kızlar nasıl geçiyor gün çok uğrayamadım bugün. akşam olsun artık bi an önce ya daral geldi
yok canım evde değilim ki işteyimalıştın evde olmaya di mi
dişin nasıl oldu?
yok canım evde değilim ki işteyimbi gün izin kullandım dahasını almadım. Dişimde sıkıntı yok çok şükür ama yüzüm şiş ve morardı. morluk can sıkıcı kapatıcı da kapatmıyo tam olarak kapatsada kocaman şiş zaten ne fark etcek
sen napıyosun nasılsın?
4, takım 1,18
biz ve 9. takım 1,08
_AYNURA_ eğer listeden çıkmam daha iyi olcaksa çıkar tatlım 1. olalım
Yok canım merak etme öyle yada böyle şuan 2. olucaz gibi duruyorKaçıncı oldukkkk canlar
aynen ya=) bazen evlensemde hatta bide bebişim olsa evimde olsam çalışmasam bi süre diyorumalıştın evde olmaya bugün işte vakit geçmiyor di mi demek istemiştim
klasik evhanımı halleri süpür, topla, çocukları yedir,giydir, parka götür , çamaşır as, çocukları uyut
ver fırına'yı izliyorum bir yandan kk'da takılıyorum
1,5 yıldır evdeyim özlüyorum bazen çalışmayı. ama o kadar bunalarak ayrılmıştım ki 5 yıl çalıştığım işimden evde huzurum yerinde hiç değilse
çalışmanın olumlu olumsuz yanlarıda var evliyken.
evde olmanında aynı zamanda . tekrar çalışmayı düşünüyor musun?
Berilim şimdi gördüm mesmesajını.kusura bakma. ..ama hall etmişsiniz galiba...aynurcum beklenen arkadas bildirimi yapti listeyi duzelttim cepten ama hesapta senin kadar iyi degilim bir kontrol et eksik yaptigim varsa duzeltirmisin
iyiymiş o zaman canım ben bugün kahve içmedim hiç içmem de sanırımTurk kahvesi sekersiz 0 kalori kalorisi yok
inşallah canım ben listeye gircem diye daha da asılcam bu haftaönümüzdeki hafta birincilik tahtında oluruz inş=)
Canım elifim çok teşekkürler.zaten gerekirse yapacaktık ama bunu senin dilinden duymak ayrı bi güzel.eevet artık listedesin kuzum benim...daha mesuliyetli daha dikkatli olmalısın...
4, takım 1,18
biz ve 9. takım 1,08
_AYNURA_ eğer listeden çıkmam daha iyi olcaksa çıkar tatlım 1. olalım
Canımmm senin dd 2.cumandı dimi?diğer yamurun da dimi?inşallah canım ben listeye gircem diye daha da asılcam bu hafta
Lusim senin de 2.cuman mı?önümüzdeki hafta birincilik tahtında oluruz inş=)
evet canım bugün 2.cuma oldu yağmur da öyle onunla aynı hafta geldikCanımmm senin dd 2.cumandı dimi?diğer yamurun da dimi?
O zamannn bu hafta üzerinizde büyüüük bi mesuliyyet var...ikinizde sımsıkı bağlanıyorsunuz diyetinize...tamamem cıssız ve iyi sporlu günler sizi bekliyorrr...evet canım bugün 2.cuma oldu yağmur da öyle onunla aynı hafta geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?