- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
ben sabah kalkıptığımda çok susamış oluyorum zor dayanıyorum
yaa benim değil genelde biyolojik saatim 10 buçuk 11 gibi falan ben de beklemiyorum onun için tartılıyorum hemenBilirim o duyguyu. Allah tan benim biyolojik saatim cok dakik, fazla bekletmiyor beni
honey daha verme lutfenGunaydin 7. Takimin Citir Guzelleri
Masallah ne guzel kilo vermissinizBen de yarim kilo verdim
honey daha verme lutfen
Çok teşekkür ederimm:) inşallah kaptanımız memnun kalır :)perigunlugu kaptan yardımcılığın hayırlı olsun canım söylemeyi unutuyorum kaç gündür
Çok teşekkür ederimm:) inşallah kaptanımız memnun kalır :)
Biraazdaan burda olacak :) mutfağını topluyordu :)kaptanımız nerde sahi?
cnm biliyorsun en buyuk korkum gidenlerin gelmesiydI hic esirgemedim hapisten cikmis ozgur Adam gibi yedim hicde spor yok ama inanirmisin regl oldum tam 700 grami gitmis bu sabah kus gibi hafifledim spora basliycam bnde insaAllah hedefim 55 gormekDengelenir zamanla canim. Sporu biraz daha azaltmam lazim anlasilan. Emzirme sureci bitince spora agirlik veririm. Sen dun 1 kg aldim dedin. Dikkat et yatmadan once yeme guzelim.
Annem geldi benimBakarim sonuclara ara ara. Basarilar fistiklar
hayırlı olsun canım :)Çok teşekkür ederimm:) inşallah kaptanımız memnun kalır :)
Sağol canım beniimmhayırlı olsun canım :)
Anam sonunda esim gelmis nerdesin kiz dikkat ettin insallh bak ben 1,7 kg verdim gafrayada es olalim ben senle motive oluyom baya canim mayisa ne kaldi
Gecen hafta 76.5
Bu hafta 75.4
Fark 1.100
Hedef 75
Günaydın herkese
Geçen hafta 88
Bu hafta 87
Fark 1
Yuzde 1.136
kızlarrrr hepinizi kucak dolusu tebrik ederimmmm....afferim size....sosyalim bakkkk...dikkat edince gidiyormuş demekki....Günaydın 87yi hafta sonu gördüm ama niye böyle oldu anlamadım ilaçlar şiş yaparmı acaba neyse buna da şükür.
Geçen hafta:88
Bu hafta :86.8
Fark: 1200gr
Yüzde:1,363
Hedef:85.8
hoş geldin callanımmmm...1azdan vakit bulursam ben de casusluğa gelirim sizegünaydın kızlar ben 5. takımdan kaptan yardımcısı callan
güzel kilolar verilmiş tebriklerr
aynuram seni ziyarete geldim,kolay gelsin hanımlarrr
gelecek hafta daha iyi olacak perimmmm...dünki konuşmalardan sonra buna bile şükür diyoruz dimi kuzu?Hemen bende bildireyim :)
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72
Fark 0.5
Yüzde 0.66
Haftaya hedef 71
Ben listede değilim ama bende bildirim yapayım.
Gecen hafta 85
Bu hafta 83.6
Oran 1.6
Haftaya hedef 82
ikinizi de tebrik ediyrum.tam da 7.takıma layık kilolar vermişsiniz kızlar...Gecen hafta:97.8
Bu hafta:96.3
Fark:1.5
Hedef:95
Birbucuk kilo vermisim
gelecek hafta daha iyi olacak yağmurum,bir az daha dikkat bu hafta...inşallah gelelcek cuma listedesin....Günaydınn kızlarben de bildirimimi yapayım ben sonuçtan pek memnun değilimm niye böyle oldu biliyorum da kaç gündür spor yapmadım yoldayım diye 2 gün dikkat da edemedim kendime çok kızdım bunlar bahane değil
bu hafta fazlasıyla telafi edeceğimm
geçen hafta :75.2
bu hafta: 74.7
aradaki fark: 0.5
yüzde olarak : 0,66
supersin tuğbam....tam gaz devam....Günaydın Bayanlarr ..
Geçen Hafta : 68
Bu hafta : 67
Fark : 1 kilo
Yüzde : 1 . 4
Hedef : Bu kez hedefi yüksek tutuyorum 65
hey maşallah sen de o metobolizma varken tatlı yersen de veririsin o kilolarıGunaydin 7. Takimin Citir Guzelleri
Masallah ne guzel kilo vermissinizBen de yarim kilo verdim
bu gün yürüyüşden sonra tartıldıysan ondan ola bilir bu artış yağmurum...ama kafana takma....güzel vermişsin....Tek olsam smdiye vazgecmistim ama burda o kdr kilo vereni gorunce sagligim icin kendime iyilik yapmaliyim diye dusunyorum. Aslini soylemek gerkrse bn abartp iki gune bir ac tartliyorm o zamanda 96 yi gormustum :)
kız onun biyolojik saati de mi oluyor yahu?ben bilmiyordum hiç...Bilirim o duyguyu. Allah tan benim biyolojik saatim cok dakik, fazla bekletmiyor beni
oooh oh ne güzel..ellerinden öperiz...ben de pazartesiyi iple çekiyorum....Dengelenir zamanla canim. Sporu biraz daha azaltmam lazim anlasilan. Emzirme sureci bitince spora agirlik veririm. Sen dun 1 kg aldim dedin. Dikkat et yatmadan once yeme guzelim.
Annem geldi benimBakarim sonuclara ara ara. Basarilar fistiklar
iyisin iyi...Çok teşekkür ederimm:) inşallah kaptanımız memnun kalır :)
kaptanımız nerde sahi?
buyur esmam...arkafaslar bir kisi Leslie grubunun linkini atabilirmi
kızlarrrr hepinizi kucak dolusu tebrik ederimmmm....afferim size....sosyalim bakkkk...dikkat edince gidiyormuş demekki....
hoş geldin callanımmmm...1azdan vakit bulursam ben de casusluğa gelirim size
gelecek hafta daha iyi olacak perimmmm...dünki konuşmalardan sonra buna bile şükür diyoruz dimi kuzu?
ikinizi de tebrik ediyrum.tam da 7.takıma layık kilolar vermişsiniz kızlar...
gelecek hafta daha iyi olacak yağmurum,bir az daha dikkat bu hafta...inşallah gelelcek cuma listedesin....
supersin tuğbam....tam gaz devam....
hey maşallah sen de o metobolizma varken tatlı yersen de veririsin o kiloları
bu gün yürüyüşden sonra tartıldıysan ondan ola bilir bu artış yağmurum...ama kafana takma....güzel vermişsin....
kız onun biyolojik saati de mi oluyor yahu?ben bilmiyordum hiç...
oooh oh ne güzel..ellerinden öperiz...ben de pazartesiyi iple çekiyorum....
iyisin iyi...
geldim geldim....seni alıntılamayı unutmuşum elifim...bak ne güzel vermişsin bi kiloyu....duruma göre bakarız listeye girip girmemene...kaçıncı etapda ayrıldın isne canım hatırlıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?