Ne yapcaz o zanan sosyalim?gözün gönlün yoksa?Sabit canim Allah beni eyy etsinnn hic zayiflamaya gonlum gozum yok
Bi de saat 12ye kadar bildirim yapman gerekiyordu canım?nirdeydin bakem?Haftaya daha iyi olmaliyiz kizlarrr bu arda kuzularin annesi elif tebrikler 6 li rakamlari gordun
Tabi yaaa...sen baya iyiydin .buradaydın her zaman ve destek oldun...sadece kötü bi haftaydı...Galiba olaya çok duygusal baktım biraz :)))
nazlım tebrikler buarada söylemeyi unuttum
hedef 55ti di mi?
evet canım 55 ti ama ben hedefi 50 ye çekicem bende 52 iyi duruyor 2 kiloda al ver payı olsun istiyorum bakalım .
evlendiğin zaman kaç kiloydun ? resimlerinden hatırladığım biraz kilo vermeye ihtiyacın olduğuydu. ama sanki şimdi daha altına indin di mi?
Biz daha yeniyiz bu hafta deneyim oldu bize ama haftaya yük bizde cnm üzülme hirslankendimdede suç bulur oldumhaftaya derece farz oldu kızlar bize
evlendiğimde 62 kiloydum canım . en son 2003 yılında 52 kilolardaydım canım :)
Sağol canm. Benim, inşallahListeye yeni giren guzeller, hayirli olsun. Haftaya hepinizden cok guzel sonuclar bekliyorum. Birinci olmakla kalmayin, yuzdenizle de rekor kirin
başınız sağolsun canım ya çok üzüldüm bir an önce toparlanırsınız inşallah hem sen hem kuzeninKızlar çok üzgünüm,çok kötüyüm.dün söğledim ya kuzenim sancısı gelmiş doğuruyor diye,bu sabah haberini aldın bebeyi ölmüş...meyersem 3gün önceden ölmüşmüş bebek.zzavallı kardeşim hem o sancıyı gördüü,hem de bebiyi sezeryanla almışlar.düşündükce içim paralanıyor,ayrı şehirlerdeyiz destek olamıyorum ama çok seviyorum kardeşim gibi.o yüzden bugün liste işi sizde.perim hazırlasın elif naz sizde kontrol edin...buralardayim bende.temizlik falan yapamadım.elim bi işe yatmıyor ki.ruh gibi dolanıyorum ortalarda. Kızım olmasa kendimi yatağa atmışdıım çoktan
sen bekardın, ben yeni evliydim tanıştığımız zaman. ne çok yıllar geçmiş aradan
hatta 6 gün arayla üye olmuşuz
sen bekardın, ben yeni evliydim tanıştığımız zaman. ne çok yıllar geçmiş aradan
hatta 6 gün arayla üye olmuşuz
Guzel bir dostlugunuz var masallah. Reelde de gorusuyor musunuz (yuzyuze olmasa da telefonla)?
Guzel bir dostlugunuz var masallah. Reelde de gorusuyor musunuz (yuzyuze olmasa da telefonla)?
Arkadaşlar geçmişi okudum geldim...verenleri tebrik ediyorum,sabit olanlar,alanlar haftaya verir inşallah..ne yazmıştım dün bugün diyetimizin ilk günü..
Benim diyete gelince Rabbim beni kilo verememekle sınıyor:) diyet yaptığım halde verdiğim geri gelmiş...20 li yaşlarımdaki öfkem olsa çoktan bırakmıştım diyeti,zaman geçtikçe tuhaf bi sabır geliyor insana...Hastalığa rağmen devam ediyorum,dün gece ateşim çıktı dudaklarım uçuklamış...çıkıp yürüyeceğim temiz hava iyi gelir..
yok canım sadece burda konuşuyoruz ama aeben abla, kütahya ve 1-2 arkadaş daha (6. takımdan) buluşmuşlardı daha önce
görüşüp reelde de tanışmak isterdim aslında siteden bazı arkadaşlarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?