Tamam kuzum.tartı mutlaka şartdır...Evde tarti yok dun ciktigimda cok baktm almak icin ama brzdan eczaneye gidecgm tartilmaya donuste alrm artk k.bkmayin
yukarıdakı mesajını gprmesen sana okkalı kızardım amaaaa,çok şükür kendine gelmişsin....bu hafta seni kendm dikkat altına alıyorum haberin olsun....bu yazdığın mesajı da duvara bi yerlere vur ki görüsein unutmayasın...Sabit kaptanim tekrar ozur diliyorum hepinizden izne ayrilmayi dusundum sonra hayir ne izni dedim kendime deneyeceksin bu hafta yeni basladin dedim ins
Günaydın herkese geçen haftaki regl etkisi gitmiş
Geçen hafta 90.5
Bu hafta 88.0
Fark 2.5
Yüzde 2.84
canım benim takımkuralları sadece bildirim yapmak deyil biliyorssun dimi?dün gelmemişsin....neden acaba kuşum?günaydın kızlar
bende değişiklik yok maalesef 64.7
haftalık kendine ne hedef koyuyorsun sosyalim?Sabit kaptanim tekrar ozur diliyorum hepinizden izne ayrilmayi dusundum sonra hayir ne izni dedim kendime deneyeceksin bu hafta yeni basladin dedim ins
@kUtahya hiç gelmedi di mi kızlar?
nazlı aeben abla haberiniz var mı hiç faceten falan
Gecen hafta:55.8
Bugun:54.6
Fark:1.2
Yuzde:2.15
tebrik ederim arzucuğum süper gözüküyorsun . idolümsün
Teşekkürler bu hafta spora da başlarsam daha hızlı gidecek umarım.Maşallah sana da arzu ya gaayet fit duruyorsun sende çok iyi vermişssin kilon düşük çünkü boyun kaçtı?Gunaydin 7. Takimin Citir Gulleri
Aksam misafirim vardi gelemedim. Buket en fazla 3 aya istedigin gorunume kavusacaksin birtanem. Kulak asma kimseye. Cok da guzel kilo vermissin bu hafta. Cani gonulden tebrik ediyorum
Yagmur dukan yapmiyorum gulum. Ama yulaf kepeginin faydalarindan ve diyet tariflere uygulanabilirliginden istifade ediyorum
Funda&havva tebrikler, cok guzel sonuclar almissiniz
Teşekkürler bu hafta spora da başlarsam daha hızlı gidecek umarım.Maşallah sana da arzu ya gaayet fit duruyorsun sende çok iyi vermişssin kilon düşük çünkü boyun kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?