- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Aa evet yakınmışbende avcılardayım canım . yakın sayılır güngören işyerimde ikitellide
ooohhhhh :Kaplicaya gidiyorum kizlarr
Hamam masaj kil maskeleriii
Gelmek isteyen var mii:)
Aa evet yakınmışBenim birde şöyle bir huyum vardır İstanbul kazan ben kepçe misali heryer yakın sayılır bana :))))))
ooohhhhh :
yağlarım senin geri kalanım benim hadi yok edelim =)lucia o zaman sen benimsinnnnnnn
Ooooowww harikaaa bir fikiiirrrr :)ideal kilolarımıza ulaştıktan sonra seninle güngörendeki kebapçılarda buluşalım peri
Aslında kebap yemeye gitsek bile zaten ızgara yapıyorlarkebapı napcaksınız kızlar
Havuza gidin vücudunuzun tadını çıkarın .
en kötü alışverişe gidin almak sart değil 36 bedenleri giyin giyin tatmin olun eğlenin daha güzel
hande ben canımyağlarım senin geri kalanım benim hadi yok edelim =)
tanışalım bu arada 28 yaşındayım çalışıyorum hala bi spor programım yok yarın başlıcam bakalım. 85 kiloyum. 171 boyum çok göstermiyorum kiloyu allahtan ama incecik olayım artık
ben menümü yazmıstım ki sen cevap yamışsın bana=)hande ben canım
yaşım 29 evliyim bir kızım var
65,8 ile başladım
dün itibariyle 49,7 ile gidiyorum
eğer vaktin varsa önceliğin yürüyüş olsun yoksa eğer leslie yürüyüş programları var
menülerini düzenli istiyorum ona göre
belirli bir listen varmı
ağırlıklı beslenme tarzın nedir
nerde çalışıyosun hareketlimi yoksa oturarakmı
bu arada hesaplamaya göre ideal kilo şöyle
boy :1,71
kilo 85
ideal kilon :62
vücut oranlaman :29,1 ideal kilolunun üzerindesin
incecik olabilmen için vermen gereken kilo 23 kilocuk
senin hedefin nedir
Ee biz ona kuşbaşılı pide değil direk kuşbaşı diyelim sadece :))Menumü gururla paylaşayım.
Kahvaltı:
1 yk pirinç lapası (acelem vardı çıktım evden)
Ara: Şekersiz bir çay kaşığı balla tatlandırılmış ev limonatası
Öğle:
1 tatlı kaşığı pirinç lapası
kuşbaşılı pide(hamurunu hiç yemedim etlerini topladım)
Ara:
portakal suyu
Akşam:
1 kase tarhana
1 paket sade activia
Su: 2 lt
Spor: turbo fire
Tamda onu yazmıştım bende valla :)))Bu arada bugün amacım pirinç lapası detoxu yapmaktı ayda bir kere yapacaktım ama keyif alamayınca durumu çevirdim
öyle olacaktı ama canım istemedi hiç dedim lucia mutsuz oldugun yolda başarı olmaz hadi normale dönTamda onu yazmıştım bende valla :)))
Bu arada bugün amacım pirinç lapası detoxu yapmaktı ayda bir kere yapacaktım ama keyif alamayınca durumu çevirdim
Bencede öncelikle sağlıklı beslenerek spor ve su ile devam et, baktınki vucudun duruldu kilo vermen durdu işte o zaman böyle bir detoks yapabilirsinöyle olacaktı ama canım istemedi hiç dedim lucia mutsuz oldugun yolda başarı olmaz hadi normale dön
kızlarr slm bugün ilk defa yazıyorum işler çok yoğundu yazamadımm.
dün menümü yazmıştım leslie 30 dk yapcam demiştim 3 mil yaptım 47 dk yanı.
bugün ki menü sabah klasik kahvaltı
öğlen kuru fasulye yoğurt turşu(az)
akşam fırın tavuk mercimek çorbası yoğurt
ve yine 3 mil leslie
leslie ye ilk başladığım günü hatırlıyorum da allahım ilk 10 dksında yorulmuştum. ama şimdi rahat 3 mil yapabiliyorum. eşim 4 mil olanını da indirmiş ona da başlıcam.
kaptanımızın leslie grubuna da katılcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?