- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
benı affethangi kadın daha doğrusu hangi dizi?
ınsanlık halı kızzzzAyyy yazmışsın görmemişim
yabancı bı dızı mı fılm mıkızlar Fargo'yu izleyin .ben internetten izledim yaşanmış bir hikaye...
YABANCI DİZİ BEN KARDEŞ PAYI DIŞINDA TÜRK DİZİSİ İZLEMİYORUM...büyük harf açık kalmış silmeyeyim şimdi :)yabancı bı dızı mı fılm mı
O bölümleri bende izlemedim çözmeye çalışıyorum.en siniri de leylanin kocasına hic birşey anlatmayip mal gibi saitin dediklerini yapması ne sinir yabu kadın nıye yusuf benım cocugum dıye tutturdu ya
ama kardeşi elinde napsın kızO bölümleri bende özlemedim çözmeye çalışıyorum.en siniri de leylanin kocasına hic birşey anlatmayip mal gibi saitin dediklerini yapması ne sinir ya
kardes payı harıka yaaYABANCI DİZİ BEN KARDEŞ PAYI DIŞINDA TÜRK DİZİSİ İZLEMİYORUM...büyük harf açık kalmış silmeyeyim şimdi :)
Kocalar ne güne var kız,bi taraftan da bosanicak halbuki kocasıyla paylaşsa hem sıkıntı cekmicek bende evliliği devam edicek.bitti ya ne cabuk bitti bugunama kardeşi elinde napsın kız
Bende hic dizi izlenem.kardeş payını da eşim çok seviyor ama çok argo var onda da ben sevmiyorum bu yönünüYABANCI DİZİ BEN KARDEŞ PAYI DIŞINDA TÜRK DİZİSİ İZLEMİYORUM...büyük harf açık kalmış silmeyeyim şimdi :)
Saat sekize alındı yayın saati...daha dikkatli olurlar artık..argo hayatın içinde var ,dışarı çıkıp yürüdüğümüzde bile şahit oluyoruz.. yapacak bişey yok :)Bende hic dizi izlenem.kardeş payını da eşim çok seviyor ama çok argo var onda da ben sevmiyorum bu yönünü
EEvet aynen öyle yapiyoruzÇok teşekkür ederim canlarım böyle düşünmenize çok sevindim gerçekten. O halde haftaya daha iyi bir şekilde kilo veriyoruz
niye ki?4.takım listesini paylaşmamış...
Bencede hatta daha da arttıralımhaftaya herkesin hedefi 1 kilo olsun o zaman
60lı rakamları gördüm ya çok heveslendim
Tabi yaaa...sen baya iyiydin .buradaydın her zaman ve destek oldun...sadece kötü bi haftaydı...
Menün güzel canımRapor
Sabah
İki dilim tam tahlli ekmek
2 fincan cay ard arda değilde bir yazayim dedim
Peynir
Domates
Salatalik
Zeytin
Yumurta
Ara
Tarçinli balli süt
Öğlen
Tavuk suyu çorba çok az klmisti bir kase yok bnde doymadim
Bir dlm TM thlli ekmek
Bir domatesb
Peynir
Akşam
Yarim portakal
Çünkü annem karnibahar kizartmis yiyemem mecbur meyve yada süt içeceğin
Su:2lt
Spor
Her zamanki gbi leslie
60 squat
Regl oldum mekik sabit kalacak bir sure
50 mekik
Selammm millet...
menüm
sabah:ekmek arası peynir,bal
öğle:yağı süzülmüş limonlu ton balığı,domates,1 dilim ekmek
akşam:sirkeli nar ekşili yeşil salata,1 kase yoğurt,1 yumurta,1 dilim ekmek,biraz çubuk kraker..
1 saat dışarıda yürüyüş..
Aaa ne olacak onlara ? Uyarı mı alırlar yoksaa ceza mı :)4.takım listesini paylaşmamış...
Bilemedim ki...niye ki?
Hiç bi fikrin yok ki...Aaa ne olacak onlara ? Uyarı mı alırlar yoksaa ceza mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?