- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Geçen hafta: 73.8
Bu hafta:72.5
Fark: 1.300
Yüzde: 1.76
Haftaya hedefim: 71.5
Herkes harika kilo vermişşşşş kaptanım açık ara farkla birinci oluruz gibime geliiyooorrrr çok heyecanlandııımmmmm
Ay arzummm o bacakların inceliyi ne öyle?canım yüzünü de göstersene ne oluuuuuuur....160 canim. 75 ile basladim. 20.5 gitti. Spor cok onemli. Sikilasirsin, oldugundan da zayif gorunursun.
Evet henüz 3 gün kadar spora ağırlık verebildim ama sonuç harikaPeri spor ise yaramis. Cok guzel bir sonuc canim tebrik ederim
Canım benim üzür dilerim ama takımda üye sayımız çok...gereyinden fazla...katılmak isteyenlere yazarsan ihtiyacı olan bi takım alır seniiArkadaşlar günaydın. Bende bir takıma dahil olmak istiyorum. Aranıza nasıl katılabilirim ?
Canımmm eşiimmmm harikasııınnGecen hafta 75.100
bu hafta 73.400
fark 1.700
yuzde 2.26
Haftaya hedef 72
hedefime ulasmisim cok mutluyumINSALLAH boyle devam eder ben bugun malimusavirin yanina ise gidiyorum kizlar ogleden sonra gelirim bildirimi erkenden yapym dedimm iNSALLAH birinci oluruzzzz canim takimimmm
İnşallah perim...Geçen hafta: 73.8
Bu hafta:72.5
Fark: 1.300
Yüzde: 1.76
Haftaya hedefim: 71.5
Herkes harika kilo vermişşşşş kaptanım açık ara farkla birinci oluruz gibime geliiyooorrrr çok heyecanlandııımmmmm
Kesinlikle ahhh o gücü bi kendimde görebilsemm istikrar sağlayamıyorum spor konusunda160 canim. 75 ile basladim. 20.5 gitti. Spor cok onemli. Sikilasirsin, oldugundan da zayif gorunursun.
Ay arzummm o bacakların inceliyi ne öyle?canım yüzünü de göstersene ne oluuuuuuur....
Gunaydin 7. Takimin Citir Gulleri
Aksam misafirim vardi gelemedim. Buket en fazla 3 aya istedigin gorunume kavusacaksin birtanem. Kulak asma kimseye. Cok da guzel kilo vermissin bu hafta. Cani gonulden tebrik ediyorum
Yagmur dukan yapmiyorum gulum. Ama yulaf kepeginin faydalarindan ve diyet tariflere uygulanabilirliginden istifade ediyorum
Funda&havva tebrikler, cok guzel sonuclar almissiniz
Canım sen nerelerdesin ? Göremedik kaç gündür. Bdvdeki konunu gördümGeçen hafta 53.1
Bu hafta 53.7
Kızlar regl 6 gün geçti.
Ne içmem lazım ki regl olabilmem için.
Bilgisi olan var mı ?
Gecen hafta 75.100
bu hafta 73.400
fark 1.700
yuzde 2.26
Haftaya hedef 72
hedefime ulasmisim cok mutluyumINSALLAH boyle devam eder ben bugun malimusavirin yanina ise gidiyorum kizlar ogleden sonra gelirim bildirimi erkenden yapym dedimm iNSALLAH birinci oluruzzzz canim takimimmm
1 hatta daha fazlasi gulsumun iradesini ispatliycam kendimehaftalık kendine ne hedef koyuyorsun sosyalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?