- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Eeveett çok doğru diyorsun hemen düzeltiyorum :)masmavinin yüzdesi 0,16 değil mi?
Tuba tam dayaklik hem beni bıraktı hem kendini.Evet en son çarşambada girmiş ama gruba gelmemiş. Sanırım bu nişan mevzularından ötürü. Ama keşke bari gelseydi bildirim yapmak için hiç değilse
Kesinlikle öyle valla. Hani gelemiyorsa bile en azından insan bir şekilde ayarlar bir mesaj atar söyler durumunu. Bak şuan sadece onu bekliyoruz yoksa herkes bildirimini yaptı.Tuba tam dayaklik hem beni bıraktı hem kendini.
Aynen haklisin kizginim bende ona.internetim olmadığında bile öyle zorluklarla gelip yazdım ki gecen hafta.yollarımız ayrıldı tuba cim terk ediyorum seniKesinlikle öyle valla. Hani gelemiyorsa bile en azından insan bir şekilde ayarlar bir mesaj atar söyler durumunu. Bak şuan sadece onu bekliyoruz yoksa herkes bildirimini yaptı.
Gerçi sosyalfende dün sabitmiş gibi konuştu ama birşey demedi yinede
Aynen haklisin kizginim bende ona.internetin olmadığında bile öyle zorluklarla gelip yazdım ki gecen hafta.yollarımız ayrıldı tuba cim terk ediyorum seni
Ama çok yalnızımAffetmek buyukluktur ablasi, vardir bir mazereti. Bak netin yokken o seni sabirla beklemisti
Allah sabır versin çok üzüldüm çokKızlar çok üzgünüm,çok kötüyüm.dün söğledim ya kuzenim sancısı gelmiş doğuruyor diye,bu sabah haberini aldın bebeyi ölmüş...meyersem 3gün önceden ölmüşmüş bebek.zzavallı kardeşim hem o sancıyı gördüü,hem de bebiyi sezeryanla almışlar.düşündükce içim paralanıyor,ayrı şehirlerdeyiz destek olamıyorum ama çok seviyorum kardeşim gibi.o yüzden bugün liste işi sizde.perim hazırlasın elif naz sizde kontrol edin...buralardayim bende.temizlik falan yapamadım.elim bi işe yatmıyor ki.ruh gibi dolanıyorum ortalarda. Kızım olmasa kendimi yatağa atmışdıım çoktan
Ama çok yalnızım
Bende listedeyim artik sanıyordumEvet en son çarşambada girmiş ama gruba gelmemiş. Sanırım bu nişan mevzularından ötürü. Ama keşke bari gelseydi bildirim yapmak için hiç değilse
Kuzum adın neydi hatırlayamadım kusura bakma ,ben zeynep.bu hafta genel olarak kilo vermemiz az olmuş.tabi ben kendimi saymiyorum bile ,yüz karası benBende listedeyim artik sanıyordum
Hic cuma gibi değil dimi,kimsecikler yok
Ama çok yalnızım
Haftaya insallah
9. Takimin yuzdesi guzel...
Çok tatlısını ya.senin geldiğini görünce mutlu oluyorum niyeyse artikevet ya
aşkolsun
evet derece yok herhalde bize bu hafta
Çok tatlısını ya.senin geldiğini görünce mutlu oluyorum niyeyse artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?