Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu gün pek bi sakin burası...herkes günaydın yazmış kaçmış ne yapıyonuz bakalım?

bugünkü menümü yazayım hemen

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

öğlen
kıymalı taze fasülye yemeği
yoğurt
roka salatası ( roka,beyaz lahana,havuç )

ara
1 adet elma

akşam
tavuk şiş
ayran

2 litre su spor yok

benim çok uykum var kaptanım uyumak istiyorum . bide sanki yine grip olacak gibiyim boğazım falan ağrıyor . burnum akıyor
Garip ama benim de uykum var.gözlerim kapanıyor.sen de bi şeyler yap da yakalanma hastalığa...

Çok iyi menün nazımmm...

Reactions: Naz
Burada hava çok tutkun ya...severim böğle havaları,ama içimde huzur olunca...
Aynuram tutkun derken nasıl oluyo anlamadım :)))
Canım menün süper sporda olaymış on numara 5 yıldız olacakmış.

Aynuram tutkun derken nasıl oluyo anlamadım :)))

Canım menün süper sporda olaymış on numara 5 yıldız olacakmış.

sorma perim ya bazen eşim deli ediyor beni spora gittiğim günleri bildiği halde program yapıyor . neyse sağlık olsun artık yarın telafi ederim

ama yediklermi burya yzıyorm annem çok yiyorsun dyor babam da ekmgi hmn brktn hasta olacaksn dyor bna özelden öernek bir menü yzr mısın abla yda kalori hsbı mı yiyeyim npcgmi sasirdim
Dün vermişsin ama canım menünü.ve gayet normal bi menü. ..özeel bi menüye gerek yok ki canım.bak naz arkadaşımız da güzel menü vermiş,et,balık,tavuk türü herşeyi ayran ve salatayla yeye bilirsin,sebze yemeyi de yeye bilibilirsin . kahvaltı da malum zaten...tatlı şeker tüketme,ppilav makarna ekmek çeşitlerini minimum tüket.....

sorma perim ya bazen eşim deli ediyor beni spora gittiğim günleri bildiği halde program yapıyor . neyse sağlık olsun artık yarın telafi ederim
Eğer imkanın olursa sende sabah kahvaltı sonrası falan ufak bir yürüyüş yapabilirsin.
Bende bi ara sormuştum doktoruma da kahvaltıdan sonra yürüyüşü önerdi hatta fazla abartma dedi ben gaza geldim 10 km yapıyorum :))))

tamam ablacm bnm kilom çok fazla ya yediklerm o yüzden çok diye düşündüm brdklern mnulrnden de kopya çekerim olmazsa sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…