım zaten siteye yeni üye oldum :)
Ooo demek disipline ihtiyacın var haaa?oh ne güzel.disiplin dersen burda,arkadaşlık dersen burda...söğle bakalım kahvaltıda ne yedin?
Ayy evet ya unutmuşum netinin bittiyini...ben de merak etmişdim...hiç bi şekilde hall edemezmisin?Merhaba bi saniye girip cikiyim dedim firsat buldum.sizi cokkk özledim ya.bağımlısı olmusum buranın duramiyorum gitmeyince
Geliyorlarda kimse kurallara uymuyorki zeynebim.e kurallara uymayanın 7.takımda ne işi.dimi amaBu hafta baya bi gelen oldu buraya.sayımız çoğaldı hadi bakalım
Yok ya fırsat bulursam eşimin tel.inden girebilirim.başka yok netAyy evet ya unutmuşum netinin bittiyini...ben de merak etmişdim...hiç bi şekilde hall edemezmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?