ben de istiyorum bisiklet yaa faydalı oluyor mu
Valla canım ayneen öyle :) görende çok kötü birşeyde ben bittim sanacak :))
ben de istiyorum bisiklet yaa faydalı oluyor mu
Bskelet banada ii geliyor perim
Boşver o densizleri...kendileri Adriana Lima mıymış!Sizle bisi paylasmak istiorim ben wskiden zayf olup.bianda kilo alınca akrabamrim sasrdi onlardan uzakta yasiyoruz gelikdlerinde beni ogörünce kilomu 1 yilda bianda aldm kilo hakli olarak sasrdilar ama herkes kilo mu yuzume vurdu okadr agladim ki uzayliya benzeten bile oldu ayagim agriyodu kilodan diyenler de oldu akrabalrim bu sekil davrandilar ama cok sukur hep ailem ve nisanlim destek oldu yanimda oldular canim ailem benim
sizin ve ailemin nisnalimin destegyle kilolarimdan kurtulcam INŞALLAH akrabalrim cok acimasiz davrandi cok ağladım kizlar
Benimde hayalim yaa su elbielrle salina salina yurusek
Boşver o densizleri...kendileri Adriana Lima mıymış!
Misafirleri uğurladım ,geldim ,kimsecikler yokkkk
kocayı bi ikna edeyim bisiklet almaya da :) Ya ben Nivea nın sıkılaştırıcı kremiyle biberiye yağını günde 2 defa uyguluyorum. Selülit görüntüsü azalmaya bacaklarım azda olsa cidden sıkılaşmaya başladı. Şu bisiklet kas yaptırmadan zayıflatıyor bacakları demi
Ayy bu erkeklerden nefret etmeye başlayacağım yakında yaaa :)) niye bana hiç normali denk gelmez. Nerde sorunlu yada nerde yaralı varsa gelir beni bulur bende saf saf sevdiğimle kalırım.. all işte böyleleri varken niye evleneyim ki ben :)))
BenideUyku tutmadi benide
Sende mi :)Uyku tutmayanlar burdayimm
Benide
Gerçi benim için daha erken ben 3 den önce uyumuyorum ama bana öyle geliyor ki sabahlıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?