Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben sabah tartilyim dedim kuzum aynen super kilo vermiss bende tebrik ediyorum takimdasimi
INSALLAH tatlim ben 38 olsamda yeter bana

Boyle yazinca icimden diyorum mumkun olsa da hepinizden birkac kilo alip sizin yerinize versem de yardimci olsam

38 de olursun 36 da. Basladin ya, gerisi gelir

Esimin evinde de vardi zamaninda. Kas yapmadim ben ama cok guzel stres attiriyor. Ben tekme de atiyordum, artik Allah ne verdiyse

Esimin evinde de vardi zamaninda. Kas yapmadim ben ama cok guzel stres attiriyor. Ben tekme de atiyordum, artik Allah ne verdiyse

Ozmn bende sinirlennce bi daliyim pata kute bi bakmissin birakmiyorum habire vuruyom terapi gibi desene bende ayak yumruk yapym abartmadan faydalidir

Yarin gidicem buketcim:)
Yorgunum ama valiz ortada olunca dayanamiyorum kalkip onu yerlestiricem :)

Bende saclarimi bilmeyen bi kuafore actrdm belimde olan saclarim simdi küt dusun gitti güzelim saclarim ama ben akillanmadim bidaha actrdm sonuc bu kuafor iyiymis bisi olmadi en onemlisi iyi bi kuafor kuzumm

Bu bi haftada nasıl 1.5 kilo üzeri veriyorsunuz anlamıyorum hadi ilk haftala neyse de devamını anlayamadım neler yapıyorsunuz biraz anlatirmisiniz

Bu bi haftada nasıl 1.5 kilo üzeri veriyorsunuz anlamıyorum hadi ilk haftala neyse de devamını anlayamadım neler yapıyorsunuz biraz anlatirmisiniz

Spordan sanirim kuzum bide ekmeksiz olunca oluyor keske daha fazla versek yaaa cista yyapmayınca oluyor

inşş canmm bnm ben de çookk istiyoruuummm kaynanayla iyi olmayı ama olur mu bimiyorum

Spordan sanirim kuzum bide ekmeksiz olunca oluyor keske daha fazla versek yaaa cista yyapmayınca oluyor
Bende ekmek yemiyorum yaa hastanedekiler sürekli söyleniyor,zeynep hic birşey yemiyo diye.ne yeseler ben etmiyorum diyip agzima sürmüyorum. Sporda yapıyorum ama hergun değil scaba az mi yapiyom ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…