- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Hoşgeldiin canımmSelam kızlar. Bugün 2 km yürüyüş 1 lt su içtim. Sabah kahvaltısında yarım kaseden çook daha az nesfit yedim az sütle. Öğle yemeği olarak 3 tane form bisküvi akşam yemeği olarak dışarda olduğum için yağsız ve tuzsuz tavuklu bol yeşillikli salata. Ama yarın misafirlerim geldiği ve yemek hazırlamak zorunda olduğum için bugün yaptığım yemeklerden azıcık tırtıkladım.
Guzel baslamissin canim. Ilk birkac kilo cabuk gider zaten. Aslinda kaybedilen yag degil sudur. Sonrasinda haftada ortalama 1 kg ile devam edersin
Artık kızartmalar ızgaraya dönmeye başlayacaaakValla inşallah canınız çekmez ama iki tane kızartılmış köfte tırtıkladım. Başkada yok
Ben artık her gelene kendimi anlatıp duruyorum çünkü kendime göre inanılmaz bir başarı.. Senelerdir yapmadığım şeyi bir anda yaptım ve çok güzel sonuçlar aldımBir 60 ın altına düşsem daha hevesle yapıcam inşallah..
Yok canım telefondan indirmen lazımYani herhangi bir program değil birbirimize gönderip pcye yükler gibi yüklenmiyor. Telefonun marka modelini söyle istersen bakayım nasıl yapılabilir
Ben artık her gelene kendimi anlatıp duruyorum çünkü kendime göre inanılmaz bir başarı.. Senelerdir yapmadığım şeyi bir anda yaptım ve çok güzel sonuçlar aldım2 ayda tam 10 kilo verdim canım. 84,9 ile başlayıp 73,8lere kadar şuan. 2 aydan 1 hafta falan olmuştur en fazla. Yarına da bakalım nasıl bir sonuç olacak.
İstedikten sonra kesinlikleee yapılmayacak şey değil. Sadece bir süre boğazımızı tutucaz ve sonrası taaam bir rahatlııkOnu düşünüp motive edebilirsin kendini
Valla inşallah canınız çekmez ama iki tane kızartılmış köfte tırtıkladım. Başkada yok
akşam yemeyinde lavaş olmasa iyiymiş fatoşcum....merhaba kızlar menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
zeytin ezmesi
1 dilim tb ekmek
öğle
mercimek çorbası
akşam
mantar çarba
tavuk sote
1 tb lavaş
kuzum raporunu bu şekilde yazarsan daha aydın olur...öğlen yemeyin hiç iyi olmamış ama fıstığım....Selam kızlar. Bugün
2 km yürüyüş
1 lt su içtim.
Sabah kahvaltısında yarım kaseden çook daha az nesfit yedim az sütle.
Öğle yemeği olarak 3 tane form bisküvi
akşam yemeği olarak dışarda olduğum için yağsız ve tuzsuz tavuklu bol yeşillikli salata.
Ama yarın misafirlerim geldiği ve yemek hazırlamak zorunda olduğum için bugün yaptığım yemeklerden azıcık tırtıkladım.
Valla inşallah canınız çekmez ama iki tane kızartılmış köfte tırtıkladım. Başkada yok
Note2 samsungun kuzum google playerden indrm yapicam dimi
inşallah canım yarın tartı sonuçları mutlu eder hepimiziAynen kuzum 75.100 bakalim yarin ne olcazİNŞALLAH guzel sonuclar olur kuzum
Aaa tamam telefonlarımız aynı marka o zaman kesin vardır. Play store a gir S Health programını arat ve onu kurNote2 samsungun kuzum google playerden indrm yapicam dimi
perigunlugu .!.:Aaa tamam telefonlarımız aynı marka o zaman kesin vardır. Play store a gir S Health programını arat ve onu kur
iyi geceler canımmm...yarın 12e kadar bildirim yapmayı unutma haaaa..kızlar ben çıkıyorum iyi geceler hepimize yarın görüşürüz :)
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler hepimize yarın görüşürüz :)
İnşallaahh oluur canım bu azimle devam edersen bence kesinlikle olurKuzummm bende 2 ayda 10 kilo versemmmm sen on numarasin
Kuzum zaten soylemissin ya yanlışlıkla kaptana tyazmışsın bana yazicagini
Orda bilee bağlantımız var ne güzeeelEsim telefonlarmiz bile aynı
Yukledim kuzum cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?