Bende ekmek yemiyorum yaa hastanedekiler sürekli söyleniyor,zeynep hic birşey yemiyo diye.ne yeseler ben etmiyorum diyip agzima sürmüyorum. Sporda yapıyorum ama hergun değil scaba az mi yapiyom ki
Bana nedense hic birden gidecek gibi gelmiyor ama umut isteKuzum benim.diyestyen bazen kilo vermek zorlasir bazende bianda duser demisti yani suan belkide durcak durcak bianda dusucek olablr her bunye ayni degil ama haftada 500 gram 2 kilo vermek normalmis dahasi zararli
İyi gecelerIyi geceler guzeller. Yarin bol eksili bir gun olsun, birincilik sizin olsun insallah
Bana nedense hic birden gidecek gibi gelmiyor ama umut istedaha fazla kalori yakan şeylere yonelcem ya yürüyüş bandından hayır yok.pilates yada yüzme olucak bundan sonra yapabildiğim kadar
İyi geceler
İnşallahhh tartı bana bakıyo ben ona bakıyorum tok halimle çıksam fazla çıkarım ama sabırsızlanıyorum :)
Vallahi iyi oldu gezDim de uzun yol mahvediyor ya :)INŞALLAH halledersn fistigim
kolay gelsin ii gezmelrdeydin guzel oldu senin icn
Ben iyi bi kuafor diye gittim sonuc husranBende saclarimi bilmeyen bi kuafore actrdm belimde olan saclarim simdi küt dusun gitti güzelim saclarimama ben akillanmadim bidaha actrdm sonuc bu kuafor iyiymis bisi olmadi en onemlisi iyi bi kuafor kuzumm
Bende bidaha yaptrmicsm kuzu saclarim uzamiyorBen iyi bi kuafor diye gittim sonuc husran
Vallahi iyi oldu gezDim de uzun yol mahvediyor ya :)
Canim ben evlenmeden once hep 60 tim 40 beden giyiyodumIlk basladigimda hamile pantolonu&esofmani giyiyordum. Uzerlerinde 40 yaziyordu (onlarin yalancisiyim).
Ben 60 kilo iken 38 giyiyordum.
Ben bu hafta kendimi baya siktim canim ekmek son 3 gun yedim 1 dlm 2 dlm karbonhidrattan baya uzak durdum canim ne istediyse paketledim buzluga koydum zayifla ye dedm kendime meyvede greyfurt tercih ettim gun icinde 1 2 tane daha meyve yedim leslie yaptim bol su ictim-beni en cok gaxa getirende honeyin meczun olmasi olduBu bi haftada nasıl 1.5 kilo üzeri veriyorsunuz anlamıyorum hadi ilk haftala neyse de devamını anlayamadım neler yapıyorsunuz biraz anlatirmisiniz
Anam sonunda esim gelmis nerdesin kiz dikkat ettin insallh bak ben 1,7 kg verdim gafrayada es olalim ben senle motive oluyom baya canim mayisa ne kaldiyoğurt da ilave edebilir o da yumuşatır
canıım çok iyiyim öle bi an girip çıkmıştım o sırada .. o yüzden görmedim messajnı ..Tubammm nasılsın kuzum :)
Bende set aldım daha gelmedi gelsin hemen baslicamKizlar ben bugun pilates videolari izledim heves ettimpilates setim vardi zamaninda yaptim ama bu rejim sırasında hic yapmamistim simdi internetten pilates minderide aldim vee adet döneminden sonra hem yuruyus hemde pilates yapicam azime geldimmm
Tebrikler canım:)Takimdaslarim
Gecen hafta 73.400
bu hafta 72.100
fark 1300
oran 1.77
haftaya hedef 71
Yuruyuse cikmadan mi yzcgm kilomu cnm gelince miBende set aldım daha gelmedi gelsin hemen baslicam
Tebrikler canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?