- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
tamam içmeye çalışırım yine de. bugünkü menü uygun sanırım benim için kereviz yemeği, tavuk sote, patlıcan kızartması, yoğurt var kereviz yemeğini seviyorum güzel yapıyorlar yoğurtla ondan almayı düşünüyorum
sebze yemeklerini daha çok seviyorum etle pek aramız yok
Vallaha ben de sizin zayıflamanız için can atıyorum.çünki o günlerden geçtim ve bugünlere geldim...siz de çabucak bu zevke varın istiyorum...
Ben oyle karışım falan da bilmem, ne cahil kızım beni alana Allah yardim etsinEzgim bilmiyorum sabah kalktm mide bulantsylakahvalti yaptım gecmedi sagol dusundugun icn kzuucmmmmmm
Evet evet aynen...insan yine istiyor.mesela şimdi ben 58olmak istyorum...ama baksana aptal tartı artıdaINŞALLAH yaa INŞALLAH 65 olsam bile ben mutlu olurum valla :) insan zayfladikca motive olup daha cok zayflamak ister 65 olan 55 olmak icn cabalar
Ben oyle karışım falan da bilmem, ne cahil kızım beni alana Allah yardim etsin
Evet evet aynen...insan yine istiyor.mesela şimdi ben 58olmak istyorum...ama baksana aptal tartı artıda
Aynuram sen cok gecmeden 58i gorursunEvet evet aynen...insan yine istiyor.mesela şimdi ben 58olmak istyorum...ama baksana aptal tartı artıda
Sen çok doğru yoldasın canım...suyunu iç sporunu yap karatayını yap cısss yapma yeter...bi mucizeye ihtiyacın yok ki zaten kendi mucizeni yaratmışsın kendin...Hızlı kilo vermem için bütün onerilerinize açığım
Hızlı kilo vermem için bütün onerilerinize açığım
Kız sus aeben abla duymasınBen oyle karışım falan da bilmem, ne cahil kızım beni alana Allah yardim etsin
Aynurcum meyve yemek sonrasında yiyorsun sanırım o sana direk kilo aldırır.sabah kahvaltıda bi tane ye sadece .eğer bu şekilde yaparsan hızlıca verirsinEvet evet aynen...insan yine istiyor.mesela şimdi ben 58olmak istyorum...ama baksana aptal tartı artıda
Evet zeynebim ya.iki gündür yiyorum meyve salatadı artıdayım.bak bugün dikkat edicem.bakalım yarın inecek mi tartı...ooof görümcem de çağırmışAynurcum meyve yemek sonrasında yiyorsun sanırım o sana direk kilo aldırır.sabah kahvaltıda bi tane ye sadece .eğer bu şekilde yaparsan hızlıca verirsin
hoşgeldin
patlıcan kızartma hariç hepsini yiyebilirsin. yemekleriniz güzelmiş
hem yeni gelenleri tanıma için hem de kendimizi tanıtmak için hepimiz kendimizi anlatsak olur mu kızlar? yaklaşık 1 ay ara verince bende çoğu kişiyi bilemiyorum, ki beni bilmeyen de çoktur
ben elif. gıda mühendisiyim çalışmıyorum. evliyim 28 aylık ve 6,5 aylık iki oğlum var
72 kiloyum
TamamOh ne güzel.tavuk sote de yiye bilirsin,salata da mutlaka...
hoşbuldum merhaba :)
teşekkür ederim evet güzel oluyor genelde yemeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?