seni görmedim tanıdıklarımdan yola çıkarak o genlerden var olcağını düşündüm=)Hmm..öğle mi diyorsun?gördün mü beni?
Hmm.albümüme bak bakalım varmıymış öğle bi çekiciliyim...seni görmedim tanıdıklarımdan yola çıkarak o genlerden var olcağını düşündüm=)
Yok Aynuram, kafamı toparlayıp buraya yazamadım sadece :) kaçamak falan yapmadım dün ama öğlen et döner akşam tavuk sote yedim. Su 1 ltde kaldı. Böyle yaniAnlamadım maviş.yani menün kötümü?
Aynuram cok guzeldirseni görmedim tanıdıklarımdan yola çıkarak o genlerden var olcağını düşündüm=)
Ooooy yarasınnn ezgimeee...Kaplicaya gidiyorum kizlarr
Hamam masaj kil maskeleriii
Gelmek isteyen var mii:)
Buruş buruş olana kadar cikmiycam o sicak sudanOoooy yarasınnn ezgimeee...
Hmmm,tamam o zamam...sen katılımınl iyi tut yinede?tüm gün evdemisin ?ne yapıyon?Yok Aynuram, kafamı toparlayıp buraya yazamadım sadece :) kaçamak falan yapmadım dün ama öğlen et döner akşam tavuk sote yedim. Su 1 ltde kaldı. Böyle yani
aynur banada bir eş ver istersen bende onu takip edeyimHmmm,tamam o zamam...sen katılımınl iyi tut yinede?tüm gün evdemisin ?ne yapıyon?
ama eş dediyin karşılıklı olmalı...vaarmısın benimle ol?aynur banada bir eş ver istersen bende onu takip edeyim
bozarsa şu smile uygularım
ne istiyrsun aynur 30 a falan mı düşeyimama eş dediyin karşılıklı olmalı...vaarmısın benimle ol?
Yok tatlım ya hani eş dediyin karşılıklı yapıyorlar ya...şimdi benim de eşim yok,karşılıklı yapalım diyordum ama ssnin kilon da çok az haklısın...dur ya dün bi arkadaş ayrıldı 17mayıs onun eşi kimse yalnız kaldı,onu sana emanet edeyim o zaman...uunuttum şimdi kimdiki?ne istiyrsun aynur 30 a falan mı düşeyim
şu şekilde demek istedim
yeni üyelerdende olabilir ben onu takip edebilirim menülerini suyunu sporunu kaçamağını(mümkünse kaçamak yapmayacak biri olsun)
motive etme açısından sen bilirsin
bakıyorum hemen=)Hmm.albümüme bak bakalım varmıymış öğle bi çekiciliyim...
Elimden geldiğince katılıyorum canım. Dün sabah 8de çıktım evden, akşam 9da geldim.Hmmm,tamam o zamam...sen katılımınl iyi tut yinede?tüm gün evdemisin ?ne yapıyon?
Tamam canım...Elimden geldiğince katılıyorum canım. Dün sabah 8de çıktım evden, akşam 9da geldim.
Şuanda da evde değilim. Sabah dersim vardı, şimdi de başka bir yere gidiyorum okuldan sonrası için iş görüşmeye.
lucia o zaman sen benimsinnnnnnnbakıyorum hemen=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?