Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar nasıl geçiyor gün çok uğrayamadım bugün. akşam olsun artık bi an önce ya daral geldi

alıştın evde olmaya di mi

dişin nasıl oldu?
yok canım evde değilim ki işteyim bi gün izin kullandım dahasını almadım. Dişimde sıkıntı yok çok şükür ama yüzüm şiş ve morardı. morluk can sıkıcı kapatıcı da kapatmıyo tam olarak kapatsada kocaman şiş zaten ne fark etcek
sen napıyosun nasılsın?

alıştın evde olmaya bugün işte vakit geçmiyor di mi demek istemiştim

klasik evhanımı halleri süpür, topla, çocukları yedir,giydir, parka götür , çamaşır as, çocukları uyut

ver fırına'yı izliyorum bir yandan kk'da takılıyorum

1,5 yıldır evdeyim özlüyorum bazen çalışmayı. ama o kadar bunalarak ayrılmıştım ki 5 yıl çalıştığım işimden evde huzurum yerinde hiç değilse

aynen ya=) bazen evlensemde hatta bide bebişim olsa evimde olsam çalışmasam bi süre diyorum

1,5 yıldır evdeyim özlüyorum bazen çalışmayı. ama o kadar bunalarak ayrılmıştım ki 5 yıl çalıştığım işimden evde huzurum yerinde hiç değilse

çalışmanın olumlu olumsuz yanlarıda var evliyken.
evde olmanında aynı zamanda . tekrar çalışmayı düşünüyor musun?

çalışmanın olumlu olumsuz yanlarıda var evliyken.
evde olmanında aynı zamanda . tekrar çalışmayı düşünüyor musun?

çok küçük çocuklarım daha. ilk oğlumu 8 ay bakıcıya bırakmıştım çok iyiydi sağolsun ama ne olursa olsun insan ayrı kaldığı için üzülüyor. 1 yaşına geldiğinde de bırakmıştım işi zaten

kreş yaşları geldiğinde belki diyorum şimdilik

4, takım 1,18

biz ve 9. takım 1,08

_AYNURA_ eğer listeden çıkmam daha iyi olcaksa çıkar tatlım 1. olalım
Canım elifim çok teşekkürler.zaten gerekirse yapacaktık ama bunu senin dilinden duymak ayrı bi güzel.eevet artık listedesin kuzum benim...daha mesuliyetli daha dikkatli olmalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…