Bu haftaki yüzdemize göre belli olacak canım listeye girip girmeyeceğin. Henüz tubayı bekliyoruz
iyiyim canım, yürüyüş yapmak bana iyi geldi, senin sayende de adım sayıyorum :) teşekkür ederim canım , bu arada bende kilomu yazayım
16.01.2015 65.7 kg (diyeti bıraktığım yani izine ayrıldığım hafta)
13.02.2015 68.00 kg (kıyafetle)
ayrıca bu hafta yüzde kötü olur, haftaya iyi olur, moral bozmayın sakın :)
Bende daha iyidir diye satın aldım.zaten çok hassas olduğu için kullanmadim.kullansam mi bilemedim. Gerçekçi olmaz diye düşünüyorum sonucuYok canım bu kadar hassas olmaz genelde. Benim telefonumda var sallıyorum ama etkilemiyo hiç
Tubanın abisinin nişanı vardı yarın...muhtemelen ev kalabalık giremiyor..bu hafta Tubayı hoş görelim bence..telaşı var..
Arkadaşlar geçmişi okudum geldim...verenleri tebrik ediyorum,sabit olanlar,alanlar haftaya verir inşallah..ne yazmıştım dün bugün diyetimizin ilk günü..
Benim diyete gelince Rabbim beni kilo verememekle sınıyor:) diyet yaptığım halde verdiğim geri gelmiş...20 li yaşlarımdaki öfkem olsa çoktan bırakmıştım diyeti,zaman geçtikçe tuhaf bi sabır geliyor insana...Hastalığa rağmen devam ediyorum,dün gece ateşim çıktı dudaklarım uçuklamış...çıkıp yürüyeceğim temiz hava iyi gelir..
hastalığa rağmen diyet yaptım ilk gün 1 kilo gitmişti geri gelmiş,delireceğim..günlüğe pazartesi yazmıştım bakalım önümüzdeki pazartesi kilom ne olacak?bence de hoş görülebilir tuba bu hafta
geçmiş olsun direncin düşmesin daha fazla dikkat et beslenmene
Bu hafta liste haftaları ama yüzdemizdeki etkiside önemli kaptanımız ne derse okızların girmesi gerekmiyor mu zaten bu hafta listeye canım?
Eğer km de sayıyorsa öyle bir dene bakalım. Baktın adımlar çok görünüyo benimkiyle karşılaştırırız adıma göre kmyiBende daha iyidir diye satın aldım.zaten çok hassas olduğu için kullanmadim.kullansam mi bilemedim. Gerçekçi olmaz diye düşünüyorum sonucu
Evet km de kalori de var.tamam bi ara sana söylerim karsilastiririzBu hafta liste haftaları ama yüzdemizdeki etkiside önemli kaptanımız ne derse o
Eğer km de sayıyorsa öyle bir dene bakalım. Baktın adımlar çok görünüyo benimkiyle karşılaştırırız adıma göre kmyi
Rabbim ikinize de sabır kalplerinize rahatlık ve huzur versin ablam ..listenin durumu çok kötü,şu halimin üzerine tuz biber oldu....
600 gram daha düşüktür kilon,benim kıyafetle 600 gram falan farkediyor..
hastalığa rağmen diyet yaptım ilk gün 1 kilo gitmişti geri gelmiş,delireceğim..günlüğe pazartesi yazmıştım bakalım önümüzdeki pazartesi kilom ne olacak?
normal ama geçen hafta eksiydi yüzdeleri...woow kızlar 2. takım yüzdesi 1,67
Bu hafta liste haftaları ama yüzdemizdeki etkiside önemli kaptanımız ne derse o
Eğer km de sayıyorsa öyle bir dene bakalım. Baktın adımlar çok görünüyo benimkiyle karşılaştırırız adıma göre kmyi
Onların yüzdeleRi her zaman kötü hülyamnormal ama geçen hafta eksiydi yüzdeleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?