iste bole hadi yola devam..Ben herkes bana kızar diye düşünmüştüm hakkınızı helal edin o zaman ,çok sagolun arkadaşlar desteğiniz için teker teker hepinize.haftaya telafi edicem o zaman anlastik
Evdeydim bur yildir yeni isr basladim adaptasyon sorunum var canim insallah gececekablm hayirdt snn ne sikintin vr
insaallah rabbim hayra cikarsin...Evdeydim bur yildir yeni isr basladim adaptasyon sorunum var canim insallah gececek
Canım benim,bitanem öyle şeyler yazmış ki arkadaşlar duygukandım.çok şükür seni de caydırmışlar...bu hafta olmadı ama gelecek hafta olaca,yeterki sen kararını ver...kkararlı ol...Öyle ama kilo veren arkadaşlar ve aynuram eminim kizicaK.herkes bi çaba içinde. Takimin ortalamasını düşürmem beni çok üzüyo
E ablam annemle olunca hep öyle oluyor bilmiyonmu sanki?aama artık evdeyim...yyarın da sıkı bi temizlik.. bitti gitti...Kaptanim kralicem ne az gelmeye basladin sen takima.
Abla sen sanki cokmu ugruyorsun deme :)) benle sen bir degiliz
Disardaydim bugun bir kankimin okul isleri vardi sobrada dolastik biraz ... Esimde sehir disindaydi 1 haftadir , yeni geldi :))
Canımm inşallah tez zamanda iyileşirsin...aslında geç yapmam ama pazartesiden beri kırgınlık var üstümde,oğlanı okula gönderip geri yatıyorum...temizlik yaparken şifayı kaptım..
Senden çok korkuyorum.kizacaksin diye çıkmak istedim bi deCanım benim,bitanem öyle şeyler yazmış ki arkadaşlar duygukandım.çok şükür seni de caydırmışlar...bu hafta olmadı ama gelecek hafta olaca,yeterki sen kararını ver...kkararlı ol...
İnşallah canım benim...inşallah daha iyi olursun.Evdeydim bur yildir yeni isr basladim adaptasyon sorunum var canim insallah gececek
İlahi canım yaaa...kızarım evet ama takımdan çıkman için deyilki zeynuşum kendine gelmen ve adapte olman için kızarım,hhatta sana o meşhur smile mi de koyardım ama tel.deyim şimdi,sen anladın hangisini...sonra öper gelecek hafta sana güveniyorum derim.. .Senden çok korkuyorum.kizacaksin diye çıkmak istedim bi de
Çok sağolİlahi canım yaaa...kızarım evet ama takımdan çıkman için deyilki zeynuşum kendine gelmen ve adapte olman için kızarım,hhatta sana o meşhur smile mi de koyardım ama tel.deyim şimdi,sen anladın hangisini...sonra öper gelecek hafta sana güveniyorum derim.. .
Sen sağol canım benim,takımı bu kadar önemsediyin için...amaaaa gelecek hafta verdiyin kiloda da bunu görmek istiyorummm...Çok sağol
Leslieyi yapiyor musun canm?Selam kızlar kurstan geldim biraz ortalığı topladım
Menünüm
Kahvaltı 8:00
1yumurtadan yağsız omlet
Bir parça peynir
1kutu süt
Öğlen13:00
1kase çorba
2yk bulgur pilavı
2yk sebzeli tavuk
1portakal
Akşam 16:00
1kepce tavuk ciğeri
Yarım kase yoğurt
Ara
3 mavi yeşil bisküvi
1bardak ikisi bir arda
2 lt su 10200 adım ve 60 squat
Sevgili 7 takım fıstıkları bu hafta ben mi suzi boş bıraktım yoksa siz mi kendinizi bilemedim ama artık evdeyim ve yani tepenizdeyim...yarın temizlik işini de hall edip sonra çökücem yakanıza...hele bi de kimse kendinden emin deyil bu hafta...Allahımmmm acaba ben kaç kilo aldım...
esin yok ondan bole oldu senin sucu yok hepsi tugbanin sucuÇok sağol
Yeni gordum tatosumezgi kullandı diye hatırlıyorum ben ama ezgi gel aydınlat beni bebem
Ayy ablam yapma yaaa kaptan koruma döneminde ama,ben kilo verme döneminde olduğumda en büyük destekçim annemdi zaten...ama şimdi kadın sabah öğlen akşam benim yedirdi de yedirdiAhaha iste aynuram cevap bu sanirim , kaptan kilo alirsa takim ne yapar bilmem
Annen gene besledi seni
anlasilan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?