kızlar uyusam iyi olacak...iyi geceler herkese...
yaa hiç takma .. başkası için değil kendmz için ..
ben baharın gelişini düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor :) yaz gelse de zayıf kıyafetleri giyebilsem :)) :)
Benimde hayalim yaa su elbielrle salina salina yurusekE="tubaturem06, post: 39149462, member: 600278"]yaa hiç takma .. başkası için değil kendmz için ..
ben baharın gelişini düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor :) yaz gelse de zayıf kıyafetleri giyebilsem :)) :)
ama onun için bide spor lazım .. ben hiç spor düzeni bulamadım jillianı yapamadım belim agrıdı ..Benimde hayalim kuzum elbislerle salina salina yurusek
Benimde hayalim yaa su elbielrle salina salina yurusek
Tatlim ben hergun 1 saat hizli tempoda yuruyorum bidr ip atliyorum 500 kere bide evde komd bsklet suruyorum
Ne demeek canım benimmYürüyorum super program bende adımlarımı yazarim artik senin gibi esim benim eksik olma
Sizle bisi paylasmak istiorim ben wskiden zayf olup.bianda kilo alınca akrabamrim sasrdi onlardan uzakta yasiyoruz gelikdlerinde beni ogörünce kilomu 1 yilda bianda aldm kilo hakli olarak sasrdilar ama herkes kilo mu yuzume vurdu okadr agladim ki uzayliya benzeten bile oldu ayagim agriyodu kilodan diyenler de oldu akrabalrim bu sekil davrandilar ama cok sukur hep ailem ve nisanlim destek oldu yanimda oldular canim ailem benim
sizin ve ailemin nisnalimin destegyle kilolarimdan kurtulcam INŞALLAH akrabalrim cok acimasiz davrandi cok ağladım kizlar
Ne demeek canım benimmHer zaman sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum. Hatta bilgisayar konularında daha çok yardımcı olurum ne de olsa bilgisayar öğretmeniyim
Canımm millletin ağzı torba değil ki büzesin. Düşün beni görenlerde aaa kaç yaşında oldun sen, yok mu birileri hala, neyse olsun olur olur sıkma canını diyip duruyolar. Sanki çok vahim bir durumdayım ve bana acıyorlarmış gibi :)))))
İyi geceleer kaptanımmm.. Yarına inşallah harika sonuçlarla geliriizz
vayy vaayy .. ya ben düzene oturtamadım şu işi yaaa ..
bide benm sevglm gelecek bi ay sonra .. bayadır görüşemiyoduk bilet almış ... şimdi hepten düzene oturtmam lazm bu işii .. şu göbişin yok olması lazmm
Sende yaparsın ben eminim kzuucum sende su njsandan sonra duzene oturt
evet cannm inşalllaaahhh .. ben musaadeni istiyorum canm benmmmm uyumaya hazırlanayım artkk :)
Valla canım ayneen öyle :) görende çok kötü birşeyde ben bittim sanacak :))Vay esim bilgisayar ogretmeniymis cok güzel tabi sana sorarimm kuzum cok sagol
ole kuzum millete aldrmicam
sacmaliyolar iste kuzum bole seyler kismet yani dimi kuzum
akşam yemeyinde lavaş olmasa iyiymiş fatoşcum....
kuzum raporunu bu şekilde yazarsan daha aydın olur...öğlen yemeyin hiç iyi olmamış ama fıstığım....
mayıscım,bak ismini unuttum,yazmışmıydın.güzelim yarın senin için bir sınav,o yemekleri iyiyp de kendine olan güvenini asla sarsma....kendine güvenerek diyetteyim de onlar kızartma yerken sen sağlıkllı ızgara köfteni salatanı yoğurdunu ye gürur duyarak kendinle.hepimiz o yollardan o günlerden geçtik.sen onları yersen var ya hem kendine motivasyonuna olan güvenini kayb edersin sadece....
Gidenlere iyi geceleer kalan sağlar bizimdir :) yarın sabaha alarmımı kurayımda bari gecikmeyeyim :) bu arada + 1,5 lt su içtim ve 30 dk bisikletle çalışıyorum şuan 20 dk bitti sayılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?