Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayrıcaa herkesi tebrik ediyorumm ne güzel verilmiş kilolarrr, allahhım inşallah benim şu ayağımdaki ağrıya bi çözüm bulunur daa bende rahat rahat leslie yaparımm. kızlar nolursun ayağım acımasın die bana dua edinn. 1mil leslie yetmiyor bana 3 mil yapmak istiyorumm.

doktora gidicek misin canım?

doktora gidicek misin canım?
birlikte çalıştığım arkadaşım izinli. iznimi uzatıcam dedi. haftaya da izin kullanacak. o yüzden taaa ondan sonraki hafta gidebilicemm. dün leslie yapmadım. bi denemek istedim yapmayınca ağrı hafifler mi diye. gerçekten de hafifledi. bugün rahat basıyorum üstüne. bugunden itibaren yine 1 mil yapcamm dr a gidene kadar.

aynurcum beklenen arkadas bildirimi yapti listeyi duzelttim cepten ama hesapta senin kadar iyi degilim bir kontrol et eksik yaptigim varsa duzeltirmisin

nerden aldınız seti ? aslında benim topum vardı ama şimdi diğer malzemeleri ayrı ayrı alınca aynı fiyata hemde daha fazlaya gelir set almak daha mantıklı sanırım

Ben a101den almistim geliyoe ya uyguna seti almistim dunde hepsi buradan pilates minderi aldim

Ben rporu erken yzcm bgn
Sabah
Cvdr ekmgnden tost
Bir fincan cay
7yesil zeytin
2dlim peynir

Ara
Ayran

Oglen
Bir tabak nohut yemegi
Ayran

Aksam acikmiyirm acikirsam yarim portakal

Su 2ltre olck
Spor
Sabah birbucuk saat tempolu yuruyus
Aksam yuruyus
Ayaklrm icin on subata kdr leslie yapmicam
30 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…