- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
bende yaptim guzel odem attiriyorBugün lapa yapıyorum.hayatımda ilk defa böyle bisey yapıyorum inşallah yarına iyi sonuçlar alirim
Yapan varsa drleneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Nasıl tatlım kaynatıp mı içtin,?
Uyuyamıyorumm çok zor uyuyorum çok az uyuyorumartık yormaya başladı iyi bi dinlenmeye ihtiyacım var ama bi uyuyabilsem şöyle 7-8 saaattttt
Dün 2 de zorla uyudum 5 de uyandım
aa pro üye olmuşum neden ki?
İnşAllahYarın 3arkadaş daha listeye calishkangarfield,ay_60,lusia...inşallah sonuçlar iyi olur...
Canm benm yaaaa kendi üyeliğimizde isim değiştiriliyormuşyaaklıma ne diyim neyse artık
aaa kendi üyeliğimizde isim değiştiriliyormuşyaaklıma ne diyim neyse artık
boş yere yeni üyelik açtımCanm benm yayeni gldi o onceden yoneticilr yapyordu ama cok iyi oldu boyle
inş katkımız güzel olur=)Yarın 3arkadaş daha listeye calishkangarfield,ay_60,lusia...inşallah sonuçlar iyi olur...
Bir kişi tek mi yapmış bu papayı niye kimse yorum yazmiyo
Eski üyeliğinin ismini değiştirip gel istersen Zor olmasın senin için. birde yöneticilere haber ver derim sonra demesinler iki nickle ne yapıyor bu
Sen en iyisi kapat yeniyi eskiyle gel yoksa ban ı yicenboş yere yeni üyelik açtımmail actım ugrastım nese sağlık olsun
Kız amma karıştırdın tamam gel bekliyoruzkızlar karısıklık olmasın durun ben lucia 7 olarak gelcem bunun ısmını değişeyim eski uyeliğimi isim değiştireyim
Sayfanın en altında bize ulaşın, yardım, portal falan yazıyor ya orada bize ulaşından yazabilirsinyönetici kimki
günaydın canım, uyuyabildin miGünaydın kızlar
Amacım 2 kilo vermek değil zaten.bugünlerde şişlik var kendimi öyle hissediyorum.biraz rahatlamak için ve vücudu şaşırtmak için yapıyorum.öncekileri okumasaydım pek anlayamazdım papayi :)neyseki biliyorum :) canım ben hiç yapmadım, geçenlerde karabuğdayla yapmaya çalıştım ama bin pişman oldum , zaten lapa yapıp 1-2 kg verdiğini zannedersin, sonra hooop alırsın, tabiki karar senin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?