benimm eşim nerde yaaa
İnşallaahh oluur canım bu azimle devam edersen bence kesinlikle olur
Telefondan yazmıştım demekki alıntıları çorba etmişim bende hehehehhe :)))
Orda bilee bağlantımız var ne güzeeelArka planda çalışıyor hep program bir dene istersen Evin içinde yürü :)))))
Terkedip gitti seniii
Saka tatlim interneti yokmus giremedi
noooldu tubaaa???menüm =
REZALET BİR GÜN
canm benm abimin nişanı var şubatta ..Hayrola
kızzzz bunlar düyünden bi kaç ay önce gelirler ayolcanm benm abimin nişanı var şubatta ..
ev çok kalabalık gelip şimdiden bizde kalanlar var ..
ben de ne spor yapabiliyorum ne kendme özel tuzsuz yagsız menü çıkarabiliyorum ...
valla duş alacak vakit dahi bulamıyorum
noooldu tubaaa???
kızzzz bunlar düyünden bi kaç ay önce gelirler ayol
canm benm abimin nişanı var şubatta ..
ev çok kalabalık gelip şimdiden bizde kalanlar var ..
ben de ne spor yapabiliyorum ne kendme özel tuzsuz yagsız menü çıkarabiliyorum ...
valla duş alacak vakit dahi bulamıyorum
delimisin kuzum.niye ağlıyorsun?önemli olan ailen ve sevdiyin deyilmi?onlarda yanında zaten.gerisini boş ver yahuuuu...kuzum sen söğle bana aldınmı oturma grubunu?Sizle bisi paylasmak istiorim ben wskiden zayf olup.bianda kilo alınca akrabamrim sasrdi onlardan uzakta yasiyoruz gelikdlerinde beni ogörünce kilomu 1 yilda bianda aldm kilo hakli olarak sasrdilar ama herkes kilo mu yuzume vurdu okadr agladim ki uzayliya benzeten bile oldu ayagim agriyodu kilodan diyenler de oldu akrabalrim bu sekil davrandilar ama cok sukur hep ailem ve nisanlim destek oldu yanimda oldular canim ailem benim
sizin ve ailemin nisnalimin destegyle kilolarimdan kurtulcam INŞALLAH akrabalrim cok acimasiz davrandi cok ağladım kizlar
Sizle bisi paylasmak istiorim ben wskiden zayf olup.bianda kilo alınca akrabamrim sasrdi onlardan uzakta yasiyoruz gelikdlerinde beni ogörünce kilomu 1 yilda bianda aldm kilo hakli olarak sasrdilar ama herkes kilo mu yuzume vurdu okadr agladim ki uzayliya benzeten bile oldu ayagim agriyodu kilodan diyenler de oldu akrabalrim bu sekil davrandilar ama cok sukur hep ailem ve nisanlim destek oldu yanimda oldular canim ailem benim
sizin ve ailemin nisnalimin destegyle kilolarimdan kurtulcam INŞALLAH akrabalrim cok acimasiz davrandi cok ağladım kizlar
inşallah ya .. artk menüyü geceden herkes uyuyunca hazırlayp buzluğa atacam .. böyle olmas yoksa bu işNisan telasindan kuzum toparlarsin hayrli olsun buarada
delimisin kuzum.niye ağlıyorsun?önemli olan ailen ve sevdiyin deyilmi?onlarda yanında zaten.gerisini boş ver yahuuuu...kuzum sen söğle bana aldınmı oturma grubunu?
kıyamam sana ya .. ne kadar patavatsız insanlarmış ..
onlara inat kilo ver evet .. ama en önemlisi sağlık için .. daha rahat hareket etmek için .. çılgınca elbiseler almak için :)))
nişanlın da ne güzel yanında bak .. benimkiler hiç değil ... böle de iyisin , yapma diet fln , zarar verme kendine , yüzün solacak falan deyip duruyolar habire ya
kaç kilo vermekti hedefin ??
Sagol canim benimmm destegn icn
75 kiloyum hedefim 60 INŞALLAH
seninki
inşallah ya .. artk menüyü geceden herkes uyuyunca hazırlayp buzluğa atacam .. böyle olmas yoksa bu iş
bende 68 kiloyum
hedefim 60
INŞALLAH 60 oluruz kuzum
buarada destek verdin ALLAH razi olsun zaten inada kilolardan kurtulcam ama ilk basta kendim icn onemli olan ailem ve nisanlimin duusucelri hamd olsun INŞALLAH basaricaz kilo vericez ama cok aglamistim aklim geldiii kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?