- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Hergün mü yapayım peki sordugum soruya bak ahahaha elimizide hergün yıkıyoruz de mi?Çok sağol canım bugun akşam otomatiğe bağlıyorum o zaman.
13.takımdan gelmişti dimi?ilk zamanlar çok gider diye dedim...Funda yeni baslamadi sanirim abla. Ilk haftalarin o hizli giden kilolarini vermistir. Ondan sordum neden bu acele diye
gupse aynı boydayız ,ben izinden döneyim eküri olalım..turtle çok gelemiyor .iş güçten...benimde tatil dönüşü motivasyona ihtiyacım olacak,sendeki bu gaz bana da yeterEvet yeni başlamadım o kadar ödem kalmadı ve 90nın altını 2 yıldır görmemiştim.
8 hedef koyup ona yetişene kadar hırs mı yapsam:)kendi kendimi spora teşvik etmeye çalışıyorum işten eve gelince halim harap oluyor ya
benim oğlan sürekli vine çekiyor evde...zamane çocukları çok ilginçler :)
6 saniyelik videolar çekiyor,komik...takipçileri bile olmuş :) aslında çekiingendir ama bazen çok şaşırtıyor bizi..vallahi o ne diye baktım nette, teknoloji cahili kalmışım
bende mutlu oldum canım bakalım inşallahSagol fistigm sende 2 gunde super kilo vermissin 600 gramberaber mezun oluruz bizzz benceee kuzummm
Ehehhe burdayım kii yakaladım seni fundayi vermem ama istersen sende gel üçümüz olalim 13. Takimdan beraber. Gelding bizgupse aynı boydayız ,ben izinden döneyim eküri olalım..turtle çok gelemiyor .iş güçten...benimde tatil dönüşü motivasyona ihtiyacım olacak,sendeki bu gaz bana da yeter
kuzum senin işin başından aşkın,ayırır mıyım sizi hiç :) izne ayrılınca ilk günler değil ama sonrasında uzaklaştım diyet olayından..dönüşte acaip teşviğe ihtiyacım olacak...Ehehhe burdayım kii yakaladım seni fundayi vermem ama istersen sende gel üçümüz olalim 13. Takimdan beraber. Gelding biz
Canım havvayı kızdıracaksın zor yumuşattık rahatsız ondan ugruyamıyordu burda ama artık.Her türlü motivasyona açığım veririm ben gazzzzzgupse aynı boydayız ,ben izinden döneyim eküri olalım..turtle çok gelemiyor .iş güçten...benimde tatil dönüşü motivasyona ihtiyacım olacak,sendeki bu gaz bana da yeter
aldın mı tartını aycım...bugün kıyafetle tarıtıldığın için yanıltıcı olabilir..yarın sabah aç karnına,tuvalete çıktıktan sonra çıplak tartılıp belirtir misin bize?Kaptan ben raporu yazayim :)
Sabah:iki dilim kasarla cavdar eknekli tost
5-6adet yesil zeytin
Bir fincan ihlamur(seker yerine 1c.k balla)
Bir domates
Oglen:yarim poaça
Ara:bir paket etiform biskuvi
Aksam:bir kase yogurt
Menemen
Aksami en gec dortte yiyorum bugun tarti aricam derken bir saat yetiseym dye tempou yurudum sabah15aksam15 mekik cektim
Suan bir litre su icti yatana kdar ikibucugu bulur :) hadi hayirli aksamlar :)
Sen don motive oluruz kaç kilosun sen biz seni de bagrimiza basarizkuzum senin işin başından aşkın,ayırır mıyım sizi hiç :) izne ayrılınca ilk günler değil ama sonrasında uzaklaştım diyet olayından..dönüşte acaip teşviğe ihtiyacım olacak...
yok yok biz anlıyoruz birbirimizin dilinden,kızmaz bana :) 2 hafta sonra inşallah..okulların açıldığı haftanın cuması..Canım havvayı kızdıracaksın zor yumuşattık rahatsız ondan ugruyamıyordu burda ama artık.Her türlü motivasyona açığım veririm ben gazzzzzne zaman dönüyorsun izinden?
74 kilo,172 boy...ağır aksak 83 ten düştüm..67 olacağım yaza kadar..Sen don motive oluruz kaç kilosun sen biz seni de bagrimiza basariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?