Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dengelenir zamanla canim. Sporu biraz daha azaltmam lazim anlasilan. Emzirme sureci bitince spora agirlik veririm. Sen dun 1 kg aldim dedin. Dikkat et yatmadan once yeme guzelim.

Annem geldi benim Bakarim sonuclara ara ara. Basarilar fistiklar
cnm biliyorsun en buyuk korkum gidenlerin gelmesiydI hic esirgemedim hapisten cikmis ozgur Adam gibi yedim hicde spor yok ama inanirmisin regl oldum tam 700 grami gitmis bu sabah kus gibi hafifledim spora basliycam bnde insaAllah hedefim 55 gormek

Anam sonunda esim gelmis nerdesin kiz dikkat ettin insallh bak ben 1,7 kg verdim gafrayada es olalim ben senle motive oluyom baya canim mayisa ne kaldi

Gecen hafta 76.5
Bu hafta 75.4
Fark 1.100
Hedef 75

Günaydın herkese
Geçen hafta 88
Bu hafta 87
Fark 1
Yuzde 1.136

Günaydın 87yi hafta sonu gördüm ama niye böyle oldu anlamadım ilaçlar şiş yaparmı acaba neyse buna da şükür.
Geçen hafta:88
Bu hafta :86.8
Fark: 1200gr
Yüzde:1,363
Hedef:85.8
kızlarrrr hepinizi kucak dolusu tebrik ederimmmm....afferim size....sosyalim bakkkk...dikkat edince gidiyormuş demekki....
günaydın kızlar ben 5. takımdan kaptan yardımcısı callan
güzel kilolar verilmiş tebriklerr
aynuram seni ziyarete geldim,kolay gelsin hanımlarrr
hoş geldin callanımmmm...1azdan vakit bulursam ben de casusluğa gelirim size
Hemen bende bildireyim :)
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72
Fark 0.5
Yüzde 0.66
Haftaya hedef 71
gelecek hafta daha iyi olacak perimmmm...dünki konuşmalardan sonra buna bile şükür diyoruz dimi kuzu?
Ben listede değilim ama bende bildirim yapayım.
Gecen hafta 85
Bu hafta 83.6
Oran 1.6
Haftaya hedef 82

Gecen hafta:97.8

Bu hafta:96.3

Fark:1.5

Hedef:95

Birbucuk kilo vermisim
ikinizi de tebrik ediyrum.tam da 7.takıma layık kilolar vermişsiniz kızlar...
gelecek hafta daha iyi olacak yağmurum,bir az daha dikkat bu hafta...inşallah gelelcek cuma listedesin....
Günaydın Bayanlarr ..

Geçen Hafta : 68

Bu hafta : 67

Fark : 1 kilo

Yüzde : 1 . 4

Hedef : Bu kez hedefi yüksek tutuyorum 65
supersin tuğbam....tam gaz devam....
Gunaydin 7. Takimin Citir Guzelleri

Masallah ne guzel kilo vermissiniz Ben de yarim kilo verdim
hey maşallah sen de o metobolizma varken tatlı yersen de veririsin o kiloları
Tek olsam smdiye vazgecmistim ama burda o kdr kilo vereni gorunce sagligim icin kendime iyilik yapmaliyim diye dusunyorum. Aslini soylemek gerkrse bn abartp iki gune bir ac tartliyorm o zamanda 96 yi gormustum :)
bu gün yürüyüşden sonra tartıldıysan ondan ola bilir bu artış yağmurum...ama kafana takma....güzel vermişsin....
Bilirim o duyguyu. Allah tan benim biyolojik saatim cok dakik, fazla bekletmiyor beni
kız onun biyolojik saati de mi oluyor yahu?ben bilmiyordum hiç...
Dengelenir zamanla canim. Sporu biraz daha azaltmam lazim anlasilan. Emzirme sureci bitince spora agirlik veririm. Sen dun 1 kg aldim dedin. Dikkat et yatmadan once yeme guzelim.

Annem geldi benim Bakarim sonuclara ara ara. Basarilar fistiklar
oooh oh ne güzel..ellerinden öperiz...ben de pazartesiyi iple çekiyorum....
Çok teşekkür ederimm:) inşallah kaptanımız memnun kalır :)
iyisin iyi...
kaptanımız nerde sahi?

geldim geldim....seni alıntılamayı unutmuşum elifim...bak ne güzel vermişsin bi kiloyu....duruma göre bakarız listeye girip girmemene...kaçıncı etapda ayrıldın isne canım hatırlıyormusun?

evet canım dikkat edeceğim hemen başladım bile bu sabah yürüyüş yaptım öyle geçtim işe gidecek kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…