- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
Yazık bana
Ben şimdi menünü daha çok merak ettim valla :)Evet buradan uzak kalınca gevsedim sanırım kurabiye yedim
kaptaaann geldiiiiii yakalandın zeynebiimmmBen şimdi menünü daha çok merak ettim valla :)
Çok teşekkür ederimm :) Senin yerini doldurmak haddime değil ama en azından çabalayacağım diyebilirim :)Iyi aksamlar
Tuba gozun aydin. Zeynep takimin yolunu bulmusZeynep liste haftasindasin sanirim, daha fazla dikkat et canim
Peri hayirli olsun canim
17mayis arkadaslarin da dedigi gibi musait oldukca yazabilirsin. Surekli online olma zorunlulugu yok gulum.
Sosyal oglanlarla beraber sen de oynasaydin biraz spor niyetine
zeynuşum oldumu şimdi?bak bu hafta listeye girme haftan,eğer kilo vermezsen 1hafat daha listeden kenar olacaksın biliyorsun dimi kuşum?Bugün yazmasam
Çok teşekkür ederimm :) Senin yerini doldurmak haddime değil ama en azından çabalayacağım diyebilirim :)
kızlar ben spor manyağı mı oldum ne?şimdi dizi izlerken 700bacak haraketi yaptım ve de jillian level 3...
Israrlar üzerine dayanamayıp söylüyorum menumu dovebilirsiniz
Sabah
2 haşlanmış yumurta,yarim mandalina
Öğlen
İki dilim börek ,tavuklu patatesli haşlama
Aksam
Taze fasulye yemeği,mercimek çorbası
2 yada 3 tane kurabiye yedim
Yalnız değilsin aynuram bende kesintisiz bir yürümüşüm tam 10 km etti :)))))kızlar ben spor manyağı mı oldum ne?şimdi dizi izlerken 700bacak haraketi yaptım ve de jillian level 3...
Aynuram sana şimdi güzeeel bir spor cezası verdiii miiiii tamamdıırrr :) Ben kurabiye ile tamam sanmıştım ama birde börek varmış amaann AllahımmmIsrarlar üzerine dayanamayıp söylüyorum menumu dovebilirsiniz
Sabah
Öğlen
Aksam
senden böğle bir menü hiççç beklemzdim zeynuşumIsrarlar üzerine dayanamayıp söylüyorum menumu dovebilirsiniz
Sabah
Öğlen
Aksam
sağol bitanem,sana borçluyum bunu....Gec bile kalmistin gulum. Iyi yapmissin, aynen devam
ohhhh ne güzel....Yalnız değilsin aynuram bende kesintisiz bir yürümüşüm tam 10 km etti :)))))
bak şunu unutmuşum ben ya hatırlatın bana,hatta sen de vere bilirsin perim....zeynep hemen kalkıyosun koşu bandında yürüyorsun.en en en az yarım saat....ya sen bu haftaya listeye girmelisin,daha çok bağlanman gerekmez mi?Aynuram sana şimdi güzeeel bir spor cezası verdiii miiiii tamamdıırrr :) Ben kurabiye ile tamam sanmıştım ama birde börek varmış amaann Allahımmm
iyi geceler canım...iyi geceler kızlar...Zeynep 4 e 1 kaldi. Cevabini yarin okurum artik. Iyi geceler citir guzeller
sor tabiki hamiş fıstık...Kizlar size bisey sorabilir miyim biraz diyetle alakasi yok ama gene sormak istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?