Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

E="tubaturem06, post: 39149462, member: 600278"]yaa hiç takma .. başkası için değil kendmz için ..

ben baharın gelişini düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor :) yaz gelse de zayıf kıyafetleri giyebilsem :)) :)[/QUOTE]
Benimde hayalim yaa su elbielrle salina salina yurusek

yaa hiç takma .. başkası için değil kendmz için ..

ben baharın gelişini düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor :) yaz gelse de zayıf kıyafetleri giyebilsem :)) :)

Benimde hayalim kuzum elbislerle salina salina yurusek

Benimde hayalim yaa su elbielrle salina salina yurusek [/QUOTE]

ama onun için bide spor lazım .. ben hiç spor düzeni bulamadım jillianı yapamadım belim agrıdı ..
leslienin sadece 2 mil videosu var internettee ..

sen yapıyo musun düzenli bi spor

Benimde hayalim kuzum elbislerle salina salina yurusek
ama onun için bide spor lazım .. ben hiç spor düzeni bulamadım jillianı yapamadım belim agrıdı ..

sen yapıyo musun düzenli bi spor

Benimde hayalim yaa su elbielrle salina salina yurusek

sen yapıyo musun düzenli bi spor[/QUOTE]

Tatlim ben hergun 1 saat hizli tempoda yuruyorum bidr ip atliyorum 500 kere bide evde komd bsklet suruyorum

Tatlim ben hergun 1 saat hizli tempoda yuruyorum bidr ip atliyorum 500 kere bide evde komd bsklet suruyorum

vayy vaayy .. ya ben düzene oturtamadım şu işi yaaa ..

bide benm sevglm gelecek bi ay sonra .. bayadır görüşemiyoduk bilet almış ... şimdi hepten düzene oturtmam lazm bu işii .. şu göbişin yok olması lazmm

Yürüyorum super program bende adımlarımı yazarim artik senin gibi esim benim eksik olma
Ne demeek canım benimm Her zaman sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum. Hatta bilgisayar konularında daha çok yardımcı olurum ne de olsa bilgisayar öğretmeniyim

Canımm millletin ağzı torba değil ki büzesin. Düşün beni görenlerde aaa kaç yaşında oldun sen, yok mu birileri hala, neyse olsun olur olur sıkma canını diyip duruyolar. Sanki çok vahim bir durumdayım ve bana acıyorlarmış gibi :)))))

kızlar uyusam iyi olacak...iyi geceler herkese...

İyi geceleer kaptanımmm.. Yarına inşallah harika sonuçlarla geliriizz

Vay esim bilgisayar ogretmeniymis cok güzel tabi sana sorarimm kuzum cok sagol

ole kuzum millete aldrmicam

sacmaliyolar iste kuzum bole seyler kismet yani dimi kuzum

Sende yaparsın ben eminim kzuucum sende su njsandan sonra duzene oturt

Adım cansu canım. :) Ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım. Az bişey haşlanmış patlıcan olucak ondan bi kaşık alırım biraz da salata yoğurt tamamdır. Kola işini bıraktım bu arada. İçim gidiyor ama o kola içilmeyecek cansu diyip suya sarılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…