- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Hoşgeldin canım. Nasılsın ?Selamlar kizlar
Harikasın tatlımmmMenum
sabah
1 bardak sut
meyve salatasi
oglen
Corba
yogurt
aksam
tavuk haslamasi 1 but
kocaman yagsiz salata
Spor
boks antremaniyarim saat su gibi oldum terlemekten supermis herkse öneririm nisanlima kiznca boksa yoneliyom stres kalmiyo
1 bucuk saaat yuruyus
suyumuda ictim
bide turk kahvesi ictim sekersiz
Bugünki menüm :)
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,maydanoz,nane
1 dilim tb ekmeği
zeytinyağlı zahter (doğuya ait değişik bir baharat, kahvaltılarda yenir ve ezgi eminim iyi bilir :) )
1 şekersiz çay
Akşam:
Haşlanmış tavuk
domates,salatalık
yoğurt
2 lt su içtim. 1 şekersiz türk kahvesi, 1 tane form çayı, 6,35 km yürüdüm. Bisikletle 30 dk çalışacağım.
Kalp kalbe karşıymışşAksam.yemegimiz esimle ayniii
supersin tatlim
Hoşgeldin canım. Nasılsın ?
Harikasın tatlımmm
Sen nasilin tatlimBugun daha iyiyim kuzucum valla sporumu yaptim ya icim rahatladi.sporumu ypamazsam dert oluyir bana artk
Ayneen öyle valla spor yapmayınca insan bir garip hissediyor.Bugun daha iyiyim kuzucum valla sporumu yaptim ya icim rahatladi.sporumu ypamazsam dert oluyir bana artk
Kendi kendini alıntılamışsınSen nasilin tatlim
aslında geç yapmam ama pazartesiden beri kırgınlık var üstümde,oğlanı okula gönderip geri yatıyorum...temizlik yaparken şifayı kaptım..Kahvaltiyi geç mi yapıyorsunuz balla ekmek az dgl mi bir öğün için :-(
Çok geçmisş olsun cnm bu havalarda herkes oyleaslında geç yapmam ama pazartesiden beri kırgınlık var üstümde,oğlanı okula gönderip geri yatıyorum...temizlik yaparken şifayı kaptım..
ben kendim ettim cereyanın ortasında ütü yaptım.ev havalansın derken hasta oldum..Çok geçmisş olsun cnm bu havalarda herkes oyle
Menün ve sporun süper canım... Yarına güzel bir sonuç alırsın inşallahRapor
Sabah
Tost
Zeytin
Bir fincan cay
Öğlen
Tavuk suyuna çorba
Akşam
8 adet yaprak sarma
Su
2 lt
Spor
50 squat
60 mekik
Leslie 3 mile
Çooook geçmiş olsun :)ben kendim ettim cereyanın ortasında ütü yaptım.ev havalansın derken hasta oldum..
Bu arada bugün spora yazılma işim bitti :)
Saatleri enn uygun olarak cmt pzr seçtim
Cmt 16:30 18:00 arası
Pzr 11:15 12:45 arası
Sağol perim umarimMenün ve sporun süper canım... Yarına güzel bir sonuç alırsın inşallah
Ayni ben bnde evi temizlicem diye harap olurum dikkatli olunben kendim ettim cereyanın ortasında ütü yaptım.ev havalansın derken hasta oldum..
Kahvaltıda bir iki şey yeseydin menünü ço k begenmiştim canim ama toksan çok iyiRapor vakti=)
kahvaltı
sade activia yoğurt
öğle
1 kase barbunya
ara
1 portakal
aksam
1 kase tavuklu şehriye çorbası
sade activia yogurt
su : 2lt
spor leslie ve 21 day fix
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?