Tamamdır kaptanımminşallah kuzum benim.bak bundan sonra bu topiği de takibe al kuşum...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1377
Sende benim gibi yumurtaya bayılıyorsun galiba :)Ay bugun hic giremedm cok ozledm sizi menum sabah 2Yumurta salata
Ogle aksam birlesimi kozlenms yogurtlu patlicn uzerine et sote 2 dlum ekmek
Spor su ana kdr yapamdm yapabilirmiyim bilmiyom bugun ogullarm delirdi resmen
ne oldu cnmMerhaba kızlar aklim biraz karisik canim skkın oyuzden bugun sohbete cok gelemedim umarım iyisinizdir
Benimki bayilmA degil aslunda cocuklara yapiyom onlar yemeyince bana kaliyo surekli herşeye. Ağlıyor larSende benim gibi yumurtaya bayılıyorsun galiba :)
Hayırdır canım naptı çocuklar :)
spor da yaparsan çok iyi olur kuşum...Ay bugun hic giremedm cok ozledm sizi menum sabah 2Yumurta salata
Ogle aksam birlesimi kozlenms yogurtlu patlicn uzerine et sote 2 dlum ekmek
Spor su ana kdr yapamdm yapabilirmiyim bilmiyom bugun ogullarm delirdi resmen
Muzun gozune vurmusun be guzelum seni dun cok merak ettmdunku menum
10:00 2 dl tam bugday ekm. peynir zeytin sucuk azcik da patates kizartmasi
sonrasi 3 saat kadar avm gezintisi
14:00 1 muz
17:00 3 minik biber dolma yesil salata yogurt
temizlik
20:00 yesil elma, muz
Tesekkurler canim 88 kiloyum.tatlım sen şimdi kaç kilosun gayet hoş gözüküyorsun maşallah=)
tebriklerrtr hayirliz olsunnnİnşallaaahhh kaptanımm... Çok teşekkür ediyorum böyle bir görevde beni düşündüğün için. Umarım seni hiç bir zaman mahçup etmem :)
Hayırlı olsun kaptan yardımcılığı,güzel bi seçim olmuşKIZLAR KIZLAR BİLİYORSUNUZ SEVGLİ DEYERLİ BİTANECİK KAPTAN YARDIMCISI ARZU MEZUN OLDU,BİR EFSANE GİBİ 7.TAKIMDAN GEÇTİ GİTTİ,ŞİMDİ YENİ BİR KAPTAN YARDIMCISI BELİRLEMEK ZAMANIYDI,UZUN ZAMANDIR DÜŞÜNÜYORDUM VE KARARIMI VERDİM...GÜNCEL KAPTAN YARDIMCISI PERİGUNLUGU ARKADAŞIMDIR,BEN OLMADIĞIM ZAMANLARDA TÜM YETKİ ONA AİTTİR...DİLERİM O DA DEVAM ETTİYİ GİBİ BİR EFSANE OLARAK MEZUN OLUR BURADAN...
canim fotolarimi gorebilmeniz icin izlemem gerek sizi ondan bahsediyorduk seni de ekledim bakabilirsin.Bu ekleme işi nasıl oluyor ben bilmiyor.
Canim banada goster resmini merak ettim bende size bir surPriz yapp oncesi sonrasi dusunuyomTesekkurler canim 88 kiloyum.
tebriklerrtr hayirliz olsunnn
ben de menümü vereyim,bu gün karbonhidrat yedim nihayet...
11.00 2yumurta,yeşilliksalata,lor,1dilim kızarmış ekemk,yeşil çay
17.30 2kaşık makarna,sebze+et sote,ayran,yeşillik salata
20.00 10badem,2kaysı,2dilim elma 1bardak tarçınlı süt
3litre su,30dakika leslie
aa noldu cansu neden bole bi karar aldın ?Arkadaşlar iyi akşamlar. Burdaki arkadaşlık paylaşım dostluk çok hoş çok güzeldi. Çok teşekkür ederim. Ama ben aranızdan ayrılıyorum. Aynuraya ve diğer tüm arkadaşlarıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
Hayırdır canım ne oldu ? Neden vazgeçtin ?Arkadaşlar iyi akşamlar. Burdaki arkadaşlık paylaşım dostluk çok hoş çok güzeldi. Çok teşekkür ederim. Ama ben aranızdan ayrılıyorum. Aynuraya ve diğer tüm arkadaşlarıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?