Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kesinlikle hem fizyolojik hem pskolojik darmaduman olmuşken :/
eve gidince vakit kaybetmeden sarıl battaniyene uyu uyu uyu
Yani iş yerindekilere de yazık bambaşka biri olup çıkıyoruz:)anlıyorlardır hemen heeee bunun aybaşısı tutmuş yineee diye:)
Akşama misafirim varrrr battaniyeye sarılıp uyuyamıcam hapla ayakta duruyorum.

Sen nerdesin yahu Handecik?
hülya ablam napayım ya ev iş arası mekik dokuma durumundayım
çok yoğun işyeri dershaneler kapanıyor ya hani
lise dönüşümüne hazırlanıyoruz iş te iş anlıycan
bu kür 21 gün falan yapılıyor dedi aktar ama nasıl oluyor nasıl yapılır bilemedik

Internette çok yazan var bununla ilgili onları oku kuzum okumuştum ben...ancâk bu tarz kürleri yapan çok ( bende dâhil) ama sonuçlandıran yok ne yazık ki...

ya ben bu kızı vururum tey allam yaodadaki arkadaşla karşılıklı masalarımız o karşı masadan kalkıp yanımdaki koltuğa oturdu löp löp baklava yiyişi var ohhhhh bayıldımmmm diye diye.bukadar bilinçli yapılmaz ya hakkımı helal etmiyorum inadıma yapmıyorsa insan değilim.Ohhh yarasın bebeğim göbeğine löp löp yağ olsun diyebildim sadeceüstelik ben reglim çok pis tatlı çekio canımçok sinirleeeeeeennndimmmmmm

Yani iş yerindekilere de yazık bambaşka biri olup çıkıyoruz:)anlıyorlardır hemen heeee bunun aybaşısı tutmuş yineee diye:)
Akşama misafirim varrrr battaniyeye sarılıp uyuyamıcam hapla ayakta duruyorum.

zencefil cayı lavanya cayı sancın varsa baya azaltıyor canım .

oyunlara gelme canım tarcınlı bıseyler tuket cayına cubuk tarcın at hatta suyunada .atkı tatlı ıstegıne yenılme.
bide sole dusun. yaz gelıyo sen yazın tırıl tırıl oranı buranı saklama endısesı duymazken o kısın yedıgı baklavaları nere saklayacagım dıye dusuncek o zamanda sen karsısında keyıf catcaksın=)

Sen istediğin kiloyâ indiğin zaman 1 kutu baklava götür işyerine 'hadi şimdi karşılıklı yiyelim ,de :)

zencefil cayı lavanya cayı sancın varsa baya azaltıyor canım .
Malesef canım iş yerindeyimhap kesti şimdilik.evde zencefil cayı var içeyim kesiosa sancıyı.
yok yemedim zaten en azından onu emeline ulaştırmamak için yemem istiyorki bozayım pes edeyim yemezleeer:)birazdan elmanın ustune tarcın döker yerim.tamam zayıf kadın ama çok biçimsiz ben şu kilolu halimle daha kadınsı duruyorum ama zayıflayınca dehşet olacağım bunun farkındayım.Kızlar beni yanlış anlamayın vallaha kıskançlık felan değil çok bilinçli yapıyor ve sinir oluyorum amacı anlayamayıroum neyin peşinde acaba diye.Akşam bana gelecekler size börek yaptım dedim bende yemicem sen kilo aldırmaya çalışıyorsun değil mi diyor :)
Sen istediğin kiloyâ indiğin zaman 1 kutu baklava götür işyerine 'hadi şimdi karşılıklı yiyelim ,de :)
iyi fikiirr hemde antep baklavası götüreyim:)

Kuzum hemen bir bardak tarçınlı süt iç kan şekerin düşmüşse de iyi gelir

Bir kaç hafta sonra en güzel dar elbiseni giy o zaman nasıl bakacak bön bön sabrettt

Selamlar 7. Takimin Citir Guzelleri

Keyifler yerinde mi? Imkani olanlar sporunu erken yapsin, tuzlu gidalardan da uzak durun. Yarin tartida da listede de yuzunuz gulsun insallah

Adet doneminde&agrisi olan herkese gecmis olsun.

Elif pro uyeligin hayirli olsun tatlim. Yarina merakla bekliyorum sonucunu. Guzeldi menulerin takip edebildigim kadariyla

Aksam dersim vardi Hulya abla. Ugradikca yaziyorum ama mesajlarimi begenip geciyorsunuz ben de yazacak birsey bulamiyorum Sende durumlar nasil, haftaya listedesin insallah

Buket mobilyalarin hayirli olsun canim. Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah.

Esma leslie ye baslamissin, hayirli olsun. Istedigin gibi incelirsin insallah guzelim

Mezunlar topigine yazmamiz istenmis. Amerikayi kac defa kesfedecegiz. Saglikli beslenen ve spor yapan herkes belirli bir hastaligi yoksa (hipotiroidi gibi) zayiflar zaten...

Funda, Hulya abla cok guzel soylemis. 3-5 aya sen de yersin guzelim. Hic sinirlenme, son gulen iyi guler

27 şubata kadar belirgin bi şekilde incelmiş ve max verebileceğim sağlıklı kiloyu vermek istiyorum. kilo verme konusunda hiç çaktırmadasa verebileceğime inanmıyor=(

öyle deme hipotiroidi olan bende gayet güzel zayıflayacağım hatta zayıflıyorum=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…