canım geçen cuma katıldım aranıza kilo bildirdim. bu cuma bildirdim bide. aslında bir hafta oldu . ama cuma açısından sayarsam haftaya 3. cumam.Lusim senin de 2.cuman mı?
Evvvet superrr o zaman gelecek hafta sen de listedesinnnn....ttam gaz devammm...canım geçen cuma katıldım aranıza kilo bildirdim. bu cuma bildirdim bide. aslında bir hafta oldu . ama cuma açısından sayarsam haftaya 3. cumam.
bak buna daha çok sevindim =) ve daha da azimlendim =) bu hafta dişimden dolayı ilk günler spor yapsamda sonra yapamadım buna rağmen kilo verdim bu hafta kaytarmadan sporuda ekleyince sınırları aşacağım inanıyorum kendime =)Evvvet superrr o zaman gelecek hafta sen de listedesinnnn....ttam gaz devammm...
Amaninnnm gelecek hafta hülyam da listeye girerse 17kişi oluyoruz.ortam durulsun paylaşımda konuşmak gerek...
Sen 6 aydan erken giremezsin kuzucum:Haftaya ben de girecegim kaptan, unuttun beni
ohhhh tam da 7.takıma yakışır bi üyesinnn..bak buna daha çok sevindim =) ve daha da azimlendim =) bu hafta dişimden dolayı ilk günler spor yapsamda sonra yapamadım buna rağmen kilo verdim bu hafta kaytarmadan sporuda ekleyince sınırları aşacağım inanıyorum kendime =)
6li rakamlari gorceksin insallah perimHemen bende bildireyim :)
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72
Fark 0.5
Yüzde 0.66
Haftaya hedef 71
Kesinlikleee azimle devam ediyorum :)6li rakamlari gorceksin insallah perim
Aynuraam uzun zamandır beğenerek dinlediğim bir parçayı öncelikle sana ve tüm takım arkadaşlarıma armağan etmek istiyorummmmmmm :)
Valla bende çok seviyorum ağzıma takıldı gitti :))) Ama hiç kimse bu kadın kadar güzel söylememiş yaa :)vuhuuu bayılırım bu parçaya . sağol peri
eve gidince dinleyim merak ettim ama inş unutmam=)Aynuraam uzun zamandır beğenerek dinlediğim bir parçayı öncelikle sana ve tüm takım arkadaşlarıma armağan etmek istiyorummmmmmm :)
tebrik ederim canım yarın sabah tekrar tartıl ondan mı anlarsın:)günaydınnnn
geçen hafta : 61,3
bu hafta: 60,8
fark:0,5
yüzde: 0,81
hedef:60,4
yine iyi vermişim. ama dünü aç geçirdim ondan mı kaynaklanıo bilmiyorrum.
seda sayanın dediği gibi açım bacımmm açççç :)
Rakibemmm 200gr depar attım sana:)haftaya 85i zorlayalım.Haftaya da regl olmassamm iyi
İvit ivit ivitttt
Yuruyuse cikmadan mi yzcgm kilomu cnm gelince mi
tebrikler canım :))günaydın güzeller
geçen hafta 71
bu hafta 70
ama ayrıldığım kilo 70,1 olunca fark 0,1
kaptanım istersen haftaya gireyim listeye yada hesaplarsın ona göre karar verirsin
@sosyalfen eşim süpersin
çocukları giydir, yatakları topla, süpürge yap işlerini halledip bildirim yapayım dedim. şimdi kahvaltı zamanı sonra görüşürüz
regl haftaları hep sıkıntı oluyor sabit olman bile güzel bende + bile çıkıyor malasef :)günaydınlar herkese . kaptanım malesef bu hafta kilom aynı dün akşam regli oldum .
kilom :
geçen hafta : 57,9
bu hafta: 57.9
fark : 0,00
hedef 57
bendee baktım ona ayrı almak cidden daha fazlaya mal oluyor ben gittigidiyordan aldım güzeldi 89a 13 parça aldım ben funda hepsiburadadan aldı bi bak istersennerden aldınız seti ? aslında benim topum vardı ama şimdi diğer malzemeleri ayrı ayrı alınca aynı fiyata hemde daha fazlaya gelir set almak daha mantıklı sanırım
bi yarışmada söylediler antibiyotik ödem yapar diye ben de onların yalancısıyım :)aa antibiyotikin öle bi durumu mu var bende diyorum dün tartıldım 2 kilo vermiştim bugün tartıldım 1.6 moralim bozuldu. ama antibiyotik kullanıyorum içim rahatlıcak eğer böyleyse=)
tebrikler canım inşallah hedefine ulaşırsın:)Hemen bende bildireyim :)
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72
Fark 0.5
Yüzde 0.66
Haftaya hedef 71
tebrikler canım :))Ben listede değilim ama bende bildirim yapayım.
Gecen hafta 85
Bu hafta 83.6
Oran 1.6
Haftaya hedef 82
tebriklerrr :)))Gecen hafta:97.8
Bu hafta:96.3
Fark:1.5
Hedef:95
Birbucuk kilo vermisim
bazı haftalar vücut kendini korumaya alıyor öyle bi dönemde olabilir misin acaba bence haftaya daha iyi bi sonuç alacaksın canımGünaydınn kızlarben de bildirimimi yapayım ben sonuçtan pek memnun değilimm niye böyle oldu biliyorum da kaç gündür spor yapmadım yoldayım diye 2 gün dikkat da edemedim kendime çok kızdım bunlar bahane değil
bu hafta fazlasıyla telafi edeceğimm
geçen hafta :75.2
bu hafta: 74.7
aradaki fark: 0.5
yüzde olarak : 0,66
aç karnına spor yapma canım yemekle sporun arası 2 saat olmalıymışVar tabi olmaz mi her sabah kulaklgmi suyumu alp cikiyorum belli bir sure tempolu yuruyorm donuste yavasliyorm bazen yalan degl bir bucuk iki saati bluyor donuste brz dnlenip kahvlti yapiyorm ayaklrm agriyo bazen ozellikle leslie yaptgmda bnde on subatta leslie listesine grene kdr yapmmiyorum
tebriklerr:))Günaydın Bayanlarr ..
Geçen Hafta : 68
Bu hafta : 67
Fark : 1 kilo
Yüzde : 1 . 4
Hedef : Bu kez hedefi yüksek tutuyorum 65
tebrikler:))Gunaydin 7. Takimin Citir Guzelleri
Masallah ne guzel kilo vermissinizBen de yarim kilo verdim
çok ön yargılı olup aşkın en güzel zamanları bence böyle geçirme tadını çıkar anın olmazsa zaten olmaz :)Hala iletişim halindeyiz tatil boyunca da yalnız bırakmadı sağolsun :) telefon numaramı alır almaz ertesi günü aradı. İşte hepsi umut etmek için etken ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor :)
bende isteyebilir miyim ki? :)Dün gönderecektim ama burdan özel mesajla olmuyo maalesef :) word ve pdf dosyalarında var bir mail alabilir miyimmm :)
yaa ne güzel annen gelmiş keşke artık benim annemde gelseeDengelenir zamanla canim. Sporu biraz daha azaltmam lazim anlasilan. Emzirme sureci bitince spora agirlik veririm. Sen dun 1 kg aldim dedin. Dikkat et yatmadan once yeme guzelim.
Annem geldi benimBakarim sonuclara ara ara. Basarilar fistiklar
ayyy bende şimdi gördüm tebrik ederim canım takımımıza hayırlı olur inşallah yardımcılığın:))Çok teşekkür ederimm:) inşallah kaptanımız memnun kalır :)
senin ikizlerin mi var ?biz kuzularla parka gidiyoruzhava çok güzel tadını çıkaralım
tebriklerrGünaydın!
Geçen Hafta : 61.3
Bu hafta : 60.8
Fark : 500 gr
Yüzde : 0.8
Hedef : 60 olsun
Annem torununa kavustu beni gozu gormuyor
Ben de size bakayim dedim sonuclar nasil diye. Aynura listeyi paylassa, merakla bekliyorum
aaa benim sanki başlangıç kilom alınmamıştı***7.TAKIM 399.ETAP***
naz(57.9///%)kilosu sabit
perigunlugu(72.5/72/0.5/%0.69)
sosyalfen(72.7/71/1.7/%2.34)
yorgunrapunzel(76.5/75.4/1.1/%1.44)
mavvmavv(64.7/65.1/-0.4/%-0.61)
tubaturem06(68/67/1/%1.47)
hayatbos (73.4/72.1/1.3/%1.77)
OoOturtleOoO (88/87/1/%1.14)
gubsej (88/86.8/1.2/%1.36)
masmavi_(61.3/60.8/0.5/%0.81) 02.01.2015 katılım tarihi.ilk kilosu 60.2.hedef 57
gulruguler(61.3/60.8/0.5/%0.81) 20.01.2015 katılım tarihi.ilk kilosu 62.hedef 55
no name (///%) 17.01.2015 katılım tarihi. ilk kilosu 80.2.hedef kilo 65
kuzularinannesi(70.1/70/0.1/%0.02)
7. TAKIM ORTALAMASI:%
benim setim gelmiş ben evde yokken şimdi gidip alcam bakalım plates nasıl bi sonuç verecek :)Başlayalım tatlimmm ya basen icin bire bir hareketler varcol sagol kuzum
az kaldı yarın tatill :))kızlar nasıl geçiyor gün çok uğrayamadım bugün. akşam olsun artık bi an önce ya daral geldi
tebrik ederim canım yarın sabah tekrar tartıl ondan mı anlarsın:)
öfff regl var bide benimde geliooo 85 biraz zor ama inşallah olur:))
ben hep sabah 8de tartılıyorum hep aynı saatte ve hep aynı kıyafetle tartıl canım :))
tebrikler canım :))
regl haftaları hep sıkıntı oluyor sabit olman bile güzel bende + bile çıkıyor malasef :)
bendee baktım ona ayrı almak cidden daha fazlaya mal oluyor ben gittigidiyordan aldım güzeldi 89a 13 parça aldım ben funda hepsiburadadan aldı bi bak istersen
bi yarışmada söylediler antibiyotik ödem yapar diye ben de onların yalancısıyım :)
tebrikler canım inşallah hedefine ulaşırsın:)
tebriklerrr :)))
bazı haftalar vücut kendini korumaya alıyor öyle bi dönemde olabilir misin acaba bence haftaya daha iyi bi sonuç alacaksın canım
aç karnına spor yapma canım yemekle sporun arası 2 saat olmalıymış
birde sabah sporu çok iyi ben de yapabilmek isterdim ama olmuyor malasef
tebriklerr:))
tebrikler:))
çok ön yargılı olup aşkın en güzel zamanları bence böyle geçirme tadını çıkar anın olmazsa zaten olmaz :)
bende isteyebilir miyim ki? :)
yaa ne güzel annen gelmiş keşke artık benim annemde gelsee
ayyy bende şimdi gördüm tebrik ederim canım takımımıza hayırlı olur inşallah yardımcılığın:))
senin ikizlerin mi var ?
tebriklerr
evlat cevizse torun ceviz içi derler bizim orda :))
aaa benim sanki başlangıç kilom alınmamıştı
benim setim gelmiş ben evde yokken şimdi gidip alcam bakalım plates nasıl bi sonuç verecek :)
az kaldı yarın tatill :))
yüzün nasıl oldu ki şişin indi mi biraz ?
O parçayı ben de çok seviyorum ben irem dericiden dinliyorum bide senin gönderdiğini dinlicem şimdi :)Valla bende çok seviyorum ağzıma takıldı gitti :))) Ama hiç kimse bu kadın kadar güzel söylememiş yaa :)
Çooook teşekkür ederim canımm benimmm :) Evet gerçekten haklısın önyargılı olmamak gerek çok doğru. Ama bu adamda inanılmaz bir samimiyet var ama hareket yok :) Sanırım yakın zamanda onunda yaşadığı bir yara var. Bu sebeple ona saygıda duyuyorum. Yarasına saygı duyuyorum. Ama maalesef benimde bu kadar umutsuz olmam ve belkide korkularım artması oluşması için zor bir süreç geçirdim. Hayatımda olduğunu düşündüğüm ve 28 yaşındaki bir insan evladı, ikimizinde sık sık beraber vakit geçirdiğimiz 16 yaşındaki küçücük bir kızla benden ayrılır ayrılmaz (ki ben öncesinde de olduğuna inanıyorum) birlikte olduklarını öğrendim. Kaynar kazanlar bile tarif edemezdi bu duyguyu ki Rabbim düşmanımın başına bile vermesin. Bu durum karşısında tek söyleyebildiğim ise şu oldu; Fazlası değil benim yaşadığımı yaşatsın Rabbim dedim sustum.tebrik ederim canım yarın sabah tekrar tartıl ondan mı anlarsın:)
öfff regl var bide benimde geliooo 85 biraz zor ama inşallah olur:))
ben hep sabah 8de tartılıyorum hep aynı saatte ve hep aynı kıyafetle tartıl canım :))
regl haftaları hep sıkıntı oluyor sabit olman bile güzel bende + bile çıkıyor malasef :)
bendee baktım ona ayrı almak cidden daha fazlaya mal oluyor ben gittigidiyordan aldım güzeldi 89a 13 parça aldım ben funda hepsiburadadan aldı bi bak istersen
bi yarışmada söylediler antibiyotik ödem yapar diye ben de onların yalancısıyım :)
tebrikler canım inşallah hedefine ulaşırsın:)
tebriklerrr :)))
bazı haftalar vücut kendini korumaya alıyor öyle bi dönemde olabilir misin acaba bence haftaya daha iyi bi sonuç alacaksın canım
aç karnına spor yapma canım yemekle sporun arası 2 saat olmalıymış
birde sabah sporu çok iyi ben de yapabilmek isterdim ama olmuyor malasef
tebriklerr:))
tebrikler:))
çok ön yargılı olup aşkın en güzel zamanları bence böyle geçirme tadını çıkar anın olmazsa zaten olmaz :)
bende isteyebilir miyim ki? :)
yaa ne güzel annen gelmiş keşke artık benim annemde gelsee
ayyy bende şimdi gördüm tebrik ederim canım takımımıza hayırlı olur inşallah yardımcılığın:))
senin ikizlerin mi var ?
tebriklerr
evlat cevizse torun ceviz içi derler bizim orda :))
aaa benim sanki başlangıç kilom alınmamıştı
benim setim gelmiş ben evde yokken şimdi gidip alcam bakalım plates nasıl bi sonuç verecek :)
az kaldı yarın tatill :))
yüzün nasıl oldu ki şişin indi mi biraz ?
Ben ilk bu kadından dinlediğim için irem derici bana hiç güzel gelmedi :)O parçayı ben de çok seviyorum ben irem dericiden dinliyorum bide senin gönderdiğini dinlicem şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?