Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynuram büyük geçmiş olsun kuzenine,kuzu melek olmuş uçmuş...Allah sabır versin...

Arkadaşlar geçmişi okudum geldim...verenleri tebrik ediyorum,sabit olanlar,alanlar haftaya verir inşallah..ne yazmıştım dün bugün diyetimizin ilk günü..

Benim diyete gelince Rabbim beni kilo verememekle sınıyor:) diyet yaptığım halde verdiğim geri gelmiş...20 li yaşlarımdaki öfkem olsa çoktan bırakmıştım diyeti,zaman geçtikçe tuhaf bi sabır geliyor insana...Hastalığa rağmen devam ediyorum,dün gece ateşim çıktı dudaklarım uçuklamış...çıkıp yürüyeceğim temiz hava iyi gelir..

Tubanın abisinin nişanı vardı yarın...muhtemelen ev kalabalık giremiyor..bu hafta Tubayı hoş görelim bence..telaşı var..

600 gram daha düşüktür kilon,benim kıyafetle 600 gram falan farkediyor..

Tubanın abisinin nişanı vardı yarın...muhtemelen ev kalabalık giremiyor..bu hafta Tubayı hoş görelim bence..telaşı var..

bence de hoş görülebilir tuba bu hafta

geçmiş olsun direncin düşmesin daha fazla dikkat et beslenmene

bence de hoş görülebilir tuba bu hafta

geçmiş olsun direncin düşmesin daha fazla dikkat et beslenmene
hastalığa rağmen diyet yaptım ilk gün 1 kilo gitmişti geri gelmiş,delireceğim..günlüğe pazartesi yazmıştım bakalım önümüzdeki pazartesi kilom ne olacak?

kızların girmesi gerekmiyor mu zaten bu hafta listeye canım?
Bu hafta liste haftaları ama yüzdemizdeki etkiside önemli kaptanımız ne derse o
Bende daha iyidir diye satın aldım.zaten çok hassas olduğu için kullanmadim.kullansam mi bilemedim. Gerçekçi olmaz diye düşünüyorum sonucu
Eğer km de sayıyorsa öyle bir dene bakalım. Baktın adımlar çok görünüyo benimkiyle karşılaştırırız adıma göre kmyi

kızlar geçmişi okudum geldim kilo veremeyenler daha çok azimlenmek için bu bi fırsat bozmayın morlainizi bunun yerine motivasyonu arttırma fırsatı olarak görün.
kilo verenleride tebrik ederim. bende verdim ama istediğim ölçüde olası bir an sinir etsede metabolizmam böyle madem o zaman doğru yoldan ayrılmayıp yavaş ama istikrarlı devam ederim napayım=)

şimdiki duruma göre bile derecede olmamız mümkün değil canım zaten

tabi kaptan ve yardımcısının kararı neyse

Kızlat tuğba ve sosyal neredesiniz acaba?tuğba yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta otelde olucam bildirim yapamıycam demişti..aeben abla da yola çıktığın gün bildirimini yap demişdi,isterse yapa bilirdii...hele bi gelsin kulağını çekerim onun...sosyalin de umarım sorunu yoktur.yoksa neden gelmesiin ki...yeni arkadaşlar lusi ve yağmurlar 3nüze de çok güveniyorum. ..inşallah gelecek hafta daha iyi olacak....perim listeye yeni kızları da ekleyerek yaparsan son halini koyarsan sevinirim. kızlar da kontrol etsin...paylsş artık...umarım sonuncu olmayız....dderecede olmamak başka sürünmek bambaşka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…