Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evvvet superrr o zaman gelecek hafta sen de listedesinnnn....ttam gaz devammm...
bak buna daha çok sevindim =) ve daha da azimlendim =) bu hafta dişimden dolayı ilk günler spor yapsamda sonra yapamadım buna rağmen kilo verdim bu hafta kaytarmadan sporuda ekleyince sınırları aşacağım inanıyorum kendime =)

ohhhh tam da 7.takıma yakışır bi üyesinnn..

Aynuraam uzun zamandır beğenerek dinlediğim bir parçayı öncelikle sana ve tüm takım arkadaşlarıma armağan etmek istiyorummmmmmm :)

6li rakamlari gorceksin insallah perim
Kesinlikleee azimle devam ediyorum :)
Hatta ablamda bir kaç sene evvel 95 kilo ile diyete bir başladı şuan 69 ve hala ilerleyemiyor sanırım sıkıldığı için biraz. Ben 85 ile başlarkende 69du. Dur bekle ben geliyorum dedim ona sinir oluyor şuan

tebrik ederim canım yarın sabah tekrar tartıl ondan mı anlarsın:)

Rakibemmm 200gr depar attım sana:)haftaya 85i zorlayalım.Haftaya da regl olmassamm iyi

İvit ivit ivitttt

öfff regl var bide benimde geliooo 85 biraz zor ama inşallah olur:))

Yuruyuse cikmadan mi yzcgm kilomu cnm gelince mi

ben hep sabah 8de tartılıyorum hep aynı saatte ve hep aynı kıyafetle tartıl canım :))

tebrikler canım :))
günaydınlar herkese . kaptanım malesef bu hafta kilom aynı dün akşam regli oldum .

kilom :
geçen hafta : 57,9
bu hafta: 57.9
fark : 0,00
hedef 57
regl haftaları hep sıkıntı oluyor sabit olman bile güzel bende + bile çıkıyor malasef :)
nerden aldınız seti ? aslında benim topum vardı ama şimdi diğer malzemeleri ayrı ayrı alınca aynı fiyata hemde daha fazlaya gelir set almak daha mantıklı sanırım
bendee baktım ona ayrı almak cidden daha fazlaya mal oluyor ben gittigidiyordan aldım güzeldi 89a 13 parça aldım ben funda hepsiburadadan aldı bi bak istersen
aa antibiyotikin öle bi durumu mu var bende diyorum dün tartıldım 2 kilo vermiştim bugün tartıldım 1.6 moralim bozuldu. ama antibiyotik kullanıyorum içim rahatlıcak eğer böyleyse=)
bi yarışmada söylediler antibiyotik ödem yapar diye ben de onların yalancısıyım :)

Hemen bende bildireyim :)
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72
Fark 0.5
Yüzde 0.66
Haftaya hedef 71
tebrikler canım inşallah hedefine ulaşırsın:)

Ben listede değilim ama bende bildirim yapayım.
Gecen hafta 85
Bu hafta 83.6
Oran 1.6
Haftaya hedef 82
tebrikler canım :))
Gecen hafta:97.8

Bu hafta:96.3

Fark:1.5

Hedef:95

Birbucuk kilo vermisim
tebriklerrr :)))
bazı haftalar vücut kendini korumaya alıyor öyle bi dönemde olabilir misin acaba bence haftaya daha iyi bi sonuç alacaksın canım
aç karnına spor yapma canım yemekle sporun arası 2 saat olmalıymış
birde sabah sporu çok iyi ben de yapabilmek isterdim ama olmuyor malasef
Günaydın Bayanlarr ..

Geçen Hafta : 68

Bu hafta : 67

Fark : 1 kilo

Yüzde : 1 . 4

Hedef : Bu kez hedefi yüksek tutuyorum 65
tebriklerr:))
Gunaydin 7. Takimin Citir Guzelleri

Masallah ne guzel kilo vermissiniz Ben de yarim kilo verdim
tebrikler:))
çok ön yargılı olup aşkın en güzel zamanları bence böyle geçirme tadını çıkar anın olmazsa zaten olmaz :)
Dün gönderecektim ama burdan özel mesajla olmuyo maalesef :) word ve pdf dosyalarında var bir mail alabilir miyimmm :)
bende isteyebilir miyim ki? :)
Dengelenir zamanla canim. Sporu biraz daha azaltmam lazim anlasilan. Emzirme sureci bitince spora agirlik veririm. Sen dun 1 kg aldim dedin. Dikkat et yatmadan once yeme guzelim.

Annem geldi benim Bakarim sonuclara ara ara. Basarilar fistiklar
yaa ne güzel annen gelmiş keşke artık benim annemde gelsee
Çok teşekkür ederimm:) inşallah kaptanımız memnun kalır :)
ayyy bende şimdi gördüm tebrik ederim canım takımımıza hayırlı olur inşallah yardımcılığın:))
biz kuzularla parka gidiyoruz hava çok güzel tadını çıkaralım
senin ikizlerin mi var ?
Günaydın!

Geçen Hafta : 61.3

Bu hafta : 60.8

Fark : 500 gr

Yüzde : 0.8

Hedef : 60 olsun
tebriklerr
Annem torununa kavustu beni gozu gormuyor

Ben de size bakayim dedim sonuclar nasil diye. Aynura listeyi paylassa, merakla bekliyorum

evlat cevizse torun ceviz içi derler bizim orda :))

aaa benim sanki başlangıç kilom alınmamıştı
Başlayalım tatlimmm ya basen icin bire bir hareketler var col sagol kuzum
benim setim gelmiş ben evde yokken şimdi gidip alcam bakalım plates nasıl bi sonuç verecek :)
kızlar nasıl geçiyor gün çok uğrayamadım bugün. akşam olsun artık bi an önce ya daral geldi
az kaldı yarın tatill :))
yüzün nasıl oldu ki şişin indi mi biraz ?

canım yüğzüm hala şiş bide morardı ağrı sızı yok diş etim baya iyileşmiş kapanmaya yakın çekilen yer.
sen nasılsın nasıl gidiyor gördüm 13 parça seti bende onun siparişini vercem sanırım matı nasıl memnun musun gelmişmiydi seninki?

Çooook teşekkür ederim canımm benimmm :) Evet gerçekten haklısın önyargılı olmamak gerek çok doğru. Ama bu adamda inanılmaz bir samimiyet var ama hareket yok :) Sanırım yakın zamanda onunda yaşadığı bir yara var. Bu sebeple ona saygıda duyuyorum. Yarasına saygı duyuyorum. Ama maalesef benimde bu kadar umutsuz olmam ve belkide korkularım artması oluşması için zor bir süreç geçirdim. Hayatımda olduğunu düşündüğüm ve 28 yaşındaki bir insan evladı, ikimizinde sık sık beraber vakit geçirdiğimiz 16 yaşındaki küçücük bir kızla benden ayrılır ayrılmaz (ki ben öncesinde de olduğuna inanıyorum) birlikte olduklarını öğrendim. Kaynar kazanlar bile tarif edemezdi bu duyguyu ki Rabbim düşmanımın başına bile vermesin. Bu durum karşısında tek söyleyebildiğim ise şu oldu; Fazlası değil benim yaşadığımı yaşatsın Rabbim dedim sustum.

Bu arada mail adresini gönderebilirsen özelden hemen mail atayım :) Bakın bu tarifleri yapın ama yemeyin ona göre :)))) Yda sağlıklıya çevirelim yağını tuzunu falan :)))

kızlar şimdi bişi sorcam
karatay diyeti düşük gi çok mantıklı ama bazı önerdiği besinler alkali değil alkali diyete ters.
alkali diyet te oldukça mantıklı gözüküyor.
bunun yanı sıra uygulaması en kolay olan benim için de dukan.
hepsini çok detaylı incelemedim ama siz belli bi diyet türünde sabitmisiniz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…