Amacım 2 kilo vermek değil zaten.bugünlerde şişlik var kendimi öyle hissediyorum.biraz rahatlamak için ve vücudu şaşırtmak için yapıyorum.
Ewet uyudum zaten dün cok yorulmuştum yırgunluktan uyudum :)günaydın canım, uyuyabildin mi
Ewet uyudum zaten dün cok yorulmuştum yırgunluktan uyudum :)
Benim için de ye cokkk severim bebekleriii :)sevindim canım, sabah dinç uyanmak gibisi yok, bende uyuyamıyorum ama tamamen duygusal (dünyalar tatlısıbebişim gece çok acıkıyor, yerim onu ben)
yerim ablası, zaten aç geziyorum, onlar tatlı niyetine iyi gidiyor :)Benim için de ye cokkk severim bebekleriii :)
Günaydın handemmm...biz iyiyiz sen nasılsın ,nerelerdesin?alaram nasıl?kızlar günaydın nasılsınız
bişey sormak istiyorum arkadaşım için
zencefil zerdeçal tarçın ve yoğurt kürü göbek eritmeye yardımcı oluyordu değilmi
ayrıca kaç gün yada kaç kür halinde uygulanıyor biliyormusunuz
Ben 1 2 kere yaptım ama hiç bi zaman tam yapamadım...onun için bi şey söğliyemiycem...karman çormanlığımı kenara atayım artık başıkla ilgileneyim =) pirinç lapası eskiden çok yapardım iyi gelirdi regl dönemlerinde. Geçen gün denedim. İşe getireceğim için erken hazırladım öğlen soğumuş ve pirinçler iyice şişmişti o yüzden sevemedim uygulayamadım normal düzenime döndüm aynı gün. taze hazırlandığı sürece hem yapması kolay hemde ödemi atıyor. ama ardından diyete sıkı sıkıya devam etmek sart iki kilo gitti gevşeyim derseniz giden geri geliyo=)
alara hasta canım ya ateşi var birazGünaydın handemmm...biz iyiyiz sen nasılsın ,nerelerdesin?alaram nasıl?
Canım yaa...Allah acil şifalar versin...yyok bitanem ya bilmiyorum hiç,yyoksa fikir bildirirdiim.alara hasta canım ya ateşi var biraz
bende işe gel git işte ekstra bişey yok
zynur şu yukarda bahsettiğim kürü biliyormusun
Bende bir ara yaptım ama çok uzun süreli olmamasına rağmen faydasını gördümkızlar günaydın nasılsınız
zencefil zerdeçal tarçın ve yoğurt kürü göbek eritmeye yardımcı oluyordu değilmi
kızlar günaydın nasılsınız
Sen nerdesin yahu Handecik?kızlar günaydın nasılsınız
alara hasta canım ya ateşi var biraz
bende işe gel git işte ekstra bişey yok
zynur şu yukarda bahsettiğim kürü biliyormusun
Bu kürü bazıları yemekten yarım saat önce bazıları yatmadan önce yapıyor...kızlar günaydın nasılsınız
Bende artık spora başlayınca yapayım tekrardan. Ayy bizde artık her duyduğumuza inanmaya başladık :)zencefilli kürü spor yapılacak günün öncesi gece yemek ertesi gün sporla yağ yakımını kolaylaştırıyor diye okudum ama nerde okudum bilmiyorum. yapanlar göbek bölgesinden baya incelmişler bende üşenmesem yapacağım ama üşeniyorum
Bende artık spora başlayınca yapayım tekrardan. Ayy bizde artık her duyduğumuza inanmaya başladık :)
Merhaba kızlar beklenen gün geldi sonunda oldum regl ama hiç iyi değilim sancı üşütme şişlik her bişe var bu halde işe gelmek ise ayrı bir ölüm bayanlara bugunler tatil olmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?