Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rapor vakti=)
kahvaltı
sade activia yoğurt

öğle
1 kase barbunya

ara
1 portakal

aksam
1 kase tavuklu şehriye çorbası
sade activia yogurt

su : 2lt
spor leslie ve 21 day fix
Menün süper tatlım
Devami olarak yazdim kuzum ondsn ole yaptim hadi bakalimmm hem egken hem spor yao daha guzel
Ayneen bencede canım en güzeli o zaten. Eğlenerek yaptığın her işte daha başarılı olur insan

Çok fazla vicdan azabı duyuyorum.yarin artı cikicam yada sabit olucak kilom ama bu tamamen benden kaynaklı.herkesin hakkına giriyorum emeklerinize üzülüyorum. Buna hakkım cidden yok.çıkmak istiyorum

Çok fazla vicdan azabı duyuyorum.yarin artı cikicam yada sabit olucak kilom ama bu tamamen benden kaynaklı.herkesin hakkına giriyorum emeklerinize üzülüyorum. Buna hakkım cidden yok.çıkmak istiyorum
Zeynep asil bu halde takimdan cikarsan , burasi takim Olmaz iste ...
İnsaniz hayatta oldugu gibi diyetdede iniscikislar olur , bu hafta okey diyete adepte olamadin ciktin takimdan ee sonra ?
Burasi bu tur durumlar icin var bana sorarsaniz yoksa zaten kilosunu veren verir ..
Artida olsan sabitte takimdasin !..

aeben çok doğru söylüyor bu hafta istediğin sonucu alamıyorsan bu aslında bi fırsat haftaya hedefine daha çok odaklan. hem zaten bu grupların amacı bu değilmi motivasyonumuzu kaybettiğimiz anda birbirimizi ayaga kaldırmak .
karar vercek ben değilim ama sen kararını değiştir ve at takımdan çıkma fikrini aklından

Sakın öyle düşünme canım. Her insanın inişli çıkışlı dönemleri olur. Biz senin pes etmeni değil, bu haftaya inat daha çok azimle devam etmeni istiyoruz. Asla asla böyle düşünme.

Öyle ama kilo veren arkadaşlar ve aynuram eminim kizicaK.herkes bi çaba içinde. Takimin ortalamasını düşürmem beni çok üzüyo

Öyle ama kilo veren arkadaşlar ve aynuram eminim kizicaK.herkes bi çaba içinde. Takimin ortalamasını düşürmem beni çok üzüyo
Bu seni tetiklesin o zaman zeynep, bu hafta oyle olacaksa haftaya sana cabalamak bu haftayi telafi etmek dusuyor
Bunun icin takimdan ayrilmana gerek yok

zeynep buraya niye geldik cnm hepimiz birbirimize destek olalim dustugumuzde tekrar kalkalim diye aeben abla cok dogru soyluyor

boyle ol ıste hata yapabılırız ama telafı etmeyı bılcez yılmak yok=)

Ayneeen öyle kızlar.... Bu hafta demekki şansımız yaver gitmedi ve takım olarak biraz zor bir hafta geçirdik. Bu sizi asla yıldırmasın. Aksine haftaya bunun acısını çıkaralım ve şu kilolarımızı bir güzel verelim. Biz burada birbirimize destek olmak için herşeyden öte. Yoksa eminimki bizler buraya gelmesekde diyetimizi yapıp illaki kiloları veririz. Ama burdaki amacımız birbirimize destek olmak herşeyden öte.

O yüzden kimse kilo veremedi yada sabit kaldı diye pes etmesin. Haftaya daha güzel sonuçlarla gelerek kendine kendini ispatlasın

Canım burda hepimizin amacı kilo vermek hepimiz cuma günü o tartida - görmek istiyoruz ama malasef her zaman herşey planladığımız gibi gitmeyebilir ve bu bizim isteğimizle yada isteğimiz dışı + da olabilir hepimizin amacı ayniyken hepimiz aynı şey için uğraşırken takımken, birşeyler ters gittiğinde yada isteğimiz gibi olmadığında takım olmaktan vazgeçip pes edip havlu mu atmamaiz gerekiyor? Eğer öyleyse takım olmanın ne amacı var niye takımız niye burdayız? niye 7. Takımız? Geçen hafta kilo verdiğinde yanindaysak bu hafta kilo veremediginde yada aldığında senin takımdan ayrılman bizi takım yapar mi ? Ne anlamı kalır 7. Takımın? biz senle 7. Takımız eksi çıktığında da artı çıktığında da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…