- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Aaa telefondan giremiyor musun canım ?Ben yarin nasıl bildirim yapcam bilmiyorum ya.eşim nöbette olacak bende evdeyim simdi aklıma geldi
Normalde hiç acıkmazdım ama bugün inanılmaz stresliyim ya acıktığımı hissettimama acıktığıma değil sinirime kızıyorum
Bugün kahve hakkımı doldurdum fazlası artık zarar uykumu kaçırır :))Bazrn acikma durumu oluyor bende sekersiz kahve iciyorum
Bugün kahve hakkımı doldurdum fazlası artık zarar uykumu kaçırır :))
Bu sabah tartildinmi zeynep ? Bildirimini simdi yapBen yarin nasıl bildirim yapcam bilmiyorum ya.eşim nöbette olacak bende evdeyim simdi aklıma geldi
Hergunmu boyle cok az yiyorsun yoksa bugun persembe diyemi ?Menüm
Sabah:
Bir yumurta(haşlanmış),bir dilim peynir
Öğlen
Türlü, 3 kaşık çorba
Aksam
Yoğurt
1 saat yüzme
çok sevinirim tatlım bilgili ellerden olan listeleri incelemek istiyorum biCanım ben akupunktura gidiyorum doktorumun verdiği diyet ve yasak listesi var onu paylaşabilirim istersençoook gerilerde paylaşmıştım ama üstüne çok gevezelik yaptığım için bulamayız yeniden yazarım istersen
abblam seni gordum daha iyi oldum elh..iyi gidiyor bekledigimden daha iyi cok sukur sen nasilsin gittimi misafirler donecekmisin geriEsmam asagida seni goruyorum nasilsin canim , mezun oldun nasil gidiyor ?
Evet dun gonderdim Misafirlerimiabblam seni gordum daha iyi oldum elh..iyi gidiyor bekledigimden daha iyi cok sukur sen nasilsin gittimi misafirler donecekmisin geri
İyi akşamlar canımYüzmeye mi gidiyorsun ?
Aaa kırçan nedir :)
Lucia canim gecmis olsun . Disin yuzundenmi bukadar az yedin .bugün unutuyordum az kalsın raporumu vermeyi=)
kahvaltı : 1 kase çorba
Öğle : 1 paket activia
Akşam: 1 kase çorba
1 kase yogurt
Su : 1lt yi biraz geçmişimdir
Spor yok
Dişim de ağrı sızı yok ama şişlik
hayat akışımı değiştirdi spor yapasımda gelmiyor. bide malum gnler. neyseki yediklerim sıkıntısız içim rahat=)
bugün ben de açımm doymadım hiçNormalde hiç acıkmazdım ama bugün inanılmaz stresliyim ya acıktığımı hissettimama acıktığıma değil sinirime kızıyorum
tatlım yanağım çok şiş ağzımı açamıyorum bişeyler çiğnemek zor oluyor o yüzden bu şekilde =)Lucia canim gecmis olsun . Disin yuzundenmi bukadar az yedin .
Kizlar yemeyi iyce azaltinizmi yoksa persembe diyemi boyle kus kadar yiyorsunuz . Az yiyerek kilo verirseniz Kilo verdikten sonra korumakta zorlanirsiniz
geçmiş olsun canım bu aradatatlım yanağım çok şiş ağzımı açamıyorum bişeyler çiğnemek zor oluyor o yüzden bu şekilde =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?