- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Tutkun kelimesi varda hava ile ilgili ne anlama geliyo bilemedim :))) belki bende bilmiyo olabilirim :)))))Tutkun yok mu türkçede
Şöyle karanlık gibi bi hava
Çok deyil kuzucum.kilon çok olduğu için de bizden fazla yemelisin zaten kuşum...tamam ablacm bnm kilom çok fazla ya yediklerm o yüzden çok diye düşündüm brdklern mnulrnden de kopya çekerim olmazsa sağol
ama o zaman kilo veremezsemÇok deyil kuzucum.kilon çok olduğu için de bizden fazla yemelisin zaten kuşum...
Eğer imkanın olursa sende sabah kahvaltı sonrası falan ufak bir yürüyüş yapabilirsin.
Bende bi ara sormuştum doktoruma da kahvaltıdan sonra yürüyüşü önerdi hatta fazla abartma dedi ben gaza geldim 10 km yapıyorum :))))
Hayır canım benim.verirsin mutlaka...kilosu fazla olanla az olanın harcadığı kalori de farklı...ama o zaman kilo veremezsem
Anlamadım maviş.yani menün kötümü?Günaydın herkese! Ezgicim günaydın sana da.
Dün menümü yazamadım, evde misafir vardı, toparlayamadım bi türlü
hmm tmam ablacmHayır canım benim.verirsin mutlaka...kilosu fazla olanla az olanın harcadığı kalori de farklı...
Hımm orasıda doğru ya.. ben şuan tatildeyim diye herkese tatildeymiş gibi konuşuyorum :)))çalışıyorum canım malesef işyerinde yürüyememki
Tutkun yok mu türkçede
Şöyle karanlık gibi bi hava
Hımm orasıda doğru ya.. ben şuan tatildeyim diye herkese tatildeymiş gibi konuşuyorum :)))
Evet azeri :)Aynur azeri misin?
Evet canım istanbuldayım. Güngörende oturuyorumperi sen istanbuldaydın değilmi canım . eğer sakıncası yoksa hangi semtte oturuyorsun .
evet canım azeriyim...Aynur azeri misin?
Bak link attım...hepbirlikde yapıcaz artık...leslie yapan var mı kızlar
Evet canım istanbuldayım. Güngörende oturuyorum
Hmm..öğle mi diyorsun?gördün mü beni?Tanıdıgım tüm azeri hatunların kendine has bi çekiciliği var doğustan sanslısın aynur sende=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?