Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok Aynuram, kafamı toparlayıp buraya yazamadım sadece :) kaçamak falan yapmadım dün ama öğlen et döner akşam tavuk sote yedim. Su 1 ltde kaldı. Böyle yani
Hmmm,tamam o zamam...sen katılımınl iyi tut yinede?tüm gün evdemisin ?ne yapıyon?

ama eş dediyin karşılıklı olmalı...vaarmısın benimle ol?
ne istiyrsun aynur 30 a falan mı düşeyim
şu şekilde demek istedim
yeni üyelerdende olabilir ben onu takip edebilirim menülerini suyunu sporunu kaçamağını(mümkünse kaçamak yapmayacak biri olsun)
motive etme açısından sen bilirsin

Yok tatlım ya hani eş dediyin karşılıklı yapıyorlar ya...şimdi benim de eşim yok,karşılıklı yapalım diyordum ama ssnin kilon da çok az haklısın...dur ya dün bi arkadaş ayrıldı 17mayıs onun eşi kimse yalnız kaldı,onu sana emanet edeyim o zaman...uunuttum şimdi kimdiki?

sende cok hossun aynura sende de var bak o cekıcılık =)
17 mayıs benim eşimdi bu arada

Hmmm,tamam o zamam...sen katılımınl iyi tut yinede?tüm gün evdemisin ?ne yapıyon?
Elimden geldiğince katılıyorum canım. Dün sabah 8de çıktım evden, akşam 9da geldim.

Şuanda da evde değilim. Sabah dersim vardı, şimdi de başka bir yere gidiyorum okuldan sonrası için iş görüşmeye.

bugun sozle pirinç lapası detoxu yapacaktım lapa bana bakıyor ben lapaya hıç canım almadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…