12.00 a kadar yazman gerek kuzum...Yuruyuse cikmadan mi yzcgm kilomu cnm gelince mi
Ben hep 8de tartiliyorum o yüzden yazmamıştim canım:)Günaydın herkeseeee...hayatım tebrikler canım...mavmav o menüleele gayet normal 100gram vermen...havvam sen neden kilonu yazmadın kuzu?
Geçtin beniGünaydın 87yi hafta sonu gördüm ama niye böyle oldu anlamadım ilaçlar şiş yaparmı acaba neyse buna da şükür.
Geçen hafta:88
Bu hafta :86.8
Fark: 1200gr
Yüzde:1,3636
Hedef:85.8
Gelsinn artık ya başlayalım hemennOoOturtleOoO havvaaaacım beni bekle pazartesine gelecek inşallah benim malzemelerde yppiii yaşasın platessss
Rakibemmm 200gr depar attım sana:)haftaya 85i zorlayalım.Haftaya da regl olmassamm iyiGeçtin beniantibiyotik ödem yapıyor haftaya daha iyi sonuçlar alcaz bence 1kuru antibiyotigi dün bitirdim:)
İvit ivit ivittttGelsinn artık ya başlayalım hemenn
Kizlar ben bugun pilates videolari izledim heves ettimpilates setim vardi zamaninda yaptim ama bu rejim sırasında hic yapmamistim simdi internetten pilates minderide aldim vee adet döneminden sonra hem yuruyus hemde pilates yapicam azime geldimmm
nerden aldınız seti ? aslında benim topum vardı ama şimdi diğer malzemeleri ayrı ayrı alınca aynı fiyata hemde daha fazlaya gelir set almak daha mantıklı sanırımBende set aldım daha gelmedi gelsin hemen baslicam
Tebrikler canım:)
aa antibiyotikin öle bi durumu mu var bende diyorum dün tartıldım 2 kilo vermiştim bugün tartıldım 1.6 moralim bozuldu. ama antibiyotik kullanıyorum içim rahatlıcak eğer böyleyse=)Geçtin beniantibiyotik ödem yapıyor haftaya daha iyi sonuçlar alcaz bence 1kuru antibiyotigi dün bitirdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?