İsmim yağmur canım,evet bu hafta genel bir şey var üzerimizde bnde veremedim pek dediğin gibi haftaya hırslanalım hep birlikteKuzum adın neydi hatırlayamadım kusura bakma ,ben zeynep.bu hafta genel olarak kilo vermemiz az olmuş.tabi ben kendimi saymiyorum bile ,yüz karası bencanini sıkma derim bu hafta çok cabalayalim listeye girişin daha güzel olsun.bende gecen hafta ilk defa girdim.ama bu hafta kötü oldu herşey.bu hafta telafi edicem insallah
arzu naptı kuzun alıştı mı sensiz kalmaya?
doruk 3,5 aylıkken bakıcıya bırakmıştım o bensiz olmaya hala daha çok alışkın ama ege tam anne kuzusu, azcık birine bıraksam boynuma sarılıp sarılıp ağlıyor
bugünkü menümüde yazayım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
siyah zeytin
öğlen
1 adet fırında yapılmış tavuk but
salata
ayran
ara
1 adet elma
akşam
1 adet fırında yapılmış tavuk but
salata
ayran
menüleri senin yazdığını bilmesem bile senin olduğunu anlarım nazlım :) tam nazlı menüsü
sağol elifim . evden yemek getirdiğim ve öğlen akşamı işyerinde yediğim için bazen 2 öğün aynı oluyor ama olsun
sizde bizim gibi ailece sofraya oturamıyorsunuzbende eşimi bekleyemediğim için hep ayrı ayrı sofralar oluyor
artik yavas yavas mezun olacaksin eminim cok guzel gorunuyorsusağol elifim . evden yemek getirdiğim ve öğlen akşamı işyerinde yediğim için bazen 2 öğün aynı oluyor ama olsun
artik yavas yavas mezun olacaksin eminim cok guzel gorunuyorsu
merak etme bende evde oturan bir bayanim ama cok nadir esimle beraber yiyoruz ...:-(ben hemen iş çıkışı spora gittiğim için olmuyor . eşimde annesi bizde olduğunda onunla yiyior . sadece haftasonları beraber yemek yiyebiliyoruz :) kahvaltı desen sadece pazar günleri oluyor
az kaldı esma ama benim basenlerle sorunum var . onları halletmem lazım
bu kadarni basardin onuda basaracaksin bende duvara vurmayi duymustum basen icin bir denesene
Allah sabır versin Aynurcum. Başka ne diyebileceğimi bilemedim Allah sabır versin:/Kızlar çok üzgünüm,çok kötüyüm.dün söğledim ya kuzenim sancısı gelmiş doğuruyor diye,bu sabah haberini aldın bebeyi ölmüş...meyersem 3gün önceden ölmüşmüş bebek.zzavallı kardeşim hem o sancıyı gördüü,hem de bebiyi sezeryanla almışlar.düşündükce içim paralanıyor,ayrı şehirlerdeyiz destek olamıyorum ama çok seviyorum kardeşim gibi.o yüzden bugün liste işi sizde.perim hazırlasın elif naz sizde kontrol edin...buralardayim bende.temizlik falan yapamadım.elim bi işe yatmıyor ki.ruh gibi dolanıyorum ortalarda. Kızım olmasa kendimi yatağa atmışdıım çoktan
beni niye eklemedin listeye bu hafta giriyorum ben listeye aaaa***7.TAKIM 400.ETAP***
naz(57.9/56.4/1,5/%2,59)
perigunlugu(72///%) kilosu sabit
sosyalfen(71///%)
yorgunrapunzel(75.4///%)
mavvmavv(64.1///%)
tubaturem06(67///%)
hayatbos (72.1/71.1/1/%1,39)
OoOturtleOoO (87/86.2//%0,92)
gubsej (86.8///%) kilosu sabit
masmavi_(60.8/60.7/0,1/%0,17)
msgulerr(60.8/60,4/0,4/%0,66)
no name (78/78,5/+0,5/-%0,64)
kuzularinannesi(70/69,1/0,9/%1,29)
7. TAKIM ORTALAMASI:
İnşallah doğru yapmışımdır şuanki durumumuz böyleee :) Nerde diğer arkadaşlaarr ?
Sen bildirim yaptın mi canım ben baktım da bulamadimAllah sabır versin Aynurcum. Başka ne diyebileceğimi bilemedim Allah sabır versin:/
beni niye eklemedin listeye bu hafta giriyorum ben listeye aaaa
Bu haftaki yüzdemize göre belli olacak canım listeye girip girmeyeceğin. Henüz tubayı bekliyoruzAllah sabır versin Aynurcum. Başka ne diyebileceğimi bilemedim Allah sabır versin:/
beni niye eklemedin listeye bu hafta giriyorum ben listeye aaaa
Yok canım bu kadar hassas olmaz genelde. Benim telefonumda var sallıyorum ama etkilemiyo hiçYa aklıma gelmişken sorayim.ben adimsayar aldım ama çok hafif sallayınca bile sayıyo.hepsi mi boyle hasaas
İdare ederiz valla yüzdemiz kötütünaydın, nasılsınız kızlar?
yürüyüşümü yaptım geldim 5500 adım :)
İdare ederiz valla yüzdemiz kötüsen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?