Sağol canım benim allah razi olsunCok gecmis olsun canim ALLAH sifa versin
Düzeldim canım benim çok Sağol :)illa sınavlardan geçeceksek allah böyle sınavlar versin güzelim=) moralinin biraz olsun düzelebilmiş olmasına sevindim=)
Sağol canım benim allah razi olsun
Dizimi katlayamiyorum canım artik önceden dizimi kırıp öyle oturunca acilmiyordu bi süre, su an daha fazla normal oturmadan bile ağrıyı.özellikle spor yaptım son zamanlarda ondan arttı.merdiven cikamiyorum,dişlerimi katlayamiyorum kısacasıCok mu ileri yirtiklarin canim sorun ne tam olarak
Ben arada yapıyorum az yağlı değişiklik oluyor:)) yap kuzum afiyet olsun simdiden :))menemen dedin canım çekti sabah kahvaltısında bende yapayım yarın kıskancım sanki
menünde gayet güzel tatlım=)
pilates setinden memnun musun özellikle mat nasıl?
Çok sağol canım ya cokkk düşünceli sinAMİN kuzum doktara git ihmal etme bizide haberdar edersin aklimiz sendee
Geçmiş olsun canım bence sporu da sor neyi nasıl yapman gerektiğini öğrenmeden spor yapma bence hatta dizlik falan iyi gelirse ondan alDizimi katlayamiyorum canım artik önceden dizimi kırıp öyle oturunca acilmiyordu bi süre, su an daha fazla normal oturmadan bile ağrıyı.özellikle spor yaptım son zamanlarda ondan arttı.merdiven cikamiyorum,dişlerimi katlayamiyorum kısacası
Yaaa kotuymussDizimi katlayamiyorum canım artik önceden dizimi kırıp öyle oturunca acilmiyordu bi süre, su an daha fazla normal oturmadan bile ağrıyı.özellikle spor yaptım son zamanlarda ondan arttı.merdiven cikamiyorum,dişlerimi katlayamiyorum kısacası
Yapmıyorum canım zaten ya.dediğin gibi ortopediste gidicem ,arkadaş var fizyoterapist hareketleri hem ona hem ortopediste sorup onları yaparım.en iyisi yüzme sanki ama bakalım.emara da giricem tekrarGeçmiş olsun canım bence sporu da sor neyi nasıl yapman gerektiğini öğrenmeden spor yapma bence hatta dizlik falan iyi gelirse ondan al
Fizik tedavi görsen belki faydası olur canım benim arkadaşımın dizindede benzer bir durum vardı fizik tedavi iyi gelmişti onaYapmıyorum canım zaten ya.dediğin gibi ortopediste gidicem ,arkadaş var fizyoterapist hareketleri hem ona hem ortopediste sorup onları yaparım.en iyisi yüzme sanki ama bakalım.emara da giricem tekrar
geçmiş olsun canım ameliyat falan olmadan başka bir tedavisi de vardır inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşursunDizim çok agriyo bi kac gündür spor yapamıyorum bu yüzden.ama çok istiyorum yapmayı.iki dizimde ki yirtiklar fena ağrıyo bu hafta tekrar Dr a gitcrm
Bi kere cektirdim emari menuskus yırtığı yazıyordu.sadece ameliyat oluyor bu durumda.onun ki kireçlenme filandir belkiFizik tedavi görsen belki faydası olur canım benim arkadaşımın dizindede benzer bir durum vardı fizik tedavi iyi gelmişti ona
Sağol canım çok tesekkur ederimgeçmiş olsun canım ameliyat falan olmadan başka bir tedavisi de vardır inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşursun
Bayanlar hakkındaki tespitin çok doğru canımmmm çok derin düşünüyoruz derinliklerde boğuluyoruz
kesinlikle ... duygusalız her şeyi ince düşünüyoruz ondan sanırım canım
Çok geçmiş olsun canım.... Çok dikkat et kendine. Mutlaka ihmal etmeDizim çok agriyo bi kac gündür spor yapamıyorum bu yüzden.ama çok istiyorum yapmayı.iki dizimde ki yirtiklar fena ağrıyo bu hafta tekrar Dr a gitcrm
Selam kizlar
Menum
Kahvalti 8:30
Cok az zeytin yagli menemen
1yuvarlak cavdar ekmek
Oglen12:30
1kase corba
Ara
1bardak sütlü türk kahvesi
2hurma
Ara
Ceviz badem
Yeşil çay
Akşam
Hamsi fırında
1bardak salgam
1.5 lt su ve 45 dk plates
Gecmis olsun zeynep ..Yapmıyorum canım zaten ya.dediğin gibi ortopediste gidicem ,arkadaş var fizyoterapist hareketleri hem ona hem ortopediste sorup onları yaparım.en iyisi yüzme sanki ama bakalım.emara da giricem tekrar
Aynen oyle saol canimmIyi aksamlar hanimlar
Sosyal derecen hayirli olsun tatlim. Haftaya birincilik istiyorum
Zeynep cok gecmis olsun canim. Tedavisi ne ise aksatma tatlim. Kisa sureli bakici&yardimci ayaklarsin.
Aynura iyi eglenceler guzelim.
Hulya abla yazmamis kac gundur. Unuttu topigi de bizi de
Ezgi ders sikintisinin hallolmasina sevindim canim. Is te hazir bak
güle güle kullan canım mat yere serilen parca .Ben arada yapıyorum az yağlı değişiklik oluyor:)) yap kuzum afiyet olsun simdiden :))
Mat çember mi oluyor ?
Memnunum güzel bence evde olduğu için canın sıkıldıkça yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?