- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
kahve niye benim uykumu kaçırmıyor hiç sanki akşam kahve içince daha çok uykum geliyorBazrn acikma durumu oluyor bende sekersiz kahve iciyorum
nice daha mutlu seneler sizin olsun inşallahbugün eşimle 12 yılımızı bitirdik
of kaptan yaa ..
sevglmnde babası yok yıllar önce vefat etmiş ..... annesi köyde tek yaşıyor ... annesi biz evlenince şehre taşınıp bize biraz yakın oturabilirmiş ... üstelik benim müstakbel görümce de boşanmak üzere bir çocugu var. ...
ama sevglm hep diyo ki ben sevmem öyle hep iç içe olmayı , haftada bir iki defa ugrarz diyo ..
şimdi sen böyle anlatınca korktum ben yakında oturam kaynana dul görümce..
abla bazi gunler cok yiyorum bazi gunler az daha bi kilo aldim ama hersey yiyorum dusun yarim ekmek tost yeyip yattim tatlilar ona ragmen 1 kilo ustune cikmadim suan bende reglm hemde evime hirsz girdi temizlik yapiyorum onlar bitsin spora baslayip o gelenide gonderecegim faxlasiyla ins...Evet dun gonderdim Misafirlerimi
Canim benim Diyet ne biter ne baslar:) aNnenler varken bile 2 kere lapa yaptim :))) ama diger gunler kisitlama yoktu . Genelde gec kahvalti yaptigimiz gun boyuda disarda oldugumuzdan 2 ogun yiyorduk bir nevi engeledim snirim . Ama su an reglim tam kilom belli degil bakicaz artik ..
Listeyide soruyorsan, izne ayrilirkende demistim hedefime geldigimde 1-2 hafta listeye girer mezun olurum insallah
Sen eh iste derken esmam yeme duzenin nasil korumakta zorlaniyormusun ?
İyi canim sendeenn nNaber fistiklar
kizlar korkmayin her insan bir degildir dua kkapilari acar insallah.birde bu dunyaya imtihan icin geldik bir sekilde imtihan olavagiz ya malla mulkle ya cocukla yada kayinvalide gorumceyle cogalabilir ornekler rabbim kaldiramiyacagimiz yUK yuklemez ..ne kendini ezdireceksinnede karsidakini ezeveksin evlilikde bu temeli kurarsaniz mutlu olursunuz insallahcanım ya ben yaşamadım böyle şeyler ama kuzenlerimden görüyorum yengelerden falan görüyorum kayınvalidesiyle anlaşabilen bir insan görmedim daha gerçekten
ve bu durum beni çok üzüyor ben de mi böyle olacam diyorum ve kesinlikle istemiyorum iyi anlaşmak istiyorum ama bir erkek ailesine düşkünse çok zarar görüyorsun ilerde gerçekten
sen böyle şeyler yaşamazsın inşallah canım
Tatil biti evime geldim sonundaa cok yorgunummİyi canim sendeenn n
ezgı hosgeldın sana bırsey sorabılırmıyımTatil biti evime geldim sonundaa cok yorgunumm
Hangi rengi elde etmek istiyorsun canimezgı hosgeldın sana bırsey sorabılırmıyım
ben saclarımı 09 oksıdanla actım ama cok acılmadı ıkı ton acıldı bellı belırsız acmak ıcın onerecegın bırsey varmı..
ezgı benım sac tonum senın sac tonuna benzıyor loreal kopuk boya ballı kumral rengını aldım o renk tonlarını ıstyıorum actıktan sonra buna boyıyacagım ama ıkı sefer denedım acılmadıHangi rengi elde etmek istiyorsun canim
Ben bi kere oriel surdurdum sacima bi daha tovbe ettim
Benden sana bi yanik sac magduru tavsiyesi acici vurma
Canim bende giybet ettigim adama hem dunyasi hemde ahireti icin dua ediyorum boylelikle bu beladan kurtulmaya calusuyorumçok doğru diyorsun canım senin yaptığın aslında doğru olan birbirimizi uyarmak sen söylersin ama karar yine başkasına kalmış olur
için nasıl rahat edecekse canımm hangimiz düpedüz doğruyuz ki kiminle daha çok gıybet yaptığını düşünüyorsan onunla arana biraz mesafe koyarsan azalacaktır eminim ben öyle yaptım
ne guzel masaALLAH bende bırazcıkta olsa kıskanclık duydum ınsana bır guzel dua edıyorum hemen kurtuluyorum..Canim bende giybet ettigim adama hem dunyasi hemde ahireti icin dua ediyorum boylelikle bu beladan kurtulmaya calusuyorum
Özlemişsindir eviniTatil biti evime geldim sonundaa cok yorgunumm
Esim isteydi ordanda cikip cig kofte yemege gitti anca eve geldi menum
Sabah yogurt peynir 1 dlm ekmek domates
Ogle pirinc oapasi salata yogurt
Aksam 3 kasik tavuklu patates yemegi
Gun icindde 1 elma 1portakal yedim
Spor 40 dk leslie (kizlar leslieye bayildim 1haftadir yaoiyorum resmen inceldim,)
Bende icimde en ufak kiskanclik hissedersem o kisiye cani gonulden dua ederim elhemdulillah kiskanclik illetim yok gibine guzel masaALLAH bende bırazcıkta olsa kıskanclık duydum ınsana bır guzel dua edıyorum hemen kurtuluyorum..
Kalcada 4 belde 5 goguste 4 cm incelmem olduLeslie ozellikle bacaklarda hemen etkisini gosteriyor. Iyi ettin baslamakla canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?