Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın 87yi hafta sonu gördüm ama niye böyle oldu anlamadım ilaçlar şiş yaparmı acaba neyse buna da şükür.
Geçen hafta:88
Bu hafta :86.8
Fark: 1200gr
Yüzde:1,3636
Hedef:85.8
Geçtin beni antibiyotik ödem yapıyor haftaya daha iyi sonuçlar alcaz bence 1kuru antibiyotigi dün bitirdim:)

günaydın güzeller

geçen hafta 71

bu hafta 70

ama ayrıldığım kilo 70,1 olunca fark 0,1

kaptanım istersen haftaya gireyim listeye yada hesaplarsın ona göre karar verirsin

@sosyalfen eşim süpersin

çocukları giydir, yatakları topla, süpürge yap işlerini halledip bildirim yapayım dedim. şimdi kahvaltı zamanı sonra görüşürüz

Bende set aldım daha gelmedi gelsin hemen baslicam

Tebrikler canım:)
nerden aldınız seti ? aslında benim topum vardı ama şimdi diğer malzemeleri ayrı ayrı alınca aynı fiyata hemde daha fazlaya gelir set almak daha mantıklı sanırım

Geçtin beni antibiyotik ödem yapıyor haftaya daha iyi sonuçlar alcaz bence 1kuru antibiyotigi dün bitirdim:)
aa antibiyotikin öle bi durumu mu var bende diyorum dün tartıldım 2 kilo vermiştim bugün tartıldım 1.6 moralim bozuldu. ama antibiyotik kullanıyorum içim rahatlıcak eğer böyleyse=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…