Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım ya ben yaşamadım böyle şeyler ama kuzenlerimden görüyorum yengelerden falan görüyorum kayınvalidesiyle anlaşabilen bir insan görmedim daha gerçekten
ve bu durum beni çok üzüyor ben de mi böyle olacam diyorum ve kesinlikle istemiyorum iyi anlaşmak istiyorum ama bir erkek ailesine düşkünse çok zarar görüyorsun ilerde gerçekten
sen böyle şeyler yaşamazsın inşallah canım

abla bazi gunler cok yiyorum bazi gunler az daha bi kilo aldim ama hersey yiyorum dusun yarim ekmek tost yeyip yattim tatlilar ona ragmen 1 kilo ustune cikmadim suan bende reglm hemde evime hirsz girdi temizlik yapiyorum onlar bitsin spora baslayip o gelenide gonderecegim faxlasiyla ins...

kizlar korkmayin her insan bir degildir dua kkapilari acar insallah.birde bu dunyaya imtihan icin geldik bir sekilde imtihan olavagiz ya malla mulkle ya cocukla yada kayinvalide gorumceyle cogalabilir ornekler rabbim kaldiramiyacagimiz yUK yuklemez ..ne kendini ezdireceksinnede karsidakini ezeveksin evlilikde bu temeli kurarsaniz mutlu olursunuz insallah

ezgı hosgeldın sana bırsey sorabılırmıyım
ben saclarımı 09 oksıdanla actım ama cok acılmadı ıkı ton acıldı bellı belırsız acmak ıcın onerecegın bırsey varmı..
Hangi rengi elde etmek istiyorsun canim
Ben bi kere oriel surdurdum sacima bi daha tovbe ettim
Benden sana bi yanik sac magduru tavsiyesi acici vurma

Hangi rengi elde etmek istiyorsun canim
Ben bi kere oriel surdurdum sacima bi daha tovbe ettim
Benden sana bi yanik sac magduru tavsiyesi acici vurma
ezgı benım sac tonum senın sac tonuna benzıyor loreal kopuk boya ballı kumral rengını aldım o renk tonlarını ıstyıorum actıktan sonra buna boyıyacagım ama ıkı sefer denedım acılmadı

Elif muzlu tarifi gurmede ben de gorup denedim ama o da sert oldu. Lorlu kurabiye nasil?

Aebeb abla bahsettigim kurabiyede 4 yemek kasigi tereyagi, 1 yemek kasigi yogurt ve kivamini alana kadar yogurt suyu var. Yumusak guzel bir hamur oluyor ama pisince sertlesiyor. Bugun 20dk yerine 16 dk pisirdim. Hemen kapakli bir kavanoza koydum. Kendi sicaginda yumusadi biraz daha.

Peri acliktan olmasin o ruyalar

Buket&Ezgi hos geldiniz

Sosyal gelmedi bugun sanirim.

Canim bende giybet ettigim adama hem dunyasi hemde ahireti icin dua ediyorum boylelikle bu beladan kurtulmaya calusuyorum

Esim isteydi ordanda cikip cig kofte yemege gitti anca eve geldi menum
Sabah yogurt peynir 1 dlm ekmek domates
Ogle pirinc oapasi salata yogurt
Aksam 3 kasik tavuklu patates yemegi
Gun icindde 1 elma 1portakal yedim
Spor 40 dk leslie (kizlar leslieye bayildim 1haftadir yaoiyorum resmen inceldim,)

Leslie ozellikle bacaklarda hemen etkisini gosteriyor. Iyi ettin baslamakla canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…