- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
evet cumartesi de çalışıyorum sabah 8 akşam 6 ama arada toplantı falan oluyor şehir dışı da oluyorhafta sonu da çalışıymusun ? işin ne ve mesai saatlerin bunaltıcı mı?
Kizlar kucuk kucuk galate unonun galatesini aldm onlar zaararlimi
Fena değil plastik kokusu bira kötüydü ama gectigüle güle kullan canım mat yere serilen parca .
hiç bilmiyorum canım ama galeta normalde diyet listelerinde falan geçiyor zararlı değildir heraldeKizlar kucuk kucuk galate unonun galatesini aldm onlar zaararlimi
hiç bilmiyorum canım ama galeta normalde diyet listelerinde falan geçiyor zararlı değildir heralde
Ben de kepekli alıyordum hep unonun ki güzelKepeklisini aldim kizlar galetenin
ölçüsünü ekmek yiyormuşsun gibi düşünürsen yapmaz canımBana doyetsyende verdi kuzum yogurtla ama ben neblym.kokrtum yinede kilo yapmasnda
Sizin yerinize de yedimm:)Bayiliirimmmmm
ölçüsünü ekmek yiyormuşsun gibi düşünürsen yapmaz canım
Sizin yerinize de yedimm:)
Ben de kepekli alıyordum hep unonun ki güzel
Saol canm benmmAfiyet bal seker olsun kuzuma annecigininde ellerine saglik
evet tatlım faydalı olabilir tok tutar dediğin gibiSagol kuzucum zaten ekmegi hayatimdan çıkardım gibi bisi1 2 dilim yiyorum yanında cok az yerim galateyi ozmn yogurtla kepekli ya daha ii olur hemde tok tutar
of of kolay gelsin ne diim deli gibi özlüyorum üniversite yıllarının rahatlığını. kıymet bilememişim =)evet cumartesi de çalışıyorum sabah 8 akşam 6 ama arada toplantı falan oluyor şehir dışı da oluyor
masa başı genelde ve yoğun oluyor ... baya bunaldım tatile çıkmam lazım ama izin falan da alamam işler yoğun baya
Hoşbulduuuuk :)Hoşgeldin :)
galeta zararlı mı emin değilim ama bi an iyyi atıştırma gibi gözüksede midede kazınma hissini daha çok yaşatıyo gibi geldi bana . o yüzden dikkat et kendin bak bakalım=)Kepeklisini aldim kizlar galetenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?