Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldiin canımm Bugün pek giremediğim için daha yeni gördüm seni

Acep o yaptığın tırtıkladığın yemekler nelerdiirr :))) Galiba biir cııss geliyoooooooorrr

Bu arada yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiiinnniizzz

İnşallaaah idealinize ulaşana dek beraber bu güzeel takımda devam ederiz ve hepimiz fiitt fiiitt dolaşırızz

Bir 60 ın altına düşsem daha hevesle yapıcam inşallah..
Ben artık her gelene kendimi anlatıp duruyorum çünkü kendime göre inanılmaz bir başarı.. Senelerdir yapmadığım şeyi bir anda yaptım ve çok güzel sonuçlar aldım 2 ayda tam 10 kilo verdim canım. 84,9 ile başlayıp 73,8lere kadar şuan. 2 aydan 1 hafta falan olmuştur en fazla. Yarına da bakalım nasıl bir sonuç olacak.

İstedikten sonra kesinlikleee yapılmayacak şey değil. Sadece bir süre boğazımızı tutucaz ve sonrası taaam bir rahatlıık Onu düşünüp motive edebilirsin kendini

Çok güzel canım yaa bende yapacağıma eminim. Bayağı bir şevkle gidiyorum. Sende inşallah yarın iyi bir sonuçla burada olursun. Ve evet artık kızartmaya hayır. :)

Yok canım telefondan indirmen lazım Yani herhangi bir program değil birbirimize gönderip pcye yükler gibi yüklenmiyor. Telefonun marka modelini söyle istersen bakayım nasıl yapılabilir

Note2 samsungun kuzum google playerden indrm yapicam dimi

Kuzummm bende 2 ayda 10 kilo versemmmm sen on numarasin

Valla inşallah canınız çekmez ama iki tane kızartılmış köfte tırtıkladım. Başkada yok
merhaba kızlar menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
zeytin ezmesi
1 dilim tb ekmek

öğle
mercimek çorbası

akşam
mantar çarba
tavuk sote
1 tb lavaş
akşam yemeyinde lavaş olmasa iyiymiş fatoşcum....
kuzum raporunu bu şekilde yazarsan daha aydın olur...öğlen yemeyin hiç iyi olmamış ama fıstığım....
Valla inşallah canınız çekmez ama iki tane kızartılmış köfte tırtıkladım. Başkada yok

mayıscım,bak ismini unuttum,yazmışmıydın.güzelim yarın senin için bir sınav,o yemekleri iyiyp de kendine olan güvenini asla sarsma....kendine güvenerek diyetteyim de onlar kızartma yerken sen sağlıkllı ızgara köfteni salatanı yoğurdunu ye gürur duyarak kendinle.hepimiz o yollardan o günlerden geçtik.sen onları yersen var ya hem kendine motivasyonuna olan güvenini kayb edersin sadece....

Kuzummm bende 2 ayda 10 kilo versemmmm sen on numarasin
İnşallaahh oluur canım bu azimle devam edersen bence kesinlikle olur

Kuzum zaten soylemissin ya yanlışlıkla kaptana tyazmışsın bana yazicagini

Telefondan yazmıştım demekki alıntıları çorba etmişim bende hehehehhe :)))
Esim telefonlarmiz bile aynı

Yukledim kuzum cok tesekkur ederim
Orda bilee bağlantımız var ne güzeeel Arka planda çalışıyor hep program bir dene istersen Evin içinde yürü :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…