ayyyy bitanem olurmu hiç?yeminlen atlamışım.bak gülruyu da alıntılamamışım...sen o menülerle kilo vermemişsen ben sana kızarmıyım nazım kuzummmm...kaptanım kilo veremedim diye beni alıntılamamış
392. etapta ayrılmışım aynurcum
amaninnnn mavişim senin de liste zamanın kız...bizbi daha bırakmıycan dimi?alalım mı listeye?Günaydın!
Geçen Hafta : 61.3
Bu hafta : 60.8
Fark : 500 gr
Yüzde : 0.8
Hedef : 60 olsun
Bırakmayacağım Aynurammmm..amaninnnn mavişim senin de liste zamanın kız...bizbi daha bırakmıycan dimi?alalım mı listeye?
ayyyy bitanem olurmu hiç?yeminlen atlamışım.bak gülruyu da alıntılamamışım...sen o menülerle kilo vermemişsen ben sana kızarmıyım nazım kuzummmm...
buldum kuzum...şimdilik listeye ekliycem,bilgilerini falan,zeynep de gelsin bi...duruma göre bakarız...
kesin vermişsindir o zaman nazım...gelecek hafta senin için sabırsızlanıyorum bakkk...belki vermişimdir kaptanım ama dün akşam regli oldum . bu merette hep tartı günlerine denk geliyor :)
aynuramm beni de unutmuş dicektimm ama baktım ki unuttuğunu farketmiş :) bende regli haftasındaydım acaba benimde normalde daha fazla vermiş olma ihtimalim var mi :) inşallah haftaya daha eksili geliyorummm.liste hazırlamaya gidiyorummm kızlarrrr....
kolay gelsinn canımmliste hazırlamaya gidiyorummm kızlarrrr....
maşallah canımAynura gunduz dondurma, aksam yemekten sonra da kadayif sarma yiyorum
Adet doneminde olan arkadaslar, haftaya birden duser. Uzulmeyin hic. Aynen devam
cnm biliyorsun en buyuk korkum gidenlerin gelmesiydI hic esirgemedim hapisten cikmis ozgur Adam gibi yedim hicde spor yok ama inanirmisin regl oldum tam 700 grami gitmis bu sabah kus gibi hafifledim spora basliycam bnde insaAllah hedefim 55 gormek
Eveet yaa dün resmen çökmüştüm ben ama bugün sonuçlar inanılmaz mutlu etti beni demekki isteyince verilebiliyor. Yeterki isteyelimkızlarrrr hepinizi kucak dolusu tebrik ederimmmm....afferim size....sosyalim bakkkk...dikkat edince gidiyormuş demekki....
hoş geldin callanımmmm...1azdan vakit bulursam ben de casusluğa gelirim size
gelecek hafta daha iyi olacak perimmmm...dünki konuşmalardan sonra buna bile şükür diyoruz dimi kuzu?
ikinizi de tebrik ediyrum.tam da 7.takıma layık kilolar vermişsiniz kızlar...
gelecek hafta daha iyi olacak yağmurum,bir az daha dikkat bu hafta...inşallah gelelcek cuma listedesin....
supersin tuğbam....tam gaz devam....
hey maşallah sen de o metobolizma varken tatlı yersen de veririsin o kiloları
bu gün yürüyüşden sonra tartıldıysan ondan ola bilir bu artış yağmurum...ama kafana takma....güzel vermişsin....
kız onun biyolojik saati de mi oluyor yahu?ben bilmiyordum hiç...
oooh oh ne güzel..ellerinden öperiz...ben de pazartesiyi iple çekiyorum....
iyisin iyi...
geldim geldim....seni alıntılamayı unutmuşum elifim...bak ne güzel vermişsin bi kiloyu....duruma göre bakarız listeye girip girmemene...kaçıncı etapda ayrıldın isne canım hatırlıyormusun?
Merak etme tatlım verirsin reglden sonra gör asıl senaynuramm beni de unutmuş dicektimm ama baktım ki unuttuğunu farketmiş :) bende regli haftasındaydım acaba benimde normalde daha fazla vermiş olma ihtimalim var mi :) inşallah haftaya daha eksili geliyorummm.
kolay gelsinn kaptanımm.
Aynı zaten kuzum...Masmavi ile gulru ayni olmus gulum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?