Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Turtlecim tabiki abla diyebilirsin :))
Ay demek ordan 18 -20 lik gibi duruyorum ha , canim o yasta kizim var benim

çok sevinirim tatlım bilgili ellerden olan listeleri incelemek istiyorum bi

bugün unutuyordum az kalsın raporumu vermeyi=)
kahvaltı : 1 kase çorba
Öğle : 1 paket activia
Akşam: 1 kase çorba
1 kase yogurt

Su : 1lt yi biraz geçmişimdir
Spor yok

Dişim de ağrı sızı yok ama şişlik hayat akışımı değiştirdi spor yapasımda gelmiyor. bide malum gnler. neyseki yediklerim sıkıntısız içim rahat=)

abblam seni gordum daha iyi oldum elh..iyi gidiyor bekledigimden daha iyi cok sukur sen nasilsin gittimi misafirler donecekmisin geri
Evet dun gonderdim Misafirlerimi
Canim benim Diyet ne biter ne baslar:) aNnenler varken bile 2 kere lapa yaptim :))) ama diger gunler kisitlama yoktu . Genelde gec kahvalti yaptigimiz gun boyuda disarda oldugumuzdan 2 ogun yiyorduk bir nevi engeledim snirim . Ama su an reglim tam kilom belli degil bakicaz artik ..
Listeyide soruyorsan, izne ayrilirkende demistim hedefime geldigimde 1-2 hafta listeye girer mezun olurum insallah

Sen eh iste derken esmam yeme duzenin nasil korumakta zorlaniyormusun ?

İyi akşamlar canım Yüzmeye mi gidiyorsun ?

Aaa kırçan nedir :)

kırçaannn bir ot her yerde olmuyor bizim orada kırçan derler ama başka yerlerde dikenucu, mevlevcan veya melucan diye de geçiyor yöreye göre değişiyor canım
azcık sıvıyağ ile kavurmasını yaparız biz oldukça sağlıklı bir sebze

Lucia canim gecmis olsun . Disin yuzundenmi bukadar az yedin .

Kizlar yemeyi iyce azaltinizmi yoksa persembe diyemi boyle kus kadar yiyorsunuz . Az yiyerek kilo verirseniz Kilo verdikten sonra korumakta zorlanirsiniz

Lucia canim gecmis olsun . Disin yuzundenmi bukadar az yedin .

Kizlar yemeyi iyce azaltinizmi yoksa persembe diyemi boyle kus kadar yiyorsunuz . Az yiyerek kilo verirseniz Kilo verdikten sonra korumakta zorlanirsiniz
tatlım yanağım çok şiş ağzımı açamıyorum bişeyler çiğnemek zor oluyor o yüzden bu şekilde =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…