Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynura bizim evde aksamlari yok yok. Dayandim aylarca. Neticede simdi istedigim gibi yiyorum. Sen de oyle telkin et kendini canim. Kendine ayri yemek pisir. 2 kg ver rahat rahat ye guzelim.
Zaten öğlr yapdım arzum yemedim ki...ben nefsimi tutmayı bilirim canım...eyer yemiycem diye bi karar verdiysem bitmişdir o olay...bu gün ve yarın da rapor veriyorum sonrasında 1haftalık bi izin...sonrasında yine memülerimle buradayım...

Raporumu vereyim erkenden uyurum diye...

11.00 1yumurtadan zeytinyağında omlet,lor,turp,yeşil çay

17.00 ıspanak zeytin yağlı,yyoğurt çorbası,tturp.,10 badem

20.00 10badem,2kaysı,1elma 1bardak süt

2.5litre su,47dakika lesie,jillian....

Spordan olabilir gulum. Hedef pantolonun var miydi? Eminim kilon degismese de daha kucuk beden kiyafetlere girebiliyorsundur.
Eveett hedef pantalonumu giydim ve beli sıkıştırıp totomu kapatamayan pantalonun beli booolll :) Hedefi bir adım daha arttıra arttıra gidiyorum :)

Canlar netim duzeldi sizi cok özledim yaa tlefnumda inetert yaptrdim evdeki nette duzeldiii beni ozlediniz miii menunu yazmaya dikkat ettim onun dışında gelemedim artik yine bol bol burdayimmm canlarr
INŞALLAH hepiniz iyisinizdir

geçmiş olsun canımm çocuk sesindendir belki baş ağrın ama uyumak iyi gelir çoğu zaman

Kizlar hi arkadasim var ayda 7 kilo vermis 82 kiloydu 3 ayda 20 kilo vermiş gorunce cok sasrdim yaa sizlerle paylasmak istedim
ilk ay 7 kilo vermis
ikinvi ayda 7 vermis son ay 6 kilo vermis simdi 62.300mus onunla konustum cok spor yapmis incecik olmus
azim azim gercekten onun adina cok sevindim darisi bize
olabikir mi 3 ayda bu kilo verme bizdede kzilae

Elbette istedikten sonra herşey olur tatlım

_AYNURA_

kaptanim basin agriyor sanirim geçmişi okumadim cok gecmis olsun ben bas agrisina patates soyup biraz sogutuyorum dolapta esarpla basimi bagliyorum hemen geçiyor canim kuzum

Yaa kızarım ama bak şimdi küçük dolgulukken yaptirmazsan bak ilerde dişini çekerler bence hiç zaman kaybetmeden yaptır onu sonra kanaliydi cekimiydi ooo uzar gider

2. Ebemizssin ( ama 1. Ebemiz nerelerde hic goremedim sanki )
Memnun oldum canim 39 yasinda 3 de ergen ve genc anasiyim :)))
Buralarin demirbaslarindanim 7-8 senedir buralardayim .
Aaa çok şaşırdım şimdi ben seni hep 18 20 falan sanıyordum büyükmüşsn abla mi diyeyim ki ?

Ama teklif bahardan geldi...
Bilemedim caydırıcı mı bence fazla ağır olmuş diskalifiye olmak daha da sogutacak her zaman pozitif bakmak çok da ise yaramıyor sonuçta herkes aynı koşullarda değil 1ay belki süre olabilir ama diskalifiye çok ağır olmuş

İş yerine giderken yürümeyi deneyebilirsin nasıl gittiğini bilmiyorum eğer otobüsle falan gidiyorsan bir durak önce in öğle yemeği için uzakta olan yerlerde yemek yemeye git yada öğle aralarında yürüyüşe çık havalarda ısınmaya başladı sanki :)
bugün eşimle 12 yılımızı bitirdik
Maşallah canım Allah nice 12 yıllar nasip eder
kızlar aranızda diyetisyene giden var mı? örnek listeyi paylaşabilirmisiniz?
Ben gittim dur bulup paylaşayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…