- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
Ay ikinizde yagmur :)))Hosbuldukk bnmde adm yagmur
Gunaydin perim ..Herkes süper kilolar vermiş maşallah :)
Evet adasmla eslestim :) yasim 21 yil olrk :) bekarimmAy ikinizde yagmur :)))
Yaslariniz nedir ? Hanginiz buyuk ikinizde bekarmisiniz ?
Günaydin :) bugun inanilmaz mutluyum kilo vermeyen kimse yok dha da heycanlandryor bu beni :)Gunaydin 7. Takimin Citir Guzelleri
Masallah ne guzel kilo vermissinizBen de yarim kilo verdim
Hala iletişim halindeyiz tatil boyunca da yalnız bırakmadı sağolsun :) telefon numaramı alır almaz ertesi günü aradı. İşte hepsi umut etmek için etken ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor :)Gunaydin perim ..
Senin gizemli prensden ne haber :)
Günaydin :) bugun inanilmaz mutluyum kilo vermeyen kimse yok dha da heycanlandryor bu beni :)
Hala iletişim halindeyiz tatil boyunca da yalnız bırakmadı sağolsun :) telefon numaramı alır almaz ertesi günü aradı. İşte hepsi umut etmek için etken ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor :)
ben de memnun oldum inşallah hep beraber kurtuluruz bu kilolardanMemnun oldum yagmur , insallah tez zamanda saglikla kurtulursunuz kilolardan
en iyisini yapıyorsun canım bak emeğinin karşılığını da almışsın ben de yazıldım leslie listesine ama o zamana kadar yine yapmam lazım bir an önce güzel yeni küçük beden kıyafetler almak istiyorumVar tabi olmaz mi her sabah kulaklgmi suyumu alp cikiyorum belli bir sure tempolu yuruyorm donuste yavasliyorm bazen yalan degl bir bucuk iki saati bluyor donuste brz dnlenip kahvlti yapiyorm ayaklrm agriyo bazen ozellikle leslie yaptgmda bnde on subatta leslie listesine grene kdr yapmmiyorum
Tek olsam smdiye vazgecmistim ama burda o kdr kilo vereni gorunce sagligim icin kendime iyilik yapmaliyim diye dusunyorum. Aslini soylemek gerkrse bn abartp iki gune bir ac tartliyorm o zamanda 96 yi gormustum :)Senin azmin de beni cok mutlu ediyorMasallah ne guzel vermissin canim
Sabah spordan once tartil canim. Su iciyoruz o da kiloyu degistirir.
ben 22 yaşındayım bekarım evet ikimizde yağmur :) üstelik eşiz burdaAy ikinizde yagmur :)))
Yaslariniz nedir ? Hanginiz buyuk ikinizde bekarmisiniz ?
Alirsin umarim canm benm boyle gidersek alacaksinda :) ordada es olalm mi ne dersinen iyisini yapıyorsun canım bak emeğinin karşılığını da almışsın ben de yazıldım leslie listesine ama o zamana kadar yine yapmam lazım bir an önce güzel yeni küçük beden kıyafetler almak istiyorum
umarımm eş olma varsa olalım tabi canımAlirsin umarim canm benm boyle gidersek alacaksinda :) ordada es olalm mi ne dersin
Bendeeumarımm eş olma varsa olalım tabi canımseninle eş olmaktan memnunum
Dün gönderecektim ama burdan özel mesajla olmuyo maalesef :) word ve pdf dosyalarında var bir mail alabilir miyimmm :)Asci periii
Hani nerede benim tariflerim
Oyle yapiyorum onu da siz soylemistiniz sanirim bnaYagmur ac tartilman lazim zateb canim. Sabah wc sonrasi hicbir sey yeyip icmeden
ben sabah kalkıptığımda çok susamış oluyorum zor dayanıyorumYagmur ac tartilman lazim zateb canim. Sabah wc sonrasi hicbir sey yeyip icmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?