Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İsmim yağmur canım,evet bu hafta genel bir şey var üzerimizde bnde veremedim pek dediğin gibi haftaya hırslanalım hep birlikte

bugünkü menümüde yazayım

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
siyah zeytin

öğlen
1 adet fırında yapılmış tavuk but
salata
ayran

ara
1 adet elma

akşam
1 adet fırında yapılmış tavuk but
salata
ayran

Farketmiyor bile yoklugumu canim. Ders disinda eve geliyorum hemen. Proje vs baslamayacagim bu donem. Tum bos vaktim onun. Zaten persembe cuma gitmiyorum.

Ama dersen sen onun yokluguna dayanabiliyor musun? Cok zor. Ders aralarinda elimde telefon facetime yapiyoruz. Izliyorum ne yapiyor ne ediyor

menüleri senin yazdığını bilmesem bile senin olduğunu anlarım nazlım :) tam nazlı menüsü

sağol elifim . evden yemek getirdiğim ve öğlen akşamı işyerinde yediğim için bazen 2 öğün aynı oluyor ama olsun

sizde bizim gibi ailece sofraya oturamıyorsunuz bende eşimi bekleyemediğim için hep ayrı ayrı sofralar oluyor

sizde bizim gibi ailece sofraya oturamıyorsunuz bende eşimi bekleyemediğim için hep ayrı ayrı sofralar oluyor

ben hemen iş çıkışı spora gittiğim için olmuyor . eşimde annesi bizde olduğunda onunla yiyior . sadece haftasonları beraber yemek yiyebiliyoruz :) kahvaltı desen sadece pazar günleri oluyor

ben hemen iş çıkışı spora gittiğim için olmuyor . eşimde annesi bizde olduğunda onunla yiyior . sadece haftasonları beraber yemek yiyebiliyoruz :) kahvaltı desen sadece pazar günleri oluyor
merak etme bende evde oturan bir bayanim ama cok nadir esimle beraber yiyoruz ...:-(

Allah sabır versin Aynurcum. Başka ne diyebileceğimi bilemedim Allah sabır versin:/

beni niye eklemedin listeye bu hafta giriyorum ben listeye aaaa

Ya aklıma gelmişken sorayim.ben adimsayar aldım ama çok hafif sallayınca bile sayıyo.hepsi mi boyle hasaas

Allah sabır versin Aynurcum. Başka ne diyebileceğimi bilemedim Allah sabır versin:/

beni niye eklemedin listeye bu hafta giriyorum ben listeye aaaa
Bu haftaki yüzdemize göre belli olacak canım listeye girip girmeyeceğin. Henüz tubayı bekliyoruz

İdare ederiz valla yüzdemiz kötü sen nasılsın ?

iyiyim canım, yürüyüş yapmak bana iyi geldi, senin sayende de adım sayıyorum :) teşekkür ederim canım , bu arada bende kilomu yazayım

16.01.2015 65.7 kg (diyeti bıraktığım yani izine ayrıldığım hafta)
13.02.2015 68.00 kg (kıyafetle )

ayrıca bu hafta yüzde kötü olur, haftaya iyi olur, moral bozmayın sakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…