Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende ekmek yemiyorum yaa hastanedekiler sürekli söyleniyor,zeynep hic birşey yemiyo diye.ne yeseler ben etmiyorum diyip agzima sürmüyorum. Sporda yapıyorum ama hergun değil scaba az mi yapiyom ki

Kuzum benim.diyestyen bazen kilo vermek zorlasir bazende bianda duser demisti yani suan belkide durcak durcak bianda dusucek olablr her bunye ayni degil ama haftada 500 gram 2 kilo vermek normalmis dahasi zararli

Kuzum benim.diyestyen bazen kilo vermek zorlasir bazende bianda duser demisti yani suan belkide durcak durcak bianda dusucek olablr her bunye ayni degil ama haftada 500 gram 2 kilo vermek normalmis dahasi zararli
Bana nedense hic birden gidecek gibi gelmiyor ama umut iste daha fazla kalori yakan şeylere yonelcem ya yürüyüş bandından hayır yok.pilates yada yüzme olucak bundan sonra yapabildiğim kadar

Bana nedense hic birden gidecek gibi gelmiyor ama umut iste daha fazla kalori yakan şeylere yonelcem ya yürüyüş bandından hayır yok.pilates yada yüzme olucak bundan sonra yapabildiğim kadar

Bende basket oynicammm havalar guzell olsa bi

Bu bi haftada nasıl 1.5 kilo üzeri veriyorsunuz anlamıyorum hadi ilk haftala neyse de devamını anlayamadım neler yapıyorsunuz biraz anlatirmisiniz
Ben bu hafta kendimi baya siktim canim ekmek son 3 gun yedim 1 dlm 2 dlm karbonhidrattan baya uzak durdum canim ne istediyse paketledim buzluga koydum zayifla ye dedm kendime meyvede greyfurt tercih ettim gun icinde 1 2 tane daha meyve yedim leslie yaptim bol su ictim-beni en cok gaxa getirende honeyin meczun olmasi oldu

Kizlar ben bugun pilates videolari izledim heves ettim pilates setim vardi zamaninda yaptim ama bu rejim sırasında hic yapmamistim simdi internetten pilates minderide aldim vee adet döneminden sonra hem yuruyus hemde pilates yapicam azime geldimmm

Bende set aldım daha gelmedi gelsin hemen baslicam
Takimdaslarim

Gecen hafta 73.400

bu hafta 72.100

fark 1300

oran 1.77

haftaya hedef 71
Tebrikler canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…