Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınn kızlar ben de bildirimimi yapayım ben sonuçtan pek memnun değilimm niye böyle oldu biliyorum da kaç gündür spor yapmadım yoldayım diye 2 gün dikkat da edemedim kendime çok kızdım bunlar bahane değil
bu hafta fazlasıyla telafi edeceğimm

geçen hafta :75.2
bu hafta: 74.7
aradaki fark: 0.5
yüzde olarak : 0,66

tebrik ederim canımm çok güzel vermişsin maşallah ben sadece 500 gramcık verebilmişim 2 gün dikkat edemedim diye böyle oldu kızdım kendime
Sagol cnm oyle mutlu oldum ki :) haftaya beraber dikkt ederz hic skma canini listeye esli olrak girelim inşAllah :)

Sagol cnm oyle mutlu oldum ki :) haftaya beraber dikkt ederz hic skma canini listeye esli olrak girelim inşAllah :)
evet ya süper motivasyon olmuştur şimdi sana inşallah canımm :) tamam birlikte edelim ee ne yaptın sabah sporu var mı alıştım senden sabahları spor görmeye

inşallah canım doğru diyorsun aslında kişinin kendisine de çok iş düşüyor iyi olur her şey inşallah

evet ya süper motivasyon olmuştur şimdi sana inşallah canımm :) tamam birlikte edelim ee ne yaptın sabah sporu var mı alıştım senden sabahları spor görmeye
Var tabi olmaz mi her sabah kulaklgmi suyumu alp cikiyorum belli bir sure tempolu yuruyorm donuste yavasliyorm bazen yalan degl bir bucuk iki saati bluyor donuste brz dnlenip kahvlti yapiyorm ayaklrm agriyo bazen ozellikle leslie yaptgmda bnde on subatta leslie listesine grene kdr yapmmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…