Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[QUOTEbenimmmatbos, post: 39308001, member: 641231"]Kuzummm kalbin ne temiz seninnn gelcek dedin geldim bende gec yatiyorum kuzucumm okulunu halletmissin sevindim kuzucum[/QUOTE]
Canim benimmmm
Evet hallettim okuly cok sukur:)
Sen neler yapiyosun bakiyimm

[QUOTEbenimmmatbos, post: 39308001, member: 641231"]Kuzummm kalbin ne temiz seninnn gelcek dedin geldim bende gec yatiyorum kuzucumm okulunu halletmissin sevindim kuzucum
Canim benimmmm
Sen neler yapiyosun bakiyimm[/QUOTE]

Valla kuzum bende twye bakiyorum mobilyalara bakiyorum evlilige az kaldi naspse hem mutluyum hemde ailemden ayrilcam diye huzunluyumm deisik bi duyguu sanriim o yuzden uyku tutmuyor

Canim benimmmm
Sen neler yapiyosun bakiyimm

Valla kuzum bende twye bakiyorum mobilyalara bakiyorum evlilige az kaldi naspse hem mutluyum hemde ailemden ayrilcam diye huzunluyumm deisik bi duyguu sanriim o yuzden uyku tutmuyor[/QUOTE]
Kiyamam yaa :)
En guzel mutluluklar seninle olsun :)

Valla kuzum bende twye bakiyorum mobilyalara bakiyorum evlilige az kaldi naspse hem mutluyum hemde ailemden ayrilcam diye huzunluyumm deisik bi duyguu sanriim o yuzden uyku tutmuyor
Kiyamam yaa :)
En guzel mutluluklar seninle olsun :)[/QUOTE]

Sagolasin herseyin en guzeli de senin olsun melek yuzlu kuzum

ahaha evet canım aynen öyle bizi seven böyle çeksin artık ne yapalım

geçmiş olsun canım ıhlamur iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…