Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldin

patlıcan kızartma hariç hepsini yiyebilirsin. yemekleriniz güzelmiş

Vallaha ben de sizin zayıflamanız için can atıyorum.çünki o günlerden geçtim ve bugünlere geldim...siz de çabucak bu zevke varın istiyorum...

INŞALLAH yaa INŞALLAH 65 olsam bile ben mutlu olurum valla :) insan zayfladikca motive olup daha cok zayflamak ister 65 olan 55 olmak icn cabalar

Evet evet aynen...insan yine istiyor.mesela şimdi ben 58olmak istyorum...ama baksana aptal tartı artıda
Aynurcum meyve yemek sonrasında yiyorsun sanırım o sana direk kilo aldırır.sabah kahvaltıda bi tane ye sadece .eğer bu şekilde yaparsan hızlıca verirsin

hem yeni gelenleri tanıma için hem de kendimizi tanıtmak için hepimiz kendimizi anlatsak olur mu kızlar? yaklaşık 1 ay ara verince bende çoğu kişiyi bilemiyorum, ki beni bilmeyen de çoktur

ben elif. gıda mühendisiyim çalışmıyorum. evliyim 28 aylık ve 6,5 aylık iki oğlum var

72 kiloyum

Aynurcum meyve yemek sonrasında yiyorsun sanırım o sana direk kilo aldırır.sabah kahvaltıda bi tane ye sadece .eğer bu şekilde yaparsan hızlıca verirsin
Evet zeynebim ya.iki gündür yiyorum meyve salatadı artıdayım.bak bugün dikkat edicem.bakalım yarın inecek mi tartı...ooof görümcem de çağırmış

Ben buket iknci adimda seda

nisanliyim
78 kusur kiloyla basladim suan 75 kiloyum bakalim cuma ne olcak

Muhasbecym 24den 25 yasima az kaldi memnun oldum elifcim
Kuzularini ALLAH bagislasin MAŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…