- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Çok teşekkür ederim canım. Evet bugünde içeyimde bari hasta olmadan eşiğinden döneyim :)geçmiş olsun canım ıhlamur iyi gelir
günaydın ben geldim
Süper menün canımrapor
sabah
bir dilim çavdar ekmegi
domates
salatalık
zeytin
peynir
bir fincan çay
ara
yarım muz
oglen
ızgara tavuk
salata
ara
bir bardak süt
akşam
salata
ayran
su iki litre
spor
50 mekik
Menum sabah keten tohumlu yogyrt
Oglen kucuk bir kase makarna yedim
Bamya yogurt
Aksami hafif tutmaliyim meyve sut kuruyemismi yesem
Neeee cıısssss mııııııEsimmmmmm hic bana sahip cikmiyosun bugunnnnnn ne cislar yaptiiiimmmmm neden bana sahip cikmiyosun ondan
Valla nedense benimdeeee 2 haftalık tatilim bitiyor bugün itibariyle ve resmen çöküşteyimof bi pazar daha bitiyor. Bu ara hiç çalışasım yok nolcak benim bu halim
Bende ayni haldeyim yarin okul var psikolojim cok bozuk o yuzden kucuk bi cocostar yedimNeeee cıısssss mıııııı
Valla nedense benimdeeee 2 haftalık tatilim bitiyor bugün itibariyle ve resmen çöküşteyim
Hoşgeldin :)Selam millet,temizlik market falan derken bi nefeslik oturdum,iyi dimi herkes :) akşama görüşürüz inşallah...
Sabah (11.00)
Yulaf ezmeli & Elmalı yoğurt
Akşam (16.00)
Mercimek Çorbası
Dünden kalan fırın patates
Salata
Su
1 lt şimdilik
Spor
3.15 km yürüyüş (40 dk)
20 dk Eliptik (4.90 km)
Kol ve bacak hareketleri
Ayneen benimde valla yaa.. Nasıl çekti tatil bitti anlamadım gitti valla.Bende ayni haldeyim yarin okul var psikolojim cok bozuk o yuzden kucuk bi cocostar yedim
Sağol canımmmmm :)Sporun harikaaa tatlım
Bir an önce başlasın da bitsin kuzuuuu :) benim geçen hafta başladı. Sorması mezuniyet sonrası özgürlük :)Yarin staj+okul basliyor
Yaşayan biri olarak söylemeliyimki mezuniyet sonrası özgürlük diye bir şey yokBir an önce başlasın da bitsin kuzuuuu :) benim geçen hafta başladı. Sorması mezuniyet sonrası özgürlük :)
Sadece okul olsa neyseBir an önce başlasın da bitsin kuzuuuu :) benim geçen hafta başladı. Sorması mezuniyet sonrası özgürlük :)
bak ablacım o kitap benim bakış açımı çok rahatlattı. aynı mantıkta düşünürdüm ama bilinç altım hep tedirgindi o tedirginlikten çok şükür kurtuldum . kesinlikle okuyun o kitabı herkes okusun =)
merhaba canikom :)Merhaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?