- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Evet canım lucia doğru söylüyor. Eşin olduğu zamanlarda girmeyebilirsineşimin fazla internette olmamdan çok rahatsız olduğunu gördüm. Onu üzmemek adına canım
Baktım canım hic göstermiyosun kilonucanim fotolarimi gorebilmeniz icin izlemem gerek sizi ondan bahsediyorduk seni de ekledim bakabilirsin.
Hadi bakalim benimki henuz oncesi:)ekledim seni de canim bakabilirsin.Canim banada goster resmini merak ettim bende size bir surPriz yapp oncesi sonrasi dusunuyom
ayyy sakinnn gitme bi yere bende haftasonlari giremiyorum bazen ust uste 3 gunde oluyor ama burasi zinde tutuyor canim esin olmadiginda kullan.Arkadaşlar iyi akşamlar. Burdaki arkadaşlık paylaşım dostluk çok hoş çok güzeldi. Çok teşekkür ederim. Ama ben aranızdan ayrılıyorum. Aynuraya ve diğer tüm arkadaşlarıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
valla iyi mi kotu mu bilmiom ki gostermemek kilomu soyledigimde yuhh diyorlar hedef 75 simdilik hayirlisi bqkaliBaktım canım hic göstermiyosun kilonu
ben de bakabilir miyimmm ????Hadi bakalim benimki henuz oncesi:)ekledim seni de canim bakabilirsin.
ayyy sakinnn gitme bi yere bende haftasonlari giremiyorum bazen ust uste 3 gunde oluyor ama burasi zinde tutuyor canim esin olmadiginda kullan.
valla iyi mi kotu mu bilmiom ki gostermemek kilomu soyledigimde yuhh diyorlar hedef 75 simdilik hayirlisi bqkali
Tamamdir canim valla bugun ben isgal ettim resmen burayi:)verdigim gecici rahatsizliktan oturu ozurrrr.ben de bakabilir miyimmm ????
Bugün yazmasammenü nerdee menüü ???
çoookk güzelsin yaaa .... aradaki fark resmen gençleştirmiş seeniiiTamamdir canim valla bugun ben isgal ettim resmen burayi:)verdigim gecici rahatsizliktan oturu ozurrrr.
ama ama amaaa suan yasli gibi olan halimdeyim kirmizili olançoookk güzelsin yaaa .... aradaki fark resmen gençleştirmiş seeniii
Evet buradan uzak kalınca gevsedim sanırım kurabiye yedim
ama ama amaaa suan yasli gibi olan halimdeyim kirmizili olan
zaten yaslandim da puhahaha 4 yil oncenin fotosu beyazli olan 7li biselerim o zaman.
Canm kiloyu cok hoş kaldiriyorsunama ama amaaa suan yasli gibi olan halimdeyim kirmizili olan
zaten yaslandim da puhahaha 4 yil oncenin fotosu beyazli olan 7li biselerim o zaman.
Yavrum netim olsa hic çıkmam zaten.benimki yokluktan
o zaman napıyorz artk uzak kalmıyoruuzzz
Yavrum netim olsa hic çıkmam zaten.benimki yokluktan
Yazık banafakiir :)))
bi an evvel ayarla kuzuuummm
Yazık bana
ama ama amaaa suan yasli gibi olan halimdeyim kirmizili olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?