Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elif canim iste benim programim sabah ac karnina balli sirkeli ilik su yogurt (istahimi dengeliyo.) Yumurta emziriyoz cunku
Ogle sebze yemegi yogurt salata
Aksam et sote.(benm tercihim tavuk ve baliktn yana.)salata yogurt
Salatayi usenneyip her ogun yapalim canim
Sebze yemegi az yagli yaplim sinirsiz yiyelim
Gunluk 2 meyve tuketelim (1 tanesi greyfurt olsun yag yakalm.)
Ogun aralari 4 saatten az olmasin
Sporu abartmayalim gunluk yarim saat ama hergun.birde 70 mekik hergun canim ekleyecegin birsey varsa ekleyelim 2mizde ayni programa birebir uyarsak kacamakta yapmayiz arzunun dedigini aklimizdan cikarmayalim hadi kiz biz bu isi yapariz haftaya cuma gel herkesi sasirtalim bireysel dereceye girelim bizim nemiz eksik.

Sabit kaptanim tekrar ozur diliyorum hepinizden izne ayrilmayi dusundum sonra hayir ne izni dedim kendime deneyeceksin bu hafta yeni basladin dedim ins
yukarıdakı mesajını gprmesen sana okkalı kızardım amaaaa,çok şükür kendine gelmişsin....bu hafta seni kendm dikkat altına alıyorum haberin olsun....bu yazdığın mesajı da duvara bi yerlere vur ki görüsein unutmayasın...

Gunaydin 7. Takimin Citir Gulleri

Aksam misafirim vardi gelemedim. Buket en fazla 3 aya istedigin gorunume kavusacaksin birtanem. Kulak asma kimseye. Cok da guzel kilo vermissin bu hafta. Cani gonulden tebrik ediyorum

Yagmur dukan yapmiyorum gulum. Ama yulaf kepeginin faydalarindan ve diyet tariflere uygulanabilirliginden istifade ediyorum

Funda&havva tebrikler, cok guzel sonuclar almissiniz

günaydınlar herkese dün spor olarak 40 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates yapıldı . salı günü kardio plates yaptırmış hoca ama ben gidemediğim için kaçırdım arkadaşların söylediğine göre fena bişeymiş :)

kilom
geçe hafta : 58,5
bu hafta : 57,9
giden : 600 gr
yüzde: 1,02
hedef : 57

Teşekkürler bu hafta spora da başlarsam daha hızlı gidecek umarım.Maşallah sana da arzu ya gaayet fit duruyorsun sende çok iyi vermişssin kilon düşük çünkü boyun kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…