Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geldim ben lucia 28 in mailini o an bi mail açıp değiştirdim şimdide giremiyorum şifre de hatırlamıyorum tarayıcı otomatik giriyordu. girmiyo şimdi :S bize ulaşından durumu açıkladım msj yazdım ban yemem heralde

karman çormanlığımı kenara atayım artık başıkla ilgileneyim =) pirinç lapası eskiden çok yapardım iyi gelirdi regl dönemlerinde. Geçen gün denedim. İşe getireceğim için erken hazırladım öğlen soğumuş ve pirinçler iyice şişmişti o yüzden sevemedim uygulayamadım normal düzenime döndüm aynı gün. taze hazırlandığı sürece hem yapması kolay hemde ödemi atıyor. ama ardından diyete sıkı sıkıya devam etmek sart iki kilo gitti gevşeyim derseniz giden geri geliyo=)

Günaydın handemmm...biz iyiyiz sen nasılsın ,nerelerdesin?alaram nasıl?

Ben 1 2 kere yaptım ama hiç bi zaman tam yapamadım...onun için bi şey söğliyemiycem...

Bende bir ara yaptım ama çok uzun süreli olmamasına rağmen faydasını gördüm

Sen nerdesin yahu Handecik?

alara hasta canım ya ateşi var biraz
bende işe gel git işte ekstra bişey yok
zynur şu yukarda bahsettiğim kürü biliyormusun

zencefilli kürü spor yapılacak günün öncesi gece yemek ertesi gün sporla yağ yakımını kolaylaştırıyor diye okudum ama nerde okudum bilmiyorum. yapanlar göbek bölgesinden baya incelmişler bende üşenmesem yapacağım ama üşeniyorum

Bu kürü bazıları yemekten yarım saat önce bazıları yatmadan önce yapıyor...

Bende artık spora başlayınca yapayım tekrardan. Ayy bizde artık her duyduğumuza inanmaya başladık :)

Merhaba kızlar beklenen gün geldi sonunda oldum regl ama hiç iyi değilim sancı üşütme şişlik her bişe var bu halde işe gelmek ise ayrı bir ölüm bayanlara bugunler tatil olmalı bence

Merhaba kızlar beklenen gün geldi sonunda oldum regl ama hiç iyi değilim sancı üşütme şişlik her bişe var bu halde işe gelmek ise ayrı bir ölüm bayanlara bugunler tatil olmalı bence

kesinlikle hem fizyolojik hem pskolojik darmaduman olmuşken :/
eve gidince vakit kaybetmeden sarıl battaniyene uyu uyu uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…