Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hergün mü yapayım peki sordugum soruya bak ahahaha elimizide hergün yıkıyoruz de mi?Çok sağol canım bugun akşam otomatiğe bağlıyorum o zaman.

Fiziksel bir sikintin olmadiktan sonra hergun yap canim. Hedefine ulasinca haftada 3-4 e indirirsin.

gupse aynı boydayız ,ben izinden döneyim eküri olalım..turtle çok gelemiyor .iş güçten...benimde tatil dönüşü motivasyona ihtiyacım olacak,sendeki bu gaz bana da yeter

benim oğlan sürekli vine çekiyor evde...zamane çocukları çok ilginçler :)

gupse aynı boydayız ,ben izinden döneyim eküri olalım..turtle çok gelemiyor .iş güçten...benimde tatil dönüşü motivasyona ihtiyacım olacak,sendeki bu gaz bana da yeter
Ehehhe burdayım kii yakaladım seni fundayi vermem ama istersen sende gel üçümüz olalim 13. Takimdan beraber. Gelding biz

kızlaaarr bugün annemle kardeşim geldi memleketten. çok mutluyum.
anneannem annemlerin geldiğini duyunca köy yumurtası koymuş,normalde burdada köy yumurtası alırız hep ama memleketin olunca bi başka :)
sabah yumurta ve annemin yazdan yaptığı nefis yeşil zeytin ve biraz peynir yedim
öğlen kuru fasulye mercimek çorbası 2 dilim havuç turşusu. 2 dilim kepek ekmeği.
akşama tarhana çorbası ana yemek ne bilmiyorum şu an annem yappıodur büyük ihtimal. ondan da az biraz yerimm artık. 30 dk leslie yapcam birde.
annemlere tiramusu yapcamm. allahım bayılırımmm. çok severim ama bana cızzzz.
önceden karnımı doyurasıya kadar yerdim sofradan öyle kalkardım. ama artık doymadan kalkmayı öğreniyorum. ve inanın acıkma sürelerim aynı oluyor. 2 haftadır burdayım pek iyi sonuçlar alamadım ama inşallah burda benimde yüzüm gülecek.

Kaptan ben raporu yazayim :)
Sabah:iki dilim kasarla cavdar eknekli tost
5-6adet yesil zeytin
Bir fincan ihlamur(seker yerine 1c.k balla)
Bir domates

Oglen:yarim poaça

Ara:bir paket etiform biskuvi

Aksam:bir kase yogurt
Menemen

Aksami en gec dortte yiyorum bugun tarti aricam derken bir saat yetiseym dye tempou yurudum sabah15aksam15 mekik cektim
Suan bir litre su ictim yatana kdar ikibucugu bulur :) yazmayi unutuordm gobis icin hareketler yaptim 10 lu uc set simdi sabh yapamadgim bir mili yapacgm hadi hayirli aksamlar :)

Ehehhe burdayım kii yakaladım seni fundayi vermem ama istersen sende gel üçümüz olalim 13. Takimdan beraber. Gelding biz
kuzum senin işin başından aşkın,ayırır mıyım sizi hiç :) izne ayrılınca ilk günler değil ama sonrasında uzaklaştım diyet olayından..dönüşte acaip teşviğe ihtiyacım olacak...

Canım havvayı kızdıracaksın zor yumuşattık rahatsız ondan ugruyamıyordu burda ama artık.Her türlü motivasyona açığım veririm ben gazzzzz ne zaman dönüyorsun izinden?

aldın mı tartını aycım...bugün kıyafetle tarıtıldığın için yanıltıcı olabilir..yarın sabah aç karnına,tuvalete çıktıktan sonra çıplak tartılıp belirtir misin bize?

Canım havvayı kızdıracaksın zor yumuşattık rahatsız ondan ugruyamıyordu burda ama artık.Her türlü motivasyona açığım veririm ben gazzzzz ne zaman dönüyorsun izinden?
yok yok biz anlıyoruz birbirimizin dilinden,kızmaz bana :) 2 hafta sonra inşallah..okulların açıldığı haftanın cuması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…