- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Ben hepsiburada dan aldım havva gittigidiyordan güzel setler var.nerden aldınız seti ? aslında benim topum vardı ama şimdi diğer malzemeleri ayrı ayrı alınca aynı fiyata hemde daha fazlaya gelir set almak daha mantıklı sanırım
olur canım ya neden olmasın ki inşallah çoook mutlu olursunuzinşş canmm bnm ben de çookk istiyoruuummm kaynanayla iyi olmayı ama olur mu bimiyorum
ben de şekersiz içiyorum ve sevmiyorum gerçekten türk kahvesini acı geliyorBenimde kacrmazseverimde sekersiz aci aci en onemlisi kalorisi turk kahvesinin 0
tebrik ederim canımm çok güzel vermişsin maşallahGecen hafta:97.8
Bu hafta:96.3
Fark:1.5
Hedef:95
Birbucuk kilo vermisim
Sagol cnm oyle mutlu oldum ki :) haftaya beraber dikkt ederz hic skma canini listeye esli olrak girelim inşAllah :)tebrik ederim canımm çok güzel vermişsin maşallahben sadece 500 gramcık verebilmişim 2 gün dikkat edemedim diye böyle oldu kızdım kendime
seninki de güzel yöntemmiş ama daha güzel hattane guzel masaALLAH bende bırazcıkta olsa kıskanclık duydum ınsana bır guzel dua edıyorum hemen kurtuluyorum..
evet ya süper motivasyon olmuştur şimdi sana inşallah canımm :) tamam birlikte edelim ee ne yaptın sabah sporu var mı alıştım senden sabahları spor görmeyeSagol cnm oyle mutlu oldum ki :) haftaya beraber dikkt ederz hic skma canini listeye esli olrak girelim inşAllah :)
kızlar sizin yöntem daha güzelmişCanim bende giybet ettigim adama hem dunyasi hemde ahireti icin dua ediyorum boylelikle bu beladan kurtulmaya calusuyorum
inşallah canım doğru diyorsun aslında kişinin kendisine de çok iş düşüyor iyi olur her şey inşallahkizlar korkmayin her insan bir degildir dua kkapilari acar insallah.birde bu dunyaya imtihan icin geldik bir sekilde imtihan olavagiz ya malla mulkle ya cocukla yada kayinvalide gorumceyle cogalabilir ornekler rabbim kaldiramiyacagimiz yUK yuklemez ..ne kendini ezdireceksinnede karsidakini ezeveksin evlilikde bu temeli kurarsaniz mutlu olursunuz insallah
merhabaCaliskan ve ay060 hosgeldiniz kizlar ..
Var tabi olmaz mi her sabah kulaklgmi suyumu alp cikiyorum belli bir sure tempolu yuruyorm donuste yavasliyorm bazen yalan degl bir bucuk iki saati bluyor donuste brz dnlenip kahvlti yapiyorm ayaklrm agriyo bazen ozellikle leslie yaptgmda bnde on subatta leslie listesine grene kdr yapmmiyorumevet ya süper motivasyon olmuştur şimdi sana inşallah canımm :) tamam birlikte edelim ee ne yaptın sabah sporu var mı alıştım senden sabahları spor görmeye
Memnun oldum yagmur , insallah tez zamanda saglikla kurtulursunuz kilolardanmerhabahoşbulduk yağmur ben
Hosbuldukk bnmde adm yagmurCaliskan ve ay060 hosgeldiniz kizlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?