Allah keyfinizi artirsin canimİyi geceler kızlar.ben super bi gün geçirdim.hem çok yoruldum hem çok eylendim.inşallah yarında öyle olacak.öpüyorun hepinizi...
ne mutlu iyi eğlenceler tatlım=)İyi geceler kızlar.ben super bi gün geçirdim.hem çok yoruldum hem çok eylendim.inşallah yarında öyle olacak.öpüyorun hepinizi...
İyi eğlenceleeerr :) Her günün bugünden daha güzel geçsinİyi geceler kızlar.ben super bi gün geçirdim.hem çok yoruldum hem çok eylendim.inşallah yarında öyle olacak.öpüyorun hepinizi...
Yalnız ben menü yazmamışım ya yeni hatırladım
Sabah:
peynir
zeytin
domates,salatalık,maydanoz,nane
1 dilim tb ekmeği
kavurmalı yumurta
Akşam:
kanat
ayran
2 lt su içtim. 4,63 km yürümüşüm. Yeşil çayımı içtim ve ıhlamurda içeceğim sanırım birazcık hasta oluyorum
Geçen gün kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktığımda yağmura yakalandımda sanırım o yüzdenMenun cok guzel kuzumm hayrola neyin var
Hoşgeldiinnn :) Kilo verdikçe daha iyiyizKızlarrrrrr napıyosunuz?... Tatil bitti döndük....100 küsür sayfa geçmìş var okuyâmadım,hepiniz iyisiniz dimi?asayiş berkemal mi :)
Bikaç Artı kilocukkkla geldim, kısa zamanda toparlarım inşallah...
Oğlum çok eğlendi dönmek istemedi hiç...buradan uzaklaşınca diyettende uzaklaştım ...yarın ola hayrola bakalım,start vereceğim..Hoşgeldiinnn :) Kilo verdikçe daha iyiyiz
Tatil nasıldı ?
Ohh süpeerr :)Oğlum çok eğlendi dönmek istemedi hiç...buradan uzaklaşınca diyettende uzaklaştım ...yarın ola hayrola bakalım,start vereceğim..
Geçen gün kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktığımda yağmura yakalandımda sanırım o yüzdenBirazcık yangın var gibi hissediyorum.
Kızlarrrrrr napıyosunuz?... Tatil bitti döndük....100 küsür sayfa geçmìş var okuyâmadım,hepiniz iyisiniz dimi?asayiş berkemal mi :)
Sağol tatlım benimmAman kuzum havalar soguk dikkat et kkendine
Hosgeldinnnn')Kızlarrrrrr napıyosunuz?... Tatil bitti döndük....100 küsür sayfa geçmìş var okuyâmadım,hepiniz iyisiniz dimi?asayiş berkemal mi :)
Ne cabuk uyuyosunuz yaa canm skiliyo benm
Buket az sonra gelceksin hissediyorummm
Aaa geldiiiiiiKuzummmmmmmmm
Kuzummm kalbin ne temiz seninnn gelcek dedin geldimAaa geldiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?