- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
ayy aynı şeyi ben dicektmmm. biz birlikte verelimm kilolarımızıı :) tabi masmavi de isterseeMasmavi ve gülru siz eşleşin bence. ..birlikte devam edin...
ayrıcaa herkesi tebrik ediyorumm ne güzel verilmiş kilolarrr, allahhım inşallah benim şu ayağımdaki ağrıya bi çözüm bulunur daa bende rahat rahat leslie yaparımm. kızlar nolursun ayağım acımasın die bana dua edinn. 1mil leslie yetmiyor bana 3 mil yapmak istiyorumm.
birlikte çalıştığım arkadaşım izinli. iznimi uzatıcam dedi. haftaya da izin kullanacak. o yüzden taaa ondan sonraki hafta gidebilicemm. dün leslie yapmadım. bi denemek istedim yapmayınca ağrı hafifler mi diye. gerçekten de hafifledi. bugün rahat basıyorum üstüne. bugunden itibaren yine 1 mil yapcamm dr a gidene kadar.doktora gidicek misin canım?
Bende set aldım daha gelmedi gelsin hemen baslicam
Tebrikler canım:)
nerden aldınız seti ? aslında benim topum vardı ama şimdi diğer malzemeleri ayrı ayrı alınca aynı fiyata hemde daha fazlaya gelir set almak daha mantıklı sanırım
Hemen bende bildireyim :)
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72
Fark 0.5
Yüzde 0.66
Haftaya hedef 71
ben de şekersiz içiyorum ve sevmiyorum gerçekten türk kahvesini acı geliyor
kalorisi nasıl peki
Hareketleri buraya atnda bnde yararlanayim lutfenBaşlayalım tatlimmm ya basen icin bire bir hareketler varcol sagol kuzum
Tatlim video atmayi bilmiyorumHareketleri buraya atnda banayim lutfen
Sagl tatlim bn blrm soyldgni yazarakTatlim video atmayi bilmiyorumbilen arkadaslar atsin google pilates basen haeketi diyince cikiyor hemen
Kaçıncı oldukkkk canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?