Kaptanim ben bildirimimi simdiden yapayim yarin sabah giremiycem
Gecen hafta 72,7
Bu hafta 71
Fark 1,7
Haftaya hedef 70 insallah
Bir kere daha ac istersen cunku hala koyuysa o renk tutmaz ben kuaforde actirdigim icin tam bilmiyorum canmrengı acıldı bıraz boyayı aldım artık evde boyayacagım..
Eşim ilgilenmez böyle şeylerle biliyon zaten buraya yazdigimi. Çok meraklıdır kendileriSayfayi acik biraksan esin senin yerine girse?
Ben sabah tartilyim dedim kuzum aynen super kilo vermiss bende tebrik ediyorum takimdasimi
INSALLAH tatlim ben 38 olsamda yeter bana
Her ikisini de yapar ama belli bolgelerdeki kaslara yogunlastigi icin genel bir incelme elde edemeyebilirsin. Kickbox ise tum vucut calisir amaTE]
Bizde o duvara asilan boks minderi var kardesim spor icn boksa gidiyor antreman icn almistik bide eldivenleri var kollarim benim kilolu bende yumruk atsam soyle yaglar gidermi ki evde varken degerlendrym dedim ama kasta olmasinsaol arzum
Boyle yazinca icimden diyorum mumkun olsa da hepinizden birkac kilo alip sizin yerinize versem de yardimci olsam
38 de olursun 36 da. Basladin ya, gerisi gelir
saolasınBir kere daha ac istersen cunku hala koyuysa o renk tutmaz ben kuaforde actirdigim icin tam bilmiyorum canm
Yarin gidicem buketcim:)Iyiyiz sen nasılsın güzellik okul isini halletinmi
Yarin gidicem buketcim:)
Yorgunum ama valiz ortada olunca dayanamiyorum kalkip onu yerlestiricem :)
Esimin evinde de vardi zamaninda. Kas yapmadim ben ama cok guzel stres attiriyor. Ben tekme de atiyordum, artik Allah ne verdiyse
Yarin gidicem buketcim:)
Yorgunum ama valiz ortada olunca dayanamiyorum kalkip onu yerlestiricem :)
Ozmn bende sinirlennce bi daliyim pata kute bi bakmissin birakmiyorum habire vuruyom terapi gibi desenebende ayak yumruk yapym abartmadan faydalidir
Iyi geceler guzeller. Yarin bol eksili bir gun olsun, birincilik sizin olsun insallah
Bu bi haftada nasıl 1.5 kilo üzeri veriyorsunuz anlamıyorum hadi ilk haftala neyse de devamını anlayamadım neler yapıyorsunuz biraz anlatirmisiniz
canım ya ben yaşamadım böyle şeyler ama kuzenlerimden görüyorum yengelerden falan görüyorum kayınvalidesiyle anlaşabilen bir insan görmedim daha gerçekten
ve bu durum beni çok üzüyor ben de mi böyle olacam diyorum ve kesinlikle istemiyorum iyi anlaşmak istiyorum ama bir erkek ailesine düşkünse çok zarar görüyorsun ilerde gerçekten
sen böyle şeyler yaşamazsın inşallah canım
Bende ekmek yemiyorum yaa hastanedekiler sürekli söyleniyor,zeynep hic birşey yemiyo diye.ne yeseler ben etmiyorum diyip agzima sürmüyorum. Sporda yapıyorum ama hergun değil scaba az mi yapiyom kiSpordan sanirim kuzum bide ekmeksiz olunca oluyor keske daha fazla versek yaaa cista yyapmayınca oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?