Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum

kahvalti
2 adet zeytin
cok az peynir
domates
2 dilim ekmek
Yumurta 1 tane

Oglen
Pirasa yemeği
cacik

aksam
1 kase corba
1 tabak pirasa yemegi
Salata

spor
500 kere ip atladim
yuruyus yolunda yarim saat yurudum
Pırasayı hiç sevmem Ama menün süper tatlım :) Hani su nerde su

Genelde yazin turlar oliyo antep urfa falan bir daha gelirsen beklerim canm benm:)
Ben turla değilse otellerde yer ayırarak 3 şehir gezmiştim tek tek :)))

Aaa yakınmış ya gerçekten :) Nerde oturacaksınız peki ? İzmitte mi ?

Yok tatlım izmitte degil samsunda is guc orda ayarladik anca karar verdik nisanlimin ailesi izmitte
Kayinvaldemden uzakta olucazzz
Buyur gel kuzum sen istanbuldaydin yakin gelemeni gercekten cok isterim

Yok tatlım izmitte degil samsunda is guc orda ayarladik anca karar verdik nisanlimin ailesi izmitte
Kayinvaldemden uzakta olucazzz
Buyur gel kuzum sen istanbuldaydin yakin gelemeni gercekten cok isterim
İnşallah canımm :)
Sagol kuzummm
suyu unutmusum bol bol ictimm
Suyu normal bardakla mı içiyorsun canım şişen falan var mı ? Hani senin içinde kolaylık olur kaç litre içtiğini bilirsin Mesela bardakla içiyorsan 4,5-5 bardak 1 ltye denk gelir ortalama

1 litrelik cam sisede iciyorum kuzum yanima aliom iciom iciom

Canlar öpüyorum sizi yarin girerimm görüşürüz hersey icin cok sagolunnnn iyi aksamlar

bak bitanem,gözün aydın,dilerim herşey gönlünce olur...
tatlibikiz canim ekledim seni bakabilirsin fotolara:)
@OoOturtleOoO kusummm yirim seni zaten 88 degilim kiiii azcuk daha asaagsindayim cumaya surpriz olsun die soylemiom:)ay bukadar hava attim 2 den fazla vermezsem tüu bana
hmmmm,bak şimdi çokkk sevindimmmm....
Menum

kahvalti
2 adet zeytin
cok az peynir
domates
2 dilim ekmek
Yumurta 1 tane

Oglen
Pirasa yemeği
cacik

aksam
1 kase corba
1 tabak pirasa yemegi
Salata

spor
500 kere ip atladim
yuruyus yolunda yarim saat yurudum
supersin hayatım....
Slm kızlar
Sabah
Peynir salatalık
1 tb ekmeği

Akşam
Buğday çorbası
4 adet çiğ köfte
su spor?menün iyi kuşum...

KIZLAR KIZLAR BİLİYORSUNUZ SEVGLİ DEYERLİ BİTANECİK KAPTAN YARDIMCISI ARZU MEZUN OLDU,BİR EFSANE GİBİ 7.TAKIMDAN GEÇTİ GİTTİ,ŞİMDİ YENİ BİR KAPTAN YARDIMCISI BELİRLEMEK ZAMANIYDI,UZUN ZAMANDIR DÜŞÜNÜYORDUM VE KARARIMI VERDİM...GÜNCEL KAPTAN YARDIMCISI PERİGUNLUGU ARKADAŞIMDIR,BEN OLMADIĞIM ZAMANLARDA TÜM YETKİ ONA AİTTİR...DİLERİM O DA DEVAM ETTİYİ GİBİ BİR EFSANE OLARAK MEZUN OLUR BURADAN...

Hayirli ugurlu olsun aynuram

İnşallaaahhh kaptanımm... Çok teşekkür ediyorum böyle bir görevde beni düşündüğün için. Umarım seni hiç bir zaman mahçup etmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…