- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
Aynura pek yahşi gun gecirmisen aybalam :))
Ben kacar, okunacak kitaplar Beni bekler , gorusuruz ...
Ezgimde uyumusssss
günaydın kızlar günaydın aeben ablaİyi pazarlar ....
Hulya tatildede , hande nerelerde kizlar ??
günaydın kızlar günaydın aeben abla
artık pek giremiyorum ben canım istemiyor
ee beni bağlayan birşey kalmadı
lucia ya çok mahçup oldum birazda ondan yazmadım
sözde takip edecektim bir de ben teklif ettim çok utandım gerçekten
bir kaç gündür moralim iyi sayılmaz
eşim iş değiştirdi mutlu değil hissediyorum
soruyorum geçiştiriyor
ee haliyle buda bana yansıyor
3 gün tatil iznim vardı ondada şehir dışına çıktı onada ayrı bir canım sıkıldı
söylüyorum maddi açıdan iyi biryer olabilir ancak sevmiyorsan sevmediğin birşeyi yapmak zorunda değilsin diyorum ama bilmiyorum abla ya para pul gözümde değil benim
sürekli bi düşünce hali var hani dış dünyadan benden soyutlamış gibi kendini
birşey soruyorum olumlu hani sinirlenmemeye alttan almaya çalışıyorum
değişik davranıyor böyle her an patlamaya hazır bomba gibi
bakalım benim tahammül sınırlarım ne kadar kaldırabilecek
Sabretmeyi ogretiyor o kitap dimi ablaAh handem biz kadinlar bazan kendimizide ikinci plana atabiliyoruz esimiz cocuklarimiz icin , kadinin yaratilisinda var.
Esininde demekki uzuldugu , icine sinmeyen seyler var , sanada soylemiyorsa demekki zor bir durum onun icinde ...
İsimiz gercekten zor Allah kolaylik versin bizlere insallah ...
Handen senden bir ricam var . Bir kitap okumani istiyorum , bunu sizden daha oncede istemistim , bu sefer rica ediyorum lutfen oku , bir piskologun kitabi " Allahde otesini birak "
Tam olarak degil ezgim sabretmeyi degilde hayatimizda kafamiza taktiklarimizin aslinda okadarda onemli seyler olmadigi , vekil tayin etmek terine guçsuz olan insanoglunun bos yere kendi cabaladigi vs .. En az 10 kisiye okuttum cevremde hepsininde cehresi degisti , ama birkere okumak yetmiyor daraldigimizda tekrar tekrar okumak gerek aslindaSabretmeyi ogretiyor o kitap dimi abla
Bi kismini okumustum
Ben yengemde gormustum oyle biraz okuyup gectim.. Temin edeyim en iyisi..Tam olarak degil ezgim sabretmeyi degilde hayatimizda kafamiza taktiklarimizin aslinda okadarda onemli seyler olmadigi , vekil tayin etmek terine guçsuz olan insanoglunun bos yere kendi cabaladigi vs .. En az 10 kisiye okuttum cevremde hepsininde cehresi degisti , ama birkere okumak yetmiyor daraldigimizda tekrar tekrar okumak gerek aslinda
tabiki okurum ablaAh handem biz kadinlar bazan kendimizide ikinci plana atabiliyoruz esimiz cocuklarimiz icin , kadinin yaratilisinda var.
Esininde demekki uzuldugu , icine sinmeyen seyler var , sanada soylemiyorsa demekki zor bir durum onun icinde ...
Handen senden bir ricam var . Bir kitap okumani istiyorum , bunu sizden daha oncede istemistim , bu sefer rica ediyorum lutfen oku , bir piskologun kitabi " Allahde otesini birak "
Adem gunesin mi abla o kitapAh handem biz kadinlar bazan kendimizide ikinci plana atabiliyoruz esimiz cocuklarimiz icin , kadinin yaratilisinda var.
Ezgim onu hayatindan tam olarak cikardiginda ah de etmiyceksin cunki umurunda olmayacak
Gunumuzde eline diline beline bagli insan bulmak gercekten zor .
Bu bizi cok uzuyor nedenmi cunki tum hayatimizi bu insanlarin ustune kuruyoruz asil sevgili dururken , e oda bakiyorki kalbimizde ondan cok bir insana yer vermis, O da, o insandan guzel bir tokat yedirip kendini tekrar bulmamizi kullugumuzu deniyor.
belki bunlar cok degisik gelebilir size kizlar ama bu dunyaya niye geldigimizi bu gunki acilarimizin, yarin bir degeri olmadigini dusunce animsiyoruz bunu
Yok sosyalim, Ugur koşar .Adem gunesin mi abla o kitap
Aynen öyleAllah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:
"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."
ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin, şaşmam
dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...
İste kilit nokta . Biz insanogluna bugun cok guzel gibi gorunen bir olay yarin feci kotu olabilir . Yada karsilastigimiz bir sinav bize cok zor gelebilir aci cekeriz , Ama gaybi tek bilen yuce mevlamiz bizim icin ne hayirli onu bilir .Tek sigindigim yer Allah.. Ben O'na yalvardim haksizliga ugruyosam goster bana diye. Her seyi tum ciplakligiyla onume koydu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?